ale trzeba przyznac ze ostatnia oferta na english Premier League... była super i tylko moje zamroczenie robota spowodowalo ze przegapilem oferte//// a book jest konkretny i w samych superlatywach moge go oceniac////
ale trzeba przyznac ze ostatnia oferta na english Premier League... była super i tylko moje zamroczenie robota spowodowalo ze przegapilem oferte//// a book jest konkretny i w samych superlatywach moge go oceniac////
Listopadowa gra o wielkie emocje: do wygrania wycieczka dla dwojga na El Clásico, czyli konfrontację Realu Madryt z FC Barcelona! Zobacz na żywo jedno z najbardziej elektryzujących wydarzeń piłkarskich w Europie!
Wystarczy stawiać co najmniej 1 € w dniach 1-23 grudnia na dowolne wydarzenia sportowe, aby zwiększyć swoje szanse na zobaczenie Realu i Barcelony w akcji. Codziennie do uzyskania jeden kupon loteryjny!
Nagroda obejmuje:
- Bilet w obie strony do Madrytu dla dwóch osób (ważny w dniach 9-12 kwietnia) - Trzydniowy pobyt w pokoju dwuosobowym w High Tech Gran Avenida Hotel - Dwa bilety na mecz
100zł mi zniknęło z konta a nic nie grałem ;> napisalem juz maila pozniej niby jak obliczalem kupony zagrane to niby się zgadzało... ale pamiętam że jak grałem kupony to zawsze tak grałem by mieć równo na koncie i ta 100 powinna być hm... ;>