ooo to nie na moje nerwy... jak dla mnie barca tam jedzie po zwyciestwo , niewazne jakim stylem, nie beda sie palowac o jakies handicapy... ale kurs pewnie masz ladny, mi wystarczy czysta dwoja, za to overek realu jak najbardziej polecam
ooo to nie na moje nerwy... jak dla mnie barca tam jedzie po zwyciestwo , niewazne jakim stylem, nie beda sie palowac o jakies handicapy... ale kurs pewnie masz ladny, mi wystarczy czysta dwoja, za to overek realu jak najbardziej polecam
biore grubie dubla barca+over realu
a ja nie wierze ze Barca zagra tylko na jednobramkowe zwyciestwo, wiadomo jak takie wyniki mogą sie w koncówce skonczyc
Teraz na livie jeszcze jest Galata, wlasnie sie zaczela druga polowka, 0-0 i 1.50 na Galatasaray. Jak nie wygraja to juz nie maja zadnych szans na LM bo zostanie jedna kolejka
wez pan idz na ryby a przedtem spojrz z kim 'gral' Bursaspor
biore grubie dubla barca+over realu
a ja nie wierze ze Barca zagra tylko na jednobramkowe zwyciestwo, wiadomo jak takie wyniki mogą sie w koncówce skonczyc
zagrac to moze nie zagra, ale wydaje mi sie ze dzis o win moze byc bardzo ciezko... to mialem na mysli, ale mam nadzieje ze pozdzie szybko i gladko