#365544 - 12/10/2006 14:35
Re: jak zagadac panienke na disco
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
spoko, mam w sensie - ziomal z niemiec ma na aparacie, jutro mi wszystkie przesle, moge zarzucic
no to czekamy jak będziesz miał to wrzuć też tej panienki od której wspominałeś, żę udało Ci się numer od niej wyzgredzić:) hehe, pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#365547 - 12/10/2006 16:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Quote:
heh a propo motywu z bluetoothem,kiedyś siedząc w knajpie zacząłem nagle otrzymywać obrazki,odbierałem zaciekawiony,pozniej poszła jakaś róza,a następnie grafa z napisem "przysiądż sie do nas",rozglądałem sie po knajpie i nic,pózniej motyw podobny.Treść:"siedzimy po lewej",zaglądnąłem były jakieś 3 stoliki które mogłem brać pod uwage lecz nie odważyłem sie bo stwierdziłem że jednak głupia sprawa żebym biegł od stolika do stolika z telefonem
A te wiadomości słała ekipa po prawej zapewne :]
|
Do góry
|
|
|
|
#365548 - 12/10/2006 18:14
|
old hand
Meldunek: 16/05/2005
|
Quote:
CA-Czesc co słychac... bedziesz w sobote w suchej? kolega- Nie nie bede.. i juz wiecej sie nei spotkamy... CA- Dlaczego? co sie stalo... Kolega- Jak to co sie stalo? spilas mnie dziewojo i chcialas wykozystac.. na szczescie bylem flak i nic z tego nie bylo. CA-Ty mnie spiles i chciales wykozystac! kolega- Moze i tak bylo ale to nie o to chodzi... chodzi o to ze koledzy mowia ze jestes brzydka;/ CA- coooooooooooo!! ?? Kolega - Pizdzisko !
I takim "milym" akcentem zakonczyl znajomosc...:D
Cham? hmm poprostu szczery chlopak... :P
Ja mialem kiedys podobna sytuacje , ale moja przygoda byla na imprezie polibudy . poszedlem z kumplem przed wejsciem zrobilismy zubroweczke . W srodku do biletu dawali browarka tez sie szybko wypilo . Siedzimy tak rozmoawiamy z ziomkami i nagle jakis wodzirej wszedl na scene i mowi ze podtrzebuje pare osob do konkursu kumpel nie chcial ja sie zglosilem byl to konkurs kto pierwszy wypije piwo przez slomke . (tu niestety bylem drugi przegralem o pare mililitrow ale koles po pol godzinny oddal walkowerem bo wymiotowal przed klubem ) . Pozniej zachcialo mi sie tanczycposzedlem sie powiginac i wyrawalem sobie jakas laseczke zaprosilem ja do stolika postawilem browarka nawijam nawijam z nia nagle dostaje smsa ale go nie odbierem za chcile kots mi sygnal puscil , to mowie trza sprawdzic kto to a tu smsa przyslal mi kupel ktory siedzial obok tresc smsa "stary jak ona wylglada " . Przetarlem oczy patrze na nia o boze jaki smok , ale ze juz bylem w stanie ciezkim to mowie do niej teraz mi za to troche glupio ale jej powiedzialem "wiez co idz potanczyc i nie wracaj , bo koledzy mowia ze jestes Ch..owa" spojarzala sie na mnie mialem szczescie ze w twarz nie dostalem i sie zawinela .
Teraz juz uwazam z alkoholem bo wiem jakie szkody moze wyrzadzic 
|
Do góry
|
|
|
|
#365550 - 12/10/2006 18:46
|
Carpal Tunnel
|
ja kiedyś byłem najebany to jakąś panienka z zabitej deskami wioski wyrwałem, zupelnie niechący, skads dorwała na mnie namiary, nawet list na walentynki dostałem, jak wmusiła spotkanie (przed spotkaniem w ogóle nie wiedziałem o jej istnieniu, ze jest taka zjebana, tylko pamietałem, ze sie z kims bawiłem) to mi opowiadała o tym jak szła ze znajomymi kraśc deski, ze sie wyjebała w gówno goniąc krowy, że jej koleżanka się z kimś tam ruchała  bardzo miło, Bogu dzieki, ze po jakichś 15minuitach zadzownil do mnie wujek i sie pyta co robie, a ja ze z koleżanka i sie rozłączył, a ja dalej gadałem do telefonu tak aby wyglądało, że muszę iść...biegłem  na mieście jej nie poznawałem, a Ona zawsze krzyczała "cześć Janusz!!!!" to się raz wkurwiłem i jej odpowiedziałem "zamnik sie ruro pierdolona, pijany byłem" czy coś takiego  ..poczukam dzis tego listu, to pstrykne fotke i zamieszcze go tutaj, przezcytacie sobie, będzie polewa  obym znalazł 
|
Do góry
|
|
|
|
#365552 - 12/10/2006 19:04
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Quote:
na mieście jej nie poznawałem, a Ona zawsze krzyczała "cześć Janusz!!!!" to się raz wkurwiłem i jej odpowiedziałem "zamnik sie ruro pierdolona, pijany byłem" czy coś takiego 
Przecież można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób 
Ehh ta młodzież 
|
Do góry
|
|
|
|
#365554 - 12/10/2006 19:13
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
lol  Typowy temat chyba do zwierzeń  To i ja coś od siebie dorzuce . Dobrych kilknaście lat temu ... istniał w Białymstoku klub Diadem kto pamięta go jeszcze więc wie co to za melina była nazywam go tak bez powodu ( wszystkich szmul itp. eldorado ) . Więc ustawiliśmy się z kumplem iż pójdziemy na disco pobawić się gdyż było to jakoś przed rozpoczęciem adwentu więc wiadomo . Przed tańcami wypiliśmy u mnie na chacie buteleczke kulturalnie i pojechaliśmy na naszą zabawę . Dotarwszy na zabawe postaliśmy trochę na zewnątrz w oczekiwaniu na wejście , ale jakoś się udało . Wpierw do baru po piwku setka i czas na parkiet potańcować . Początkowo było pięknie ładnie ale później alko dało znać o sobie i troche stuknęło w łeb więc za dobrze nie pamiętałem i wyrwałem dziewczyne jak się wydawało początkowo nie brzydką gdzie przy zmieniających się światłąch wyglądała na piękna osóbkę . Coś tam opowiadała jak to jej źle itd. , wymieniliśmy się numerami i jakoś tam poszło . Dopiero następnego dnia kumpel opowiadał jaka ona była brzydka i jaką miała szpare między zębami  . Spotkałem się z nią chyba z 2 razy po czym przestaliśmy się widywać na szczęcie trochę jeszcze trwał kontakt na gg ale niezbyt długo to trwało  .
|
Do góry
|
|
|
|
#365555 - 12/10/2006 19:53
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
na mieście jej nie poznawałem, a Ona zawsze krzyczała "cześć Janusz!!!!" to się raz wkurwiłem i jej odpowiedziałem "zamnik sie ruro pierdolona, pijany byłem" czy coś takiego 
Przecież można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób 
Ehh ta młodzież
uwierz mi, że nie dało rady, na początku byłem miły, ale jak takeie głupie dziewczę drze na całe miasto chałape w moim kierunku to trzeba było jakoś skutecznie ją uciszyć
|
Do góry
|
|
|
|
#365556 - 12/10/2006 19:59
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
moja opowiesc nie jest rewelacyjna, u kolegi wypilsimy flaszeczke przed impreza.... i poszlimy.. a ze juz bylo dobrze w glowie to odrazu atak na bar tam sobie pilem wodka + redbull przeszla jakas laska i sie usmiechnela... oczywiscie nie zwazywszy dalej pilem sobie drinki przeszla kolejny raz.. wracajac i zagadala "czesc, pamietasz mnie" - kojarzylem ze szkly, super laska ale ogolnie to zapomnialem powiedzialem "nieeeee"  a ona "jak nie... to chodz do lozy porozmawiamy" no i tak "rozmawialismy" ze o 5 rano znajomy bramkarz poinformwoal ze koneic imprezy ze juz nikogo nie ma w klubie 
|
Do góry
|
|
|
|
#365560 - 12/10/2006 21:24
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
natomiast kiedy dupa sie z kims przeleci to jest w calej wsi najgorsza szmata
ona ejst szmata, a my jesteśmy ogierami hehehehe ..taka prawda 
|
Do góry
|
|
|
|
#365563 - 13/10/2006 12:59
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/10/2006
|
Quote:
gnacik pamietaj ze w wakacje podbijamy Mielno 
A Ty Adam sie z muppem skontaktuj, akurat mam w piatki wyklady co 3 tyg, wiec czwartkowa Hipnoza wchodzi w gre
spoko, sie zobaczy mupp wlasnie wybil do gdyni, wraca w niedziele...
a co do dupy z hokeja, to bedzie bardzo ciezko, jakas wyjatkowo zamknieta... nie wiem jak ja otworzyc. zobaczymy, dzisiaj jej klasa wygrala okociny zobaczymy... latwo nie bedzie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|