Co sądzicie o Del Bonisie dzisiaj ? Miałem okazję ( bo nie przyjemność) oglądać wczoraj spory fragment meczu Garcii z Ramosem Vinolasem i nic specjalnego Chilijczyk nie prezentuje a Del Bonis po bardzo ładnym meczu który też widziałem ograł Minara i ma pare ciekawych zagrań w repertuarze. Kursy tego meczu oceniane sa na 50/50, chyba warto co..?
Kursy leciutko preferują Del Bonisa.
Na tą chwile nie widać żadnego ożywienia inwestycyjnego w tym becie.
Z tego względu, jeżeli w Swojej ocenie preferujesz Dela - to podążaj za Swoim przeczuciem.
Obejrzałem wczoraj 2 ćwierćfinały bo to co robił Volandri to nie licze

i z dwóch graczy leworęcznych (Vinolas, Del Bonis ) ten drugi pokazał że ma naprawde fajnie ułożoną to lewą rękę i o wiele wyżej należy cenic wygraną jego z Minarem (którego uważam za top 10 zawodników bijących sie w czelach) niż parodyczny mecz Garcii wczoraj który w 1 secie przegrywał 3-5 w TB obronił 2 sp , w półfinale jest cudem , zastanawia nie tylko to jak mógł ograć Bolelliego którego 30% umiejetnosci powinno wystarczyc na takiego grajka . Do tego wczorajszy rywal Garcii czyli Vinolas przez cały mecz ,nie wybronił.. ani jednego skrótu. Zdecyduje sie chyba na przeczucie , dla mnie to troszke okazja bo ten Garcia jest słaby , serwuje dosyć zachowawczo.