|  | 
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
| Kto jest online | 
| 5 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, pacyfista, Sensei, alfa, _Lider), 1856 gości oraz 18 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 
	Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod
 | 
| Statystyki forum | 
| 24784 Użytkowników 105 For i subfor 51126 Tematów 5806980 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
 | 

dziś mam Ribę i liczę że znowu go ogra
 dziś mam Ribę i liczę że znowu go ogra  w 1 rundzie też ładnie przeszedł kolegę z Hiszpanii.
 w 1 rundzie też ładnie przeszedł kolegę z Hiszpanii. 

nie no to jzu przegiecie. Organizatorzy robią wszystko zeby nie zagrala ona na glownym korcie. Wczoraj tez jej mecz byl na korcie bocznym a na centrlanym debel dali hehe Mam nadzieje ze Shahar dzisiaj wygra ...wtedy juz nie beda mieli wyboru
 nie no to jzu przegiecie. Organizatorzy robią wszystko zeby nie zagrala ona na glownym korcie. Wczoraj tez jej mecz byl na korcie bocznym a na centrlanym debel dali hehe Mam nadzieje ze Shahar dzisiaj wygra ...wtedy juz nie beda mieli wyboru  
 Poprzedni temat
Poprzedni temat Lista tematów
Lista tematów