dobra skontrowałem Lyon, żebym w razie remisu nie stracił (lepszy leetki + lub zwrot niż wtopa)

oczywiście założyłem że Boulogne nie wygra
ty i tak Marian dziś na mega farcie lecisz, więc dobrze że nie kusisz losu

Boulogne+1,5 trzymać i potem to samo Sevilla, gra przeciw klubom LM
Młody nie wiem gdzie Ty widzisz fart? to że nie było II serii, czemu zakładasz że gdyby była to Czesi by wyprzedzili Słoweńców? tego nie rozumiem! to że się konkurs zakończył po I serii traktuje po prostu jako szybsze rozliczenie mojego kuponu
zmiany pogodowe też Ci pomogły, nie zapomnij też o Zaksie. No offence tak tylko mówię, że limit szczęścia masz za sobą
no offence jak to napisałeś, ale jak możesz pisać o zmianach pogodowych, skoro oni SŁO startowali od razu po Czechach? pogoda wpłynęła na skok Małysza, z tym się zgodzę, ale nie pisz, że wiaterek wiał na niekorzyść Czechów w porównaniu ze Słoweńcami! jeśli chodzi o ZAKSE, to pewnie znasz siatkarskie porzekadło

i dzisiaj się sprawdziło (zresztą napisałem na czacie siatkarskim przy wyniku 2:0 dla Wielunia), a to że po przeciwnej stronie dzisiaj stanęli bracia, i jeden z nich Andrzej 1pkt wziąłby w ciemno, a drugi Krzysztof z 2pkt nie będzie robił wojny to już inna sprawa! więc o ten mecz byłem jakoś dziwnie spokojny! i tyle w tym temacie