#365286 - 14/10/2005 14:38
Re: jak zagadac panienke na disco
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Heh, sprawiles sobie swietny prezent urodzinowy, wszystkiego najlepszego
hehe prezent od neij dostałem po północy Numer też jeszcze jakoś zdobęde trzeba walczyc o swoje, a kumpel dzis mi powiedział, że ona obok niego mieszka Mógł mi to wczoraj powiedzieć,a nie tylko przytakiwał jak się do niego mówiło 
|
Do góry
|
|
|
|
#365287 - 15/10/2005 00:43
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
Quote:
Eh...jaki ja jestem głupi Poznałaem laske na imprezie, wziąłem numer - dałem jej komórke, żeby go zapisała (nie, nie spierdoliła z telefonem )No i go zapisała a ja skasowałem bo mi się klawisze pojebały nastepnym razem nie pije to może będe znał nie tylko jej imie ale też numer 
hmmm a taka fajna imprezka była
Eee to nie jest źle, bo ja np. kiedyś w wakacyjne libacje zapoznałem faną laskę (właściwie nic gadki tylko taniec) i nie pamiętam imienia i raczej jej nie poznaje Powód + = > 
|
Do góry
|
|
|
|
#365288 - 15/10/2005 07:25
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Meldunek: 29/07/2005
|
Quote:
Eee to nie jest źle, bo ja np. kiedyś w wakacyjne libacje zapoznałem faną laskę (właściwie nic gadki tylko taniec) i nie pamiętam imienia i raczej jej nie poznaje Powód + = >
taniec z chujem na plecach ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#365289 - 15/10/2005 09:22
|
old hand
Meldunek: 24/07/2005
|
Cześć. Bola Cie nogi ? : Nie czemu ? Bo caly dzien chodzisz mi po głowie 
|
Do góry
|
|
|
|
#365291 - 25/03/2006 10:41
|
old hand
Meldunek: 11/09/2005
|
Ciekawe czemu przymarł ten wesoły temat  Hehe zawsze można było tu powiększyć swoją wiedzę. Ja tydzień temu byłem na disko i powiem wam co mnie się przytrafiło to może rozruszamy go znów  . Mianowicie brat zerwał z dupą, albo ona z nim, nie wnikałem w to. W każdym razie jako dobry starszy brat zabrałem go na disko w celu wyrwania czegoś świeżego. A, że obaj jesteśmy z tych mniej śmiałych no to dawka przed disko musiałabyć naprawdę śmiała hehe  Weszliśmy już na zmiękczonych nogach. Ręce to mi się gibały jak bagietki, ale nic bo pocieszałem się tym, że mój brat wyglądał gorzej. W środku w pyte wiary. No nic nie będziemy tak stać o suchym ryju, kupiliśmy po browarze i idziemy przylookać jakiś towar koło parkietu. Ale jeszcze nie odszedłem od baru z tymi browarami, a tu jakaś taka starsza raszpla, powiedzmy 25 lat w moich pijanych oczach, mówi mi, że o tam mają z koleżanką lożę i żebyśmy im pomogli bo jacyś kolesie się do nich przysiedli. Stara bajka, mamy po prostu powiedzieć, że jesteśmy ich chłopakami. Zgodziliśmy się od razu, tzn. dokładnie ja się zgodziłem bo brat to szedł za mną w ciemno pijany niemożliwie  . Loża przy parkiecie, w loży jakieś dwa źruby na 2 strzały no nic stanąłem przy, postawiłem piwa na stoliku i mówię do brata: ta druga jest twoja. Oczywiście ta druga była coś w stylu naszej prezydentowej. Zresztą obie były no co tu gadać nie najpiękniejsze. Ci kolesie co z nimi siedzieli musieli być bardziej pijani od nas hehe. No ale pogratulowali nam extra lasek ( hehe ) i poszli spokojnie. Czyli ja z bratem miałem już dobry punkt zaczepienie, loża przy parkiecie i browar na stoliku. Oczywiście te 2 kozy poszły od razu w odstawkę. Siedziały z nami ale broń boże coś więcej. Teraz finał. Załyczyliśmy pare łyków i akurat naprzeciw wyrosły nam: blondi i czarna. No to pytam brata która mu się podoba to zagadam z nią. Mówi że blondi. No to na poważnie wstałem i idę do nich. Jakimś wałem zagadałem i doprowadziłem je do loży. Mój brat spalił się u blondyny na starcie bo jak się przedstawiał to ją trochę oblał piwem  . Na szczęście tylko po rękach. Próbowałem ratować sytuację i mówię do Izy (blondynka) że podoba się mojemu bratu. No ona mnie zgięła bo powiedziała, że jest za pijany a poza tym, że się podobam jej ja. Jak to usłyszałem, pomyślałem słaba owieczka hehe. No ale nic, kto wie może co z tego będzie mówię. Potańczyliśmy z 20 minut i siedliśmy w loży. Oczywiście jak na dżentelmena przystało kupiłem sobie browara, a jej kolę noi po 5 minutach zaczęliśmy się poznawać bardziej dogłębnie. Macańsko z lizańskiem trwało może z pół godziny bo niestety musiała iść do domu  . Mój brat w tym czasie tańczył na parkiecie i jak od czasu do czasu spoglądałem na niego to zastanawiałem się czy nie kręcą tu filmu: Resident Evil hehe. Oczywiście Iza dała mi swój numer telefonu i poszła. Obiecałem, że zadzwonię do niej dnia nastepnego to się spotkamy. Po jej wyjściu spoglądam na parkiet, a tu robi się pusto. Patrzę mój brat tańczy (tzn. podryguje do jakiejś własnej melodii, którą sam słyszy chyba). Mówię spox, niech się pobawi chłopak jeszcze a ja dopiję browara i będziemy też znikać. No ale że nie było w międzyczasie nawet popatrzeć na kogo to zacząłem pisać sobie zboczone esy do Izy właśnie. Puściłem jej w pół godziny koło 10 esów. Były w nich i takie gdzie pytałem czy jest szansa, żeby mi nasrała na klatę hehe. Wszystko oczywiście w formie żartu. Na drugi dzień budze się a stara nade mną stoi i wymachuje komórką. Okazało się że wszystkie te esy poszły do starej!!!! Kurde porażka na całej linii była. Do dziś patrzy na mnie jakoś dziwnie hehe. Dlatego jedno co teraz wiem to, że po pierwsze treść esów jakie piszę po pijaku jest zboczona i odrażająca, a po drugie to lepiej wykreślić bliskie osoby z telefonu albo chociaż wrzucić je w takie miejsce gdzie będą bezpieczne  Aha, a co do Izki to się z nią spotkałem i wiecie co się okazało??? Oczywiście to nie ja poderwałem ją tylko ona mnie. To ona wiedziała jak się ustawić itd. żebym zwrócił na nią uwagę. A dokładnie to mi powiedziała, że założyła się z tą drugą swoją koleżanką o 50zeta że mnie wyrwie tej nocy i się jej udało. A spotykać się nie spotykamy bo po pierwsze na trzeźwo nie jest w moim typie a po drugie mam dziewczynę na stałe hehe. To tyle, dziś sobota, zobaczymy jak będzie hehe 
|
Do góry
|
|
|
|
#365294 - 25/03/2006 12:28
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
Quote:
Były w nich i takie gdzie pytałem czy jest szansa, żeby mi nasrała na klatę hehe.
Dobre 
|
Do góry
|
|
|
|
#365295 - 25/03/2006 14:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
No to i ja sobie powspominam,bo nam się własnie z kumplem historyjka przypomniała.Kiedyś mieliśmy takiego zwałowego kumpla,Owce. Owca był niegroźnym bajkopisarzem o bujnej wyobraźni,dlatego nierzadko nas częstował opowieściami o swoich miłosnych podbojach(wyimaginowanych oczywiscie,jak szlismy na impry to podpierał filary albo rwał jakieś paszczury -lachomaty  ).No ale wracając do tematu,kiedyś dzwoni do mnie Owca i nawija,że załatwił dwa towary i za godzinek będzie u mnie,to gdzieś zaatakujemy na balety.W te laski zbytnio nie wierzyłem(stara jego gadka-załtwiłem panny  ),wiec się spokojnie szykuje,dzwoni domofon,schodze,podchodze do fury,wsiadam,faktycznie siedzą dwa pasztety,ale są, nie kłamał  .No to kminimy balety,i jedziemy jeszcze po jednego koleżke.No to on został z tymi swoimi aniołkami,ja naginam po ziomka na chate.On sie ubiera, i pyta się o te laski co Owczar wytrzepał.No ja mu na to,że słabe są zdeka,ale jak się napieje to będzie okej .No wiec koleś się ubrał,schodzimy do furmanki,Jaro podchodzi do tylnych dzrzwi,luka przez szybe,odraca się skrzywiony i wypala:stary,tyle to ja nie wypiję... 
|
Do góry
|
|
|
|
#365296 - 25/03/2006 16:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
No to i ja sobie powspominam,bo nam się własnie z kumplem historyjka przypomniała.Kiedyś mieliśmy takiego zwałowego kumpla,Owce. Owca był niegroźnym bajkopisarzem o bujnej wyobraźni,dlatego nierzadko nas częstował opowieściami o swoich miłosnych podbojach(wyimaginowanych oczywiscie,jak szlismy na impry to podpierał filary albo rwał jakieś paszczury -lachomaty ).No ale wracając do tematu,kiedyś dzwoni do mnie Owca i nawija,że załatwił dwa towary i za godzinek będzie u mnie,to gdzieś zaatakujemy na balety.W te laski zbytnio nie wierzyłem(stara jego gadka-załtwiłem panny ),wiec się spokojnie szykuje,dzwoni domofon,schodze,podchodze do fury,wsiadam,faktycznie siedzą dwa pasztety,ale są, nie kłamał .No to kminimy balety,i jedziemy jeszcze po jednego koleżke.No to on został z tymi swoimi aniołkami,ja naginam po ziomka na chate.On sie ubiera, i pyta się o te laski co Owczar wytrzepał.No ja mu na to,że słabe są zdeka,ale jak się napieje to będzie okej .No wiec koleś się ubrał,schodzimy do furmanki,Jaro podchodzi do tylnych dzrzwi,luka przez szybe,odraca się skrzywiony i wypala:stary,tyle to ja nie wypiję...
extra puenta 
|
Do góry
|
|
|
|
#365297 - 25/03/2006 17:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#365298 - 26/03/2006 17:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
Quote:
miedzioryt ile ty masz lat? bo wydaje mi sie ze narazie to ty se mozesz poruchać ale palcem w bucie

|
Do góry
|
|
|
|
#365299 - 26/03/2006 21:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Quote:
jesli wy tak chcecie podrywac dziewczyny to mysle, ze powinniscie zostac gejami
A Ty myslisz, ze "Geja" to bez najmniejszego wysiłku wyrwiesz 

|
Do góry
|
|
|
|
#365300 - 26/03/2006 22:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
Quote:
Ciekawe czemu przymarł ten wesoły temat Hehe zawsze można było tu powiększyć swoją wiedzę. Ja tydzień temu byłem na disko i powiem wam co mnie się przytrafiło to może rozruszamy go znów .
Mianowicie brat zerwał z dupą, albo ona z nim, nie wnikałem w to. W każdym razie jako dobry starszy brat zabrałem go na disko w celu wyrwania czegoś świeżego. A, że obaj jesteśmy z tych mniej śmiałych no to dawka przed disko musiałabyć naprawdę śmiała hehe 
Weszliśmy już na zmiękczonych nogach. Ręce to mi się gibały jak bagietki, ale nic bo pocieszałem się tym, że mój brat wyglądał gorzej. W środku w pyte wiary. No nic nie będziemy tak stać o suchym ryju, kupiliśmy po browarze i idziemy przylookać jakiś towar koło parkietu. Ale jeszcze nie odszedłem od baru z tymi browarami, a tu jakaś taka starsza raszpla, powiedzmy 25 lat w moich pijanych oczach, mówi mi, że o tam mają z koleżanką lożę i żebyśmy im pomogli bo jacyś kolesie się do nich przysiedli. Stara bajka, mamy po prostu powiedzieć, że jesteśmy ich chłopakami. Zgodziliśmy się od razu, tzn. dokładnie ja się zgodziłem bo brat to szedł za mną w ciemno pijany niemożliwie . Loża przy parkiecie, w loży jakieś dwa źruby na 2 strzały no nic stanąłem przy, postawiłem piwa na stoliku i mówię do brata: ta druga jest twoja. Oczywiście ta druga była coś w stylu naszej prezydentowej. Zresztą obie były no co tu gadać nie najpiękniejsze. Ci kolesie co z nimi siedzieli musieli być bardziej pijani od nas hehe. No ale pogratulowali nam extra lasek ( hehe ) i poszli spokojnie.
Czyli ja z bratem miałem już dobry punkt zaczepienie, loża przy parkiecie i browar na stoliku. Oczywiście te 2 kozy poszły od razu w odstawkę. Siedziały z nami ale broń boże coś więcej.
Teraz finał. Załyczyliśmy pare łyków i akurat naprzeciw wyrosły nam: blondi i czarna. No to pytam brata która mu się podoba to zagadam z nią. Mówi że blondi. No to na poważnie wstałem i idę do nich. Jakimś wałem zagadałem i doprowadziłem je do loży. Mój brat spalił się u blondyny na starcie bo jak się przedstawiał to ją trochę oblał piwem . Na szczęście tylko po rękach. Próbowałem ratować sytuację i mówię do Izy (blondynka) że podoba się mojemu bratu. No ona mnie zgięła bo powiedziała, że jest za pijany a poza tym, że się podobam jej ja. Jak to usłyszałem, pomyślałem słaba owieczka hehe. No ale nic, kto wie może co z tego będzie mówię. Potańczyliśmy z 20 minut i siedliśmy w loży. Oczywiście jak na dżentelmena przystało kupiłem sobie browara, a jej kolę noi po 5 minutach zaczęliśmy się poznawać bardziej dogłębnie. Macańsko z lizańskiem trwało może z pół godziny bo niestety musiała iść do domu . Mój brat w tym czasie tańczył na parkiecie i jak od czasu do czasu spoglądałem na niego to zastanawiałem się czy nie kręcą tu filmu: Resident Evil hehe. Oczywiście Iza dała mi swój numer telefonu i poszła. Obiecałem, że zadzwonię do niej dnia nastepnego to się spotkamy.
Po jej wyjściu spoglądam na parkiet, a tu robi się pusto. Patrzę mój brat tańczy (tzn. podryguje do jakiejś własnej melodii, którą sam słyszy chyba). Mówię spox, niech się pobawi chłopak jeszcze a ja dopiję browara i będziemy też znikać. No ale że nie było w międzyczasie nawet popatrzeć na kogo to zacząłem pisać sobie zboczone esy do Izy właśnie. Puściłem jej w pół godziny koło 10 esów. Były w nich i takie gdzie pytałem czy jest szansa, żeby mi nasrała na klatę hehe. Wszystko oczywiście w formie żartu.
Na drugi dzień budze się a stara nade mną stoi i wymachuje komórką. Okazało się że wszystkie te esy poszły do starej!!!! Kurde porażka na całej linii była. Do dziś patrzy na mnie jakoś dziwnie hehe. Dlatego jedno co teraz wiem to, że po pierwsze treść esów jakie piszę po pijaku jest zboczona i odrażająca, a po drugie to lepiej wykreślić bliskie osoby z telefonu albo chociaż wrzucić je w takie miejsce gdzie będą bezpieczne 
Aha, a co do Izki to się z nią spotkałem i wiecie co się okazało??? Oczywiście to nie ja poderwałem ją tylko ona mnie. To ona wiedziała jak się ustawić itd. żebym zwrócił na nią uwagę. A dokładnie to mi powiedziała, że założyła się z tą drugą swoją koleżanką o 50zeta że mnie wyrwie tej nocy i się jej udało. A spotykać się nie spotykamy bo po pierwsze na trzeźwo nie jest w moim typie a po drugie mam dziewczynę na stałe hehe.
To tyle, dziś sobota, zobaczymy jak będzie hehe
Nasrac ci na klate do starszej ahahahahaha spadłem z krzesła łe k....wa 
dołączając sie do tematu Sphinx , ten chuj na plecach mnie rozbił ahaha....
musisz podejsc do laski i pytasz:
JAk masz na imie? Ona:..... Ty: Pierdłaś ??? Ona: Nieee Ty: Znowu pierdłaś 
efekt murowany opierdoli ci Mikołaja przy wszystkich 
Druga sprawa, jak juz będziesz z laska sam na sam połoz jej pyte na plecach, pewnie ci odpowie czy możesz sciągnąc ta noge 
albo cos takiego. If you want to be more sexy you must drink a lot of pepsi
albo..
If you wanna be my friend take my penis in the hand
TO jak wyrwiecie studentki z wymiany 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|