Ponieważ mój temat jednak został zamknięty, to słowo kończące tutaj, bo chciałem Panowie podziękować za moralne wsparcie. Nie spodziewałem się, że rozpętam taką burzę i miło, że po mojej stronie też ktoś stanął

Głosujcie na to logo, które chcecie, oczywiście, że nie powinienem agitować, ja głosowałem w każdym razie na 4.
Conrad, nie chcę wdawać się w dłuższe dyskusje, faktycznie nie udzielam się za dużo na forum, ale i nie rejestrowałem się specjalnie po to, żeby taki temat założyć. Nikomu nie kazałem na nic głosować, bo i jak? Grzecznie poprosiłem, a jeśli ktoś nie miał ochoty pomóc, to po wejściu na strony głosowania i tak mógł wybrać inne. Agitacja agitacją, a każdy ma wolny wybór.
Poza tym przypominam, że to nie jest ostateczny wybór, szanowne jury ma wybrać najlepszy spośród dziesiątki. Koleżance zależy przede wszystkim na wejściu do finału i w tym chciałem pomóc. Swoją drogą, przypuszczam, że zwycięzca i tak już dawno jest znany komu trzeba, może nawet od początku.
Dziwię się tylko, że nie dość, że nie mogę o pomoc poprosić, to jeszcze moją prośbę obracasz przeciwko mnie. I nie tylko mnie. Cóż, You're the Boss.
@ qenius: próbowałeś poszukać rabatów na stronie ebon.pl?
np.
www.ebon.pl/rabat/rabat-na-buty-marki-rylko-baldacini-mustang/obuwie/zgorzelec