|  
| 
| 
| 
| #3768583 - 24/03/2010 17:43  Re: Tenis - 24.03
[Re: craax] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  19/02/2007
 | 
co za żenada...
 gra człowiek raz na rok te obsrane challengery i qrwa drugi dzień zwłoki
przeciez to tylko Twoja wina , ze to grales ,oni pogody sobie nie wybrali    Ty nie cwaniakuj, że masz taką selekcję zdarzeń, bo dwa razy (pierwszy i ostatni) zagrałem Twój typ hokejowy gdzie sraxa miała Tychy powieźć:) a co to jest sraxa ?   PRZEPRASZAM ,SPECJALNIE PODALEM TEN TYP ZEBY KTOS PRZEGRALnieładnie szydzić, że ktoś gra challengery, skoro sam grasz zdarzenia z udziałem ukochanego klubu, a wiadomo jak to z obiektywizmem wtedy jest... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3768609 - 24/03/2010 18:04  Re: Tenis - 24.03
[Re: craax] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/06/2003
 | 
Różnie z tym bywa. Na pewno nie do grania przyszły tydzień w Napoli - Kamorra pewnie pomacza tam swoje paluchy    Chociaż ostatnio głośno o akcji tamtejszej policji na nich i zajęcia pokaźnego majątku.  Przy dobrej selekcji szybko można odrzucić mecze o podwyższonym ryzyku. Nie grając meczu pewnej grupy zawodników. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3768610 - 24/03/2010 18:04  Re: Tenis - 24.03
[Re: HenkSiracius] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  24/08/2006
 | 
o zvonimir reaktywował topic jak tylko Fro podał analizy w dziale tenisowym   chyba, ze Fro to zvonimir   pozwolisz, że nie skomentuje. chyba, że mogę nazwać cię idiotą. no jak ja jestem idiotą to podaj epitet dla człowieka co, zebra o 5 zł od obcych ludzi po forach internetowych a potem ma problemy z oddaniem. Do tego jest niesłowny, bo juz mial konczyc kariere i w topicach daje lewe stawki. hmmm? Craax ja Errani i Pironkovą na 1 rzut oka sobie wpisałem. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3768613 - 24/03/2010 18:09  Re: Tenis - 24.03
[Re: anfa_] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/02/2008
 | 
 no jak ja jestem idiotą to podaj epitet dla człowieka co, zebra o 5 zł od obcych ludzi po forach internetowych a potem ma problemy z oddaniem. Do tego jest niesłowny, bo juz mial konczyc kariere i w topicach daje lewe stawki. hmmm?

1. epitet dla człowieka, który żebrze o 5 zł i nie oddaje to śmieć. niestety, ku twemu niezadowoleniu, nie jestem taką osobą. 2. nie jestem zvonimirem, a sprawa była już wyjaśniana. moderator który wtedy pod tym pretekstem mnie zbanował i rozesłał taką famę po forum pokazał wybitny brak kompetencji, a chwilę później brak jakiejkolwiek kultury osobistej.  specjalnie dla ciebie: zaufanemu moderatorowi wysłałem skany swoich dokumentów. nie wierzysz? popytaj - kto pyta nie błądzi.  3. z niesłownością i lewymi stawkami do jest skierowane do mnie (HenkSiracius) czy do zvonka? bo nie wiem, co odpowiedzieć, trochę mnie zaskoczyłeś. |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |