tu nie chodzi o żadną dyskusję bo o czym mamy dyskutowac? Kim ja jestem to ciebie też mało obchodzi , co do napinania zabawny jesteś,z czym się napinam? z tym,że widzę ,że tu ekipa poznańska się podnieca grą Lecha ,a pamiętam dobrze sytuację sprzed roku jak w kwietniu już było księgowanie mistrza dla Lecha bo tak pięknie grali a tu przyszła kolejka 24 ,25,26 i 3 remisy z rzędu w tym 2 u siebie z outsiderami

a też Lech pięknie grał tylko jak mnie pamięc nie myli to częśc piłkarzy miała klub głęboko gdzieś i myślami było już na zachodzie(o czym głośno w Poznaniu mówiono a na meczach dawano temu dezaprobatę) . Co do Iti to wiadomy stosunek mam do tego tworu i podsumuję go -JESZCZE JEDEN!!! Legii kibicuję ale wiem,że mistrza nie zdobędą bo w klubie są pizdeczki nie piłkarze ,i przyjdą wyjazdy do Bytomia czy Chorzowa to przyjdzie strata punktów,ale wiem,że Lech też tego mistrza nie zdobędzie bo ma podobny typ grajków,więc pewnie zdobędzie tego mistrza ten co zawsze chociaż gdybym miał wybierac miedzy nimi a Lechem to bym wolał Lecha,ekipie nożowników majster się nie należy