Strona 19 z 29 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 28 29 >
Opcje tematu
#365544 - 12/10/2006 14:35 Re: jak zagadac panienke na disco
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Quote:

spoko, mam w sensie - ziomal z niemiec ma na aparacie, jutro mi wszystkie przesle, moge zarzucic

no to czekamy jak będziesz miał to wrzuć też tej panienki od której wspominałeś, żę udało Ci się numer od niej wyzgredzić:) hehe, pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#365545 - 12/10/2006 14:38 Re: jak zagadac panienke na disco
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
z ta paniena bedzie narazie ciezko, chyba nie jest zbyt kontaktowa

zobaczymy jak bedzie, praktycznie przez tydzien nie siedzialem na kompie bo byl ten niemiec, teraz wieczorami poczekam az bedzie na gg, pogadam... moze cos sie uda ale no tutaj by bylo trzeba chyba kogos o wiekszych skilach sie zobaczy

Do góry
#365546 - 12/10/2006 15:41 Re: jak zagadac panienke na disco
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Jak byś miał jakieś problemy w komunikacji na gg to pamiętaj iż jest tu wielu skrytych agentów którzy napewno pomogą i doradzą w bajerce , jak by wcześniej Tobie zabrakło pomysłu oczywiście

Do góry
#365547 - 12/10/2006 16:05 Re: jak zagadac panienke na disco
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Quote:

heh a propo motywu z bluetoothem,kiedyś siedząc w knajpie zacząłem nagle otrzymywać obrazki,odbierałem zaciekawiony,pozniej poszła jakaś róza,a następnie grafa z napisem "przysiądż sie do nas",rozglądałem sie po knajpie i nic,pózniej motyw podobny.Treść:"siedzimy po lewej",zaglądnąłem były jakieś 3 stoliki które mogłem brać pod uwage lecz nie odważyłem sie bo stwierdziłem że jednak głupia sprawa żebym biegł od stolika do stolika z telefonem

A te wiadomości słała ekipa po prawej zapewne :]

Do góry
#365548 - 12/10/2006 18:14 Re: jak zagadac panienke na disco
Baton_vcp Offline
old hand

Meldunek: 16/05/2005
Quote:

CA-Czesc co słychac... bedziesz w sobote w suchej?
kolega- Nie nie bede.. i juz wiecej sie nei spotkamy...
CA- Dlaczego? co sie stalo...
Kolega- Jak to co sie stalo? spilas mnie dziewojo i chcialas wykozystac.. na szczescie bylem flak i nic z tego nie bylo.
CA-Ty mnie spiles i chciales wykozystac!
kolega- Moze i tak bylo ale to nie o to chodzi... chodzi o to ze koledzy mowia ze jestes brzydka;/
CA- coooooooooooo!! ??
Kolega - Pizdzisko !

I takim "milym" akcentem zakonczyl znajomosc...:D

Cham? hmm poprostu szczery chlopak... :P

Ja mialem kiedys podobna sytuacje , ale moja przygoda byla na imprezie polibudy . poszedlem z kumplem przed wejsciem zrobilismy zubroweczke . W srodku do biletu dawali browarka tez sie szybko wypilo . Siedzimy tak rozmoawiamy z ziomkami i nagle jakis wodzirej wszedl na scene i mowi ze podtrzebuje pare osob do konkursu kumpel nie chcial ja sie zglosilem byl to konkurs kto pierwszy wypije piwo przez slomke . (tu niestety bylem drugi przegralem o pare mililitrow ale koles po pol godzinny oddal walkowerem bo wymiotowal przed klubem ) . Pozniej zachcialo mi sie tanczycposzedlem sie powiginac i wyrawalem sobie jakas laseczke zaprosilem ja do stolika postawilem browarka nawijam nawijam z nia nagle dostaje smsa ale go nie odbierem za chcile kots mi sygnal puscil , to mowie trza sprawdzic kto to a tu smsa przyslal mi kupel ktory siedzial obok tresc smsa "stary jak ona wylglada " . Przetarlem oczy patrze na nia o boze jaki smok , ale ze juz bylem w stanie ciezkim to mowie do niej teraz mi za to troche glupio ale jej powiedzialem "wiez co idz potanczyc i nie wracaj , bo koledzy mowia ze jestes Ch..owa" spojarzala sie na mnie mialem szczescie ze w twarz nie dostalem i sie zawinela .

Teraz juz uwazam z alkoholem bo wiem jakie szkody moze wyrzadzic

Do góry
#365549 - 12/10/2006 18:41 Re: jak zagadac panienke na disco
Adammm Offline
Pooh-Bah

ciiiiiiii, 1 rozmowa na gg trwa, badanie stron + rozmowa o szkole, o jej jutrzejszych okocinach zalatwie zeby ja wybrali do jakiejs konkurencji

Do góry
#365550 - 12/10/2006 18:46 Re: jak zagadac panienke na disco
gnacik Offline
Carpal Tunnel

ja kiedyś byłem najebany to jakąś panienka z zabitej deskami wioski wyrwałem, zupelnie niechący, skads dorwała na mnie namiary, nawet list na walentynki dostałem, jak wmusiła spotkanie (przed spotkaniem w ogóle nie wiedziałem o jej istnieniu, ze jest taka zjebana, tylko pamietałem, ze sie z kims bawiłem) to mi opowiadała o tym jak szła ze znajomymi kraśc deski, ze sie wyjebała w gówno goniąc krowy, że jej koleżanka się z kimś tam ruchała bardzo miło, Bogu dzieki, ze po jakichś 15minuitach zadzownil do mnie wujek i sie pyta co robie, a ja ze z koleżanka i sie rozłączył, a ja dalej gadałem do telefonu tak aby wyglądało, że muszę iść...biegłem na mieście jej nie poznawałem, a Ona zawsze krzyczała "cześć Janusz!!!!" to się raz wkurwiłem i jej odpowiedziałem "zamnik sie ruro pierdolona, pijany byłem" czy coś takiego ..poczukam dzis tego listu, to pstrykne fotke i zamieszcze go tutaj, przezcytacie sobie, będzie polewa obym znalazł

Do góry
#365551 - 12/10/2006 19:00 Re: jak zagadac panienke na disco
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2006
gnacik, nie pij wiecej

Do góry
#365552 - 12/10/2006 19:04 Re: jak zagadac panienke na disco
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

na mieście jej nie poznawałem, a Ona zawsze krzyczała "cześć Janusz!!!!" to się raz wkurwiłem i jej odpowiedziałem "zamnik sie ruro pierdolona, pijany byłem" czy coś takiego

Przecież można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób

Ehh ta młodzież

Do góry
#365553 - 12/10/2006 19:06 Re: jak zagadac panienke na disco
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Na imprezach najlepiej używać prostego alkomatu :

przed wypiciem czegokolwiek upatrujemy sobie jakiegoś potwora i pijemy aż nam się zacznie podobać

Sprawdzone

Do góry
#365554 - 12/10/2006 19:13 Re: jak zagadac panienke na disco
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
lol

Typowy temat chyba do zwierzeń

To i ja coś od siebie dorzuce . Dobrych kilknaście lat temu ... istniał w Białymstoku klub Diadem kto pamięta go jeszcze więc wie co to za melina była nazywam go tak bez powodu ( wszystkich szmul itp. eldorado ) . Więc ustawiliśmy się z kumplem iż pójdziemy na disco pobawić się gdyż było to jakoś przed rozpoczęciem adwentu więc wiadomo . Przed tańcami wypiliśmy u mnie na chacie buteleczke kulturalnie i pojechaliśmy na naszą zabawę . Dotarwszy na zabawe postaliśmy trochę na zewnątrz w oczekiwaniu na wejście , ale jakoś się udało . Wpierw do baru po piwku setka i czas na parkiet potańcować . Początkowo było pięknie ładnie ale później alko dało znać o sobie i troche stuknęło w łeb więc za dobrze nie pamiętałem i wyrwałem dziewczyne jak się wydawało początkowo nie brzydką gdzie przy zmieniających się światłąch wyglądała na piękna osóbkę . Coś tam opowiadała jak to jej źle itd. , wymieniliśmy się numerami i jakoś tam poszło . Dopiero następnego dnia kumpel opowiadał jaka ona była brzydka i jaką miała szpare między zębami . Spotkałem się z nią chyba z 2 razy po czym przestaliśmy się widywać na szczęcie trochę jeszcze trwał kontakt na gg ale niezbyt długo to trwało .

Do góry
#365555 - 12/10/2006 19:53 Re: jak zagadac panienke na disco
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

na mieście jej nie poznawałem, a Ona zawsze krzyczała "cześć Janusz!!!!" to się raz wkurwiłem i jej odpowiedziałem "zamnik sie ruro pierdolona, pijany byłem" czy coś takiego

Przecież można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób

Ehh ta młodzież

uwierz mi, że nie dało rady, na początku byłem miły, ale jak takeie głupie dziewczę drze na całe miasto chałape w moim kierunku to trzeba było jakoś skutecznie ją uciszyć

Do góry
#365556 - 12/10/2006 19:59 Re: jak zagadac panienke na disco
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
moja opowiesc nie jest rewelacyjna,
u kolegi wypilsimy flaszeczke przed impreza....

i poszlimy..

a ze juz bylo dobrze w glowie to odrazu atak na bar

tam sobie pilem wodka + redbull

przeszla jakas laska i sie usmiechnela... oczywiscie nie zwazywszy dalej pilem sobie drinki

przeszla kolejny raz.. wracajac

i zagadala "czesc, pamietasz mnie" - kojarzylem ze szkly, super laska ale ogolnie to zapomnialem

powiedzialem "nieeeee"

a ona "jak nie... to chodz do lozy porozmawiamy"

no i tak "rozmawialismy" ze o 5 rano znajomy bramkarz poinformwoal ze koneic imprezy ze juz nikogo nie ma w klubie

Do góry
#365557 - 12/10/2006 20:09 Re: jak zagadac panienke na disco
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
Ehhhh
tez kiedyś miałem podobnie.
Dyskoteka, ciemno jak w d***. No i sie bawiłem z laską, wymieniliś my sie numerami itp. Potem tydzień goracych sms.
A potem stoje na przystanku z kumplami i mi ktoś podbiega i zasłania oczy; jak ją zobaczyłem to sie mało nie popłakałem<hahaha>, teraz każe sie kumplą pilnować!
Śmiali sie ze mnie przez 2 tygodnie:P
W każdym razie na tym przystanku, powiedziałem jej że mnie wykożystała itp i niech spier***.
Później w autobusie stare mohery gadały że jacy ci chłopcy chamy dziś :P
Dlatego na imprezy we dwóch, jak ktoś chce poderwać smoka to go w ryj trzasnąć i skierować do jakiejś fajnej niuni:)

Do góry
#365558 - 12/10/2006 20:23 Re: jak zagadac panienke na disco
Adammm Offline
Pooh-Bah

z ta ciemnoscia to tez mialem jeden motyw, na polowinkach mojej szkoly rok temu... Wyrwalem laske, kumple byli tak samo wstawieni jak ja no i bawilem sie z nia dluuugo... po czym nastepnego dnia zobaczylem w necie foty z imprezy i ... malo sie nie pozygalem

mysle ze wiekszosc miala takie opcje

Do góry
#365559 - 12/10/2006 20:54 Re: jak zagadac panienke na disco
phaser Offline
addict

Meldunek: 05/12/2004
no wlasnie i tak to jest kiedy facet wyrwie dupe i sie okaze po nocy ze to jakas lachoniara byla to tylko kumple maja ubaw

natomiast kiedy dupa sie z kims przeleci to jest w calej wsi najgorsza szmata

Do góry
#365560 - 12/10/2006 21:24 Re: jak zagadac panienke na disco
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Quote:

natomiast kiedy dupa sie z kims przeleci to jest w calej wsi najgorsza szmata

ona ejst szmata, a my jesteśmy ogierami hehehehe ..taka prawda

Do góry
#365561 - 13/10/2006 06:16 Re: jak zagadac panienke na disco
Adammm Offline
Pooh-Bah

dokladnie, facet moze bawic sie z kilkoma panienami na impezie, jak by tak zrobila dziewczyna z chlopakami to tez by jej wypominali, ze jest dziwka i sie puszcza

Do góry
#365562 - 13/10/2006 06:29 Re: jak zagadac panienke na disco
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
gnacik pamietaj ze w wakacje podbijamy Mielno

A Ty Adam sie z muppem skontaktuj, akurat mam w piatki wyklady co 3 tyg, wiec czwartkowa Hipnoza wchodzi w gre

Do góry
#365563 - 13/10/2006 12:59 Re: jak zagadac panienke na disco
Adammm Offline
Pooh-Bah

Quote:

gnacik pamietaj ze w wakacje podbijamy Mielno

A Ty Adam sie z muppem skontaktuj, akurat mam w piatki wyklady co 3 tyg, wiec czwartkowa Hipnoza wchodzi w gre

spoko, sie zobaczy mupp wlasnie wybil do gdyni, wraca w niedziele...

a co do dupy z hokeja, to bedzie bardzo ciezko, jakas wyjatkowo zamknieta... nie wiem jak ja otworzyc. zobaczymy, dzisiaj jej klasa wygrala okociny zobaczymy... latwo nie bedzie

Do góry
Strona 19 z 29 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 28 29 >

Moderator:  Biszop, rafal08