Ja już dawno przestałem grać 1x2 przez takie niespodzianki jak Celtic albo Kopenhaga, wolę U/O tylko nie pisać mi, że to loteria... prawie taka sama jak 1x2
Ja tez sie wyleczyłem z pseudo ligi szkockiej, szwajcarskiej, austryjackiej itp. itd. Oraz Byernu
Ja już dawno przestałem grać 1x2 przez takie niespodzianki jak Celtic albo Kopenhaga, wolę U/O tylko nie pisać mi, że to loteria... prawie taka sama jak 1x2
Za Swoje pieniądze każdy gra co chce - nawet loterie. Byle losów było więcej wygranych niż odwrotnie.
Platini
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
Originally Posted By: gnacik
Barca 2 ...a juz niektórzy srali, pisali, że zlamasy, że kupon zwalony bo pograli handi :-/ nie ma jak to mowienie hop przed skokiem :/ @2 zarobione :-)
Niestety, taka mentalnosc
teraz uwielbiaja a przy pierwszym niepowodzeniu obrzygają
Barca 2 ...a juz niektórzy srali, pisali, że zlamasy, że kupon zwalony bo pograli handi :-/ nie ma jak to mowienie hop przed skokiem :/ @2 zarobione :-)
Niestety, taka mentalnosc
teraz uwielbiaja a przy pierwszym niepowodzeniu obrzygają
Pozniej to sa goście typu: ja to zawsze kibicowalem barcy, visca el barca srarca !!!! ale niech tylko zaczną cieniowac, ja tam jestem za Milanem nawet jak dostaje po dupie :-) chociaż dziś to by mogli pocisnąć :-)