Tu na pewno masz racje..ale sobie pomyslalem Fredki nawet solidna ekipa to z hypo powinni pojechac..a tu masz...niemaszki w czape.
innsbruck w tym roku dobra ekipa,wygrywaja w noliko,u siebie w grupie tez solidnie... w 1 meczu w niemczech tez niezle sie zaprezentowali...wiec nie ma co tu gadac ze Fryderyki powinny izi wygrac
PLayM@ker_
old hand
Meldunek: 14/02/2010
Originally Posted By: _Korver_
Originally Posted By: Fanatyk_1984
Originally Posted By: PLayM@ker_
Originally Posted By: Wojtas_
nie mozna grac wszystkiego va bank
Tu na pewno masz racje..ale sobie pomyslalem Fredki nawet solidna ekipa to z hypo powinni pojechac..a tu masz...niemaszki w czape.
innsbruck w tym roku dobra ekipa,wygrywaja w noliko,u siebie w grupie tez solidnie... w 1 meczu w niemczech tez niezle sie zaprezentowali...wiec nie ma co tu gadac ze Fryderyki powinny izi wygrac
Czemu nie napiszesz tego przed meczem...?
wlasnie tylko takie gadanie jak wynik w przeciwna strone jest..ehh
Czemu nie napiszesz tego przed meczem...?
Jakbym to wiedzial to bym napisal...ten mecz mnie nie kusil ani na 1 ani na 2 dzis mialem inne pewniejsze mecze wg mnie .Ale w mojej wypowiedzi chodzilo o to ze Innsbruck to nie jakies ogory ze powinny dostac 3-0 ale ze akurat tak wygraja to bym sie nie spodziewal
nie piszcie głupot ,że odpuścili mecz w L.M pytam sie po co?? żeby oszczędzać siły na ich śmieszną lige?? nie ośmieszajmy się przegrali bo byli dzisiaj mega mega słabi i tyle