właściwie ciężko będzie nashowi powtórzyć tak dobre spotkanie richardson nie uciuła pewnie tylu pkt. ale nie wiem czy sa na wyjeździe warte zachodu a handi śmieszny
Myslalem, ze Spurs wygraja juz pierwszy mecz - nie udalo sie, niewiele braklo i szczerze mowiac watpie, aby Spursom tym razem tez nie poszlo.. Pol meczu nie wystarczy. Boston wyciagnal wnioski i ogral Cavs. Pewnie Popo i spolka tez wyciagna wnioski i wygraja
ja mam mętlik w głowie dotychczas w meczach phx-sa padało po 220, 223, 213, 213, dziś linia 205,5 ale i tak nie jestem przekonany, chyba lekko zagram sa dla fanu podczas oglądania
no ja wlasnie nie wiem no bo tak mlody hill sobie raczej nie pogra za duzo bo swietnie w obronie gra stary hill i mysle ze jak zrobi 10pkt to max dzis wszystko wg mnie zalezy od tego pana Richard Jefferson jak bedzie dzis gral na jako takim poziomie sas ma szanse ale jak znowu zrobi z 4pkt jak to bywalo w ostatnich 3 meczach to o czym mowa ale to tylko moja opinia juz wczoraj dalem czadu z handi na atlante 4,5