Marian
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
Originally Posted By: **Łuki**
Originally Posted By: Marian
Originally Posted By: **Łuki**
Originally Posted By: Marian
Łuki odnośnie tego overu to tak średnio mi się podoba, jeśli mam być szczery no ale oczywiście wszystko może się zdarzyć! są na pewno ciekawsze zdarzenia
Mam raczej dobre info i akurat tego zagram jesli nie wejdzie to nastepny wejdzie
a info dotyczy czego dokładnie? któryś z zespołów będzie grał rezerwami czy coś innego że się tak spytam
rezerwami moze nie ale nie pelnymi skladami
no z tego co wyczytałem właśnie, to w Horsen faktycznie nie zagra dwóch podstawowych graczy, z tym że są to akurat najlepsi strzelcy Macena (9 goli) i Kébé (7 goli) a powiedz mi w jakiej drużynie maja być te osłabienia? w Horsens właśnie czy w Federice?
djdarioo
old hand
Meldunek: 29/10/2009
**Łuki**]Lube Macerata - Volley Bled(+1.5) 1
Universitet Belgorod - Vakifbank Istanbul 2
macerata powinno wejśc natomiast z tego co pamiętam Istanbul wygrał 3-0 pierwszy mecz dlatego set im do awansu wystarczy. ale tu nie pora na gadki o siatce tylko o tenisie:P
Verbatim o czym ty mówisz była zmęczona nie miała ochoty to się pytam po co wychodziła ? Jesli już się zdecydowała mogła skreczować a tak to się zeszmaciła ewidentnie puszczając mecz.
Llodra rzekł w wywiadzie, że skupiał się teraz będzie głównie na turniejach we Francji, rok temu zaszedł tu do finału, mimo że we wcześniejszych meczach tamtego sezonu również nie prezentował się szczególnie dobrze, w hali bilans zdecyowanie lepszy od Bagiety. Ja spróbuję chyba
Verbatim o czym ty mówisz była zmęczona nie miała ochoty to się pytam po co wychodziła ? Jesli już się zdecydowała mogła skreczować a tak to się zeszmaciła ewidentnie puszczając mecz.
To jest sport? Czy jakaś kpina ze sportu?
słusznie Oli, popieram, tyle, że swoje za ten mecz i tak wyciągnęła..
Llodra rzekł w wywiadzie, że skupiał się teraz będzie głównie na turniejach we Francji, rok temu zaszedł tu do finału, mimo że we wcześniejszych meczach tamtego sezonu również nie prezentował się szczególnie dobrze, w hali bilans zdecyowanie lepszy od Bagiety. Ja spróbuję chyba
Ale z tego co pamiętam w Rotterdamie na hali też grał świetnie, a w tym sezonie totalna porażka..
I pies ją trącał
Ląduje na czarnej liście ta damulka.
Znowu ktoś płacze że przękret. To ja sie w takim razie pytam: po uja grasz ??
Stoin
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
Originally Posted By: ratayski
Originally Posted By: oli
Originally Posted By: verdasco
Originally Posted By: oli
I pies ją trącał
Ląduje na czarnej liście ta damulka.
Znowu ktoś płacze że przękret. To ja sie w takim razie pytam: po uja grasz ??