Strona 7 z 17 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 16 17 >
Opcje tematu
#3718235 - 24/02/2010 04:27 Re: Kibice [2] [Re: doriano]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Originally Posted By: doriano
Biedni kibice dają się prowokowac. Weźcie się do roboty lenie, bo takie śpiewanie razem w parkach na stadione gejostwem zalatuje.

Poza tym życzę zdrowia.

mariano, ja właśnie wróciłem z biura więc sobie wypraszam... ty.. ty.. homofobie grin

Rozumu życzę papa

Do góry
Bonus: Unibet
#3719098 - 24/02/2010 08:15 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
ultra1978 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2007
Originally Posted By: Tetfol

Do czego ja zmierzam ? Napisałem ci to jasno i wyraźnie zdiagnozowałem powód protestu i tyle. A powodem jest napisze ci to po raz kolejny bo widzę że nie dociera to do ciebie PIENIĄDZEjakie zarabiają ci wielcy sympatycy Legii na Legii. Pytam się w jakim klubie jest jeszcze taka sytuacja ?? No gdzie szanowny panie koleszko ????

Nie wiem skąd taki bulwers ale chyba mało widziałeś. Hehe. Przecież w każdym większym klubie w Polsce jest taka sytuacja, niektórzy nawet domy pobudowali na tym zarabiając. Nie wszędzie trzeba na pamiątkach kase zarabiać, na organizowaniu wyjazdów też można zarobić. Kiedyś szef danej grupy przed kasami stadionu ściągał czapkę i tam każdy rzucał ile miał na bilet jeden mniej drugi więcej na co było kogo stać czytelna i jasna sytuacja. Teraz jest zasrana komercja więc trzeba płacić przed i to ustaloną kwotę którą sobie panowie prowadzący zażyczą nie podoba się to możesz dostać liscia i więcej nie pojedziesz. Proste.

Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce
koleszka niepotrzebnie dajesz się sprowkować... sytuacja była wyjaśniana wiele razy, kto chciał to pojął, a kto nie ten... szczeka dalej smile Pozwól im pomarzyć o drugiej Anglii...

Wrzucam artykuł z Gazety Polskiej na temat patriotycznych postaw kibiców. Nienajgorszy nawet. Kto chce to sobie poczyta...

http://w273.wrzuta.pl/plik/94P2tR9qUYW/gazeta_polska_72010_1str__maciej_l_gostynin
http://w552.wrzuta.pl/plik/0lVPJITl4ZZ/gazeta_polska_72010_2str__maciej_l_gostynin

Uprawiając taką samą propagandę jak gówniane ITI wytłumacz mi
czy w skład patriotycznych postaw wchodzą też:
Wywieszanie flagi z R.Hessem?
Flaga Czerwone Zagłębie?
Hailowanie całym młynem w dokumencie BBC?
Wywieszanie niemieckich flag na meczach 1.ligi polskiej?
Targanie flag narodowych z nazwą innego klubu?
Nie mówiąc już o tym że 10-15lat temu na każdym stadionie największą grupą byli nazi skini wielbiący system który zabił kilka milionów ich rodaków.
A już szczytem hipokryzji jest zapalić znicz na grobie ofiar 2 wojny św. z wytatuowaną swastyką na przedramieniu. Ale w Sejmie dużo płącą więc pewnie usunęli.
Wielki patriotyzm się rozlał po stadionach a jeszcze niedawno jeden chłop w szaliku Polski dusił drugiego w takim samym szaliku bo przyjechał z innego miasta na mecz reprezentacji.

Do góry
#3719242 - 24/02/2010 12:30 Re: Kibice [2] [Re: ultra1978]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Stadion jest od sportu a nie nędznych akcji pseudopolitycznych. Kiedyś kibice jak szli na mecz to szli na mecz, dzisiaj zaś jest więcej wygłupiania się i robienie z siebie prześladowanych ofiar. Chyba JM Rokita zaraził trybuny swoim lamentem i płaczliwym stylem...

Będzie nowy stadion i będzie porządek. Profesjonalny monitoring jak w Anglii i cywilizowanym świecie, pajaców łatwo się wyłapie i wywali ze stadionu raz i na zawsze... papa

Był w tym temacie wcześniej taki jeden, który twierdził że najmniej ważne na meczu jest to... co dzieje się na boisku. grin Ot kibic... smirk

Do góry
#3719260 - 24/02/2010 16:12 Re: Kibice [2] [Re: Conrad]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005
Originally Posted By: Conrad

Będzie nowy stadion i będzie porządek. Profesjonalny monitoring jak w Anglii i cywilizowanym świecie, pajaców łatwo się wyłapie i wywali ze stadionu raz i na zawsze... papa

A na tym nowym stadionie będzie można wyczytać cały napis ułożony z krzesełek, bo na mecz ligowy przyjdzie 2 tysiące ludzi wliczając liczną ochronę ... Oprócz tego kilka(set) vipów (ci to dopiero są zainteresowani tym co się dzieje na boisku) i parenaście osób nie rozumiejących przywileju korzyści i spalonego (czytaj: mamusi z dziećmi).

No ale będzie porządek przynajmniej ...
A nowy stadion sam na siebie zarobi koncertami Madonny i podobnymi eventami papa

Do góry
#3719285 - 24/02/2010 17:18 Re: Kibice [2] [Re: Mindman]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: Mindman

A na tym nowym stadionie będzie można wyczytać cały napis ułożony z krzesełek, bo na mecz ligowy przyjdzie 2 tysiące ludzi wliczając liczną ochronę ... Oprócz tego kilka(set) vipów (ci to dopiero są zainteresowani tym co się dzieje na boisku) i parenaście osób nie rozumiejących przywileju korzyści i spalonego (czytaj: mamusi z dziećmi).

No ale będzie porządek przynajmniej ...
A nowy stadion sam na siebie zarobi koncertami Madonny i podobnymi eventami papa

A i krawatowcy tam nie przyjdą , może poza adminami wink futboll nigdy nie bedzie operą czy nawet popckormowym meczem koszykówki , to spektakl emocji i to tych najniższych , oni będą woleli mecze oglądać u siebie w zaciszu swoich apartamentów na swych 100 calowych monitorach
Co by ich skłonilo zeby pójść i oglądać na żywo kopaczy : adrenalina , którą dają wydarzenia na stadionie , zwaśnione grupy fanatyków trzaskających się po mordach , choralne spiewy , race świetlne etc , a tego nie odda żaden najlepszy monitor , taki krawatowiec oczywiście wszystko to będzie oglądać bezpiecze ze swej vipowskiej loży .
W Anglii zaczynają to rozumieć ,wystarzy popatrzec na doniesienia ,bo musi byc fan , żeby przyciagnąć i zarobić , a u nas nowowybudowane stadiony staną się mauzolelami medialnej głupoty ITI i im podobnych

Do góry
#3719616 - 24/02/2010 20:52 Re: Kibice [2] [Re: Mindman]
Conrad Offline

A na tym nowym stadionie będzie można wyczytać cały napis ułożony z krzesełek, bo na mecz ligowy przyjdzie 2 tysiące ludzi

To z powodu manii prześladowczej wobec właściciela klubu czy nowego stadionu? Bo w Kielcach nie widziałem by ktokolwiek narzekał na nowy obiekt, na monitoring, itd. futbol

Do góry
#3719690 - 24/02/2010 21:50 Re: Kibice [2] [Re: Conrad]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005

To z powodu manii prześladowczej wobec właściciela klubu czy nowego stadionu? Bo w Kielcach nie widziałem by ktokolwiek narzekał na nowy obiekt, na monitoring, itd. futbol

Kulą w płot laugh

Jestem z Kielc i uwierz mi - narzekań było sporo, ale to taki mały OT od tematu, więc już starczy.

Do góry
#3719705 - 24/02/2010 22:02 Re: Kibice [2] [Re: Conrad]
TonyParker Offline
a.k.a. "Appiah"

Meldunek: 06/01/2009

Był w tym temacie wcześniej taki jeden, który twierdził że najmniej ważne na meczu jest to... co dzieje się na boisku. grin Ot kibic... smirk

Problem jest taki, ze to Polska liga. Tutaj poziom jest o wiele nizszy od Anglii, gdzie masz najlepszych pilkarzy. W naszej lidzie czesciej dzieki tym "pajacom" ciekawiej jest/bylo na trybunach.

Porownanie jest proste
angielska liga >>>> polska liga
angielscy fani <<<< polscy fani

Do góry
#3719716 - 24/02/2010 22:14 Re: Kibice [2] [Re: TonyParker]
Drizzd91 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2007
OT. Co to za nuta w filmiku "Ultras Legia... " ???

Do góry
#3719727 - 24/02/2010 22:17 Re: Kibice [2] [Re: Drizzd91]
Drizzd91 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2007
dobra nie bylo pytania sam znalazłem tongue. Jeśli kogoś interesuje to Children Of Bodom - Rebel Yell

Do góry
#3719734 - 24/02/2010 22:20 Re: Kibice [2] [Re: Mindman]
Conrad Offline

Jestem z Kielc i uwierz mi - narzekań było sporo, ale to taki mały OT od tematu, więc już starczy.

Na stadion? Chyba żartujesz... grin

Byłem na każdym meczu Korony w sezonie (oczywiście u siebie) i atmosfera na stadionie była świetna. Wszyscy byli dumni ze stadionu, całe miasto czekało na tę chwilą (prezes obiecał Ekstraklasą... a miasto nowy stadion dla Korony), a C+ transmitował praktycznie wszystko co się dało bo reszta Polski grała na ruinach a nie stadionach... wink

Do góry
#3720169 - 25/02/2010 02:16 Re: Kibice [2] [Re: 19marcin08]
kudlaty74 Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2006
Originally Posted By: 19marcin08
Nie dajcie się sprowokować, niech szczeka dalej i sieje swoją propagandę.

Nie ma Legii bez żylety!

toast
piwo

Do góry
#3720372 - 25/02/2010 03:07 Re: Kibice [2] [Re: ultra1978]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
Originally Posted By: ultra1978

Nie wiem skąd taki bulwers ale chyba mało widziałeś. Hehe. Przecież w każdym większym klubie w Polsce jest taka sytuacja, niektórzy nawet domy pobudowali na tym zarabiając. Nie wszędzie trzeba na pamiątkach kase zarabiać, na organizowaniu wyjazdów też można zarobić. Kiedyś szef danej grupy przed kasami stadionu ściągał czapkę i tam każdy rzucał ile miał na bilet jeden mniej drugi więcej na co było kogo stać czytelna i jasna sytuacja. Teraz jest zasrana komercja więc trzeba płacić przed i to ustaloną kwotę którą sobie panowie prowadzący zażyczą nie podoba się to możesz dostać liscia i więcej nie pojedziesz. Proste.

Słuchaj ja mówię o sytuacji, w której kibicie mieli prawo do marketingowego wykorzystywania herbu, a klub nie. Gdzie była taka sytuacja ?? Albo gdzie jest ?? ITI myśląc poważnie o budowaniu mocnego klubu musiał to zmienić. Z CWKS-em nie udało się dogadać to zmieniono herb i wtedy się zaczęło.

A zarabianie na wyjazdach to inna historia.

Do góry
#3721195 - 25/02/2010 05:54 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
kudlaty74 Offline
veteran

Cytat:

Słuchaj ja mówię o sytuacji, w której kibicie mieli prawo do marketingowego wykorzystywania herbu, a klub nie. Gdzie była taka sytuacja ?? Albo gdzie jest ?? ITI myśląc poważnie o budowaniu mocnego klubu musiał to zmienić. Z CWKS-em nie udało się dogadać to zmieniono herb i wtedy się zaczęło.

A zarabianie na wyjazdach to inna historia.

A dlaczego ITI nie nabyło od początku praw do herbu z 1957 od CWKS ? Bo myśleli że dostaną to za frajer i na dodatek prawa do gruntów po CWKS !!! Ponadto mieli od samego początku w DUPIE wszystkie inne "niedochodowe" sekcje sportowe takie jak kolarstwo,zapasy,pięciobój itp.(brak transmisji tv czyli wpływu KASY z reklam i od sponsorów ).Te ***** od samego początku wszystko przeliczały tylko na KASĘ!!! I tak jest do dzisiaj !!!

A to z kim i na jaką kasę za wykorzystywanie herbu dogadał się Gmoch to inna sprawa. CWKS jako właściciel praw do herbu miał do tego PEŁNE PRAWO !!!
WSZYSTKO W TEMACIE !!!

A o budowie przez ITI jak to Ty Tetfol określiłeś "mocnego klubu" to nie chce mi się nawet pisać .....

Tak więc weź się trochę ogarnij chłopie i zagłąb się trochę w dany temat zanim zaczniesz następnym razem wypisywać głupoty.

Pozdrawiam papa

www.konieciti.pl

Do góry
#3721296 - 25/02/2010 06:13 Re: Kibice [2] [Re: kudlaty74]
kudlaty74 Offline
veteran

Piszę jeszcze raz początek bo coś mi zeżarło ....
A dlaczego ITI nie odkupiło od początku praw do herbu z 1957 od CWKS ? Bo oni myśleli że dostaną to za frajer i na dodatek prawa do gruntów po CWKS !!!Ponadto mieli od samego początku w du..e inne "niedochodowe" sekcje sportowe takie jak zapasy,kolarstwo,pięciobój itp.(brak transmisji tv = brak KASY za reklamy i od sponsorów) o historii Klubu i chociażby rozwoju sportu nie wspominając....Nie chcieli dawać CWKS miesięcznie śmiesznych jak dla nich pieniędzy(25tys.PLN)+ %od sprzedaży pamiątek z herbem bo te QRWY...

Do góry
#3722990 - 26/02/2010 03:18 Re: Kibice [2] [Re: kudlaty74]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
kudlaty śmieszny jesteś za dużo chyba tego Legiona pijesz laugh

25 000 zł x 12 miesięcy = 300 000 zł rocznie dla darmozjadów z CWKS + 20% z zysku ze sprzedaży pamiątek. Dodatkowo z tego co pamiętam klub nie miałby wyłączności na korzystanie z herbu i logo. Na takich warunkach to tylko idiota porozumiałby się z CWKS.

Co do innych sekcji to co one mają wspólnego z ITI ?? ITI kupiło klub piłkarki Legia Warszawa. Co ich niby miały obchodzić inne sekcje przecież ich właścicielem był CWKS. To on się miał nimi martwić a nie ITI.

A to jest najlepsze laugh
Originally Posted By: kudlaty74
A to z kim i na jaką kasę za wykorzystywanie herbu dogadał się Gmoch to inna sprawa. CWKS jako właściciel praw do herbu miał do tego PEŁNE PRAWO !!!
WSZYSTKO W TEMACIE !!!

A to jakiego herbu używa klub to decyzja ITI. ITI jako właściciel klubu ma do tego PEŁNE PRAWO !!!!
WSZYSTKO W TEMACIE laugh

Tak więc weź się trochę ogarnij kudlaty poczytaj trochę na dany temat zanim zaczniesz następnym razem wypisywać głupoty. smile

Do góry
#3741800 - 08/03/2010 03:11 Re: Kibice [2] [Re: Tetfol]
ELDORADO Offline
Joker

Jan Urban obwinia kibiców za porażkę Legii

proste Urban , ITI sp...aj i beda sukcesy smile
no i c o Teftol kupili Legię i jsest buba , baz kibiców nie ma sukcesów smile

Do góry
#3755238 - 16/03/2010 05:04 Re: Kibice [2] [Re: ELDORADO]
TonyParker Offline
a.k.a. "Appiah"

Meldunek: 06/01/2009
Ostatnie weekendowe "awantury" smile

Akcja na + kibicow Herthy Berlin po przegranym spotkaniu, ktore praktycznie ksieguje ich spadek do II ligi.

Tutaj kibice Gryfa, ktorych wrzucono twarzami do blota.

Do góry
#3755580 - 16/03/2010 14:56 Re: Kibice [2] [Re: TonyParker]
ELDORADO Offline
Joker

Urban wyleciał , chyba nie tylko za wyniki...
dobrze mysle , kibice Legii? smile

Do góry
#3755639 - 16/03/2010 17:18 Re: Kibice [2] [Re: ELDORADO]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: ELDORADO
Urban wyleciał , chyba nie tylko za wyniki...
dobrze mysle , kibice Legii? smile

A w Krakowie Kasprczak, ubecja rządzi laugh

Do góry
Strona 7 z 17 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 16 17 >

Moderator:  Biszop, rafal08