Strona 3 z 14 < 1 2 3 4 5 ... 13 14 >
Opcje tematu
#3886553 - 23/05/2010 07:34 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
Akhu Offline

Meldunek: 12/10/2003
Originally Posted By: craax
a moze z refrenu moglbys mi przelozyc slowa tak mniej wiecej ?

Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie

Do góry
Bonus: Unibet
#3886554 - 23/05/2010 07:35 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: Jose]
Akhu Offline

Meldunek: 12/10/2003
Originally Posted By: Kobe
@mazinho Milan ostani raz wygrał z Interem 2-1 ale to był chyba rok 2008

O dokładny bilans zapytaj jutro

Wiem że dla Interu wtedy bramkę zdobył CRUZ z wolnego

sezon później też wygrali po bramce Ronaldinho
My wygraliśmy 3 ostatnie mecze, wcześniej własnie oni wygrali te dwa

Do góry
#3886555 - 23/05/2010 07:35 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: mazinho
craax a w ogole masz herb klubu, ktorego mimo, ze ejstem z Gorzowa Wlko neutralnego miasta to lubie najbardziej w Polsce:P.

Jako neutralny kibic pamietam jak siedzialem przed telegazeta i sprawdzalem wyniki Cracovii w 3 lidze z Prochowiczanką, Wieliczką itp i sprawdzałem, czy bramke nie strzelił ówczesny bombardier bodajże - Zegarek smile

PAWEL ZEGRAREK !!!!!!!!!! I Cracovia po wielu latach powoli wraca tam gdzie jej miejsce !!!!!!!!!! Proszowianki,Gornik Wieliczka,Skawinka,Nida Pinczow itd itp boks ojciem mojej dziewczyny szedl na mecz Wisla-Barcelona a ja za 2 dni na Cracovia-Skawinka boks przezylismy smile piwo

Do góry
#3886556 - 23/05/2010 07:36 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
craax Offline
Carpal Tunnel

Dzieki Akhu , typowy tekst dla Wlochow smile

Do góry
#3886557 - 23/05/2010 07:36 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
mazinho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Mnie ten sukces cieszy jeszcze lepiej, bo ja jako rocznik "87" bylem wielkim fanem Ronaldo (tego prawdziwego) i gdy Barce opuscil dla Interu to automatycznie zaczalem im kibicowac:). I tak pamietam jeszcze z tych czasow takich pilkarzy jak Bergomi,Taribo West, Pagliuca, Djorkaeff, oczywiscie JAVIERA ZANETTIEGO i wielu innych. Mimo, ze ten klub mimo wielkich transferow, nigdy nic nie wygrywal i wreszcie w 2006 roku drgnelo cos we Włoszech po 10 latach!!! Drwin ze strony znajomych, ze sa slabi (nawet bylo 11 miejsce w Serie A) i slabi trenerzy pokroju Lucescu, czy Cupera a mimo to ciagle za tym zespołem..Ahh warto było tyle czekać. Teraz zimny browar smakuje mi jak nigdy w zyciu! Sorka za bledy ale to ze wzgledu na radość i %% we krwi! Warto mieć marzenia, bo one kiedyś zawsze się spełnią!

Do góry
#3886559 - 23/05/2010 07:38 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
a moze z refrenu moglbys mi przelozyc slowa tak mniej wiecej ?

Kochaj ich
Niekończšca się zabawa
Żyj nimi, ta historia
Może trwać całe życie
Albo tylko przez jeden mecz

Będę szedł do przodu
W upale i na wietrze
Będę żył wiecznie
Z tymi barwami w mojej głowie
Nerazzurri
Będę podšżał za Wami
Nerazzurri

Będę żył razem z Wami
Takš mam nadzieję
A bez Was
Po prostu nie mogę żyć

Kochaj ich
Niekończšca się zabawa
Podšżaj za Nimi
Czy żyjesz w Mediolania czy poza nim
Albo tylko przez jeden mecz

Do góry
#3886560 - 23/05/2010 07:39 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
craax Offline
Carpal Tunnel

mazinho ja tez jestem '87' ale troszke "inny kibic" w swoim stylu smile zawsze Chelsea i Barcelona , pamietam Ronaldo w Barcelone i wtedy sie dla mnie skonczyl , nigdy goscia nie lubilem , trudno tak bywa... teraz licze ,ze kolejny rok to bedzie CHELSEA !!!!! zawsze bieda , wyplynela i w koncu zdobedzie CL !!!!! Barcelonie idzie za latwo w ostatnim czasie , ale licze , ze z Realem i Jose bedzie blyskotliwy sezon przyszly , juz przedluzam umowe z cyfra wink

Do góry
#3886561 - 23/05/2010 07:41 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Mnie ten sukces cieszy jeszcze lepiej, bo ja jako rocznik "87" bylem wielkim fanem Ronaldo (tego prawdziwego) i gdy Barce opuscil dla Interu to automatycznie zaczalem im kibicowac:). I tak pamietam jeszcze z tych czasow takich pilkarzy jak Bergomi,Taribo West, Pagliuca, Djorkaeff, oczywiscie JAVIERA ZANETTIEGO i wielu innych. Mimo, ze ten klub mimo wielkich transferow, nigdy nic nie wygrywal i wreszcie w 2006 roku drgnelo cos we Włoszech po 10 latach!!! Drwin ze strony znajomych, ze sa slabi (nawet bylo 11 miejsce w Serie A) i slabi trenerzy pokroju Lucescu, czy Cupera a mimo to ciagle za tym zespołem..Ahh warto było tyle czekać. Teraz zimny browar smakuje mi jak nigdy w zyciu! Sorka za bledy ale to ze wzgledu na radość i %% we krwi! Warto mieć marzenia, bo one kiedyś zawsze się spełnią!

Piękne piwo

Do góry
#3886562 - 23/05/2010 07:41 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
mazinho Offline
Carpal Tunnel

craax a w ogole masz herb klubu, ktorego mimo, ze ejstem z Gorzowa Wlko neutralnego miasta to lubie najbardziej w Polsce:P.

Jako neutralny kibic pamietam jak siedzialem przed telegazeta i sprawdzalem wyniki Cracovii w 3 lidze z Prochowiczanką, Wieliczką itp i sprawdzałem, czy bramke nie strzelił ówczesny bombardier bodajże - Zegarek smile

PAWEL ZEGRAREK !!!!!!!!!! I Cracovia po wielu latach powoli wraca tam gdzie jej miejsce !!!!!!!!!! Proszowianki,Gornik Wieliczka,Skawinka,Nida Pinczow itd itp boks ojciem mojej dziewczyny szedl na mecz Wisla-Barcelona a ja za 2 dni na Cracovia-Skawinka boks przezylismy smile piwo

Tak jest, a juz niedlugo wyjdzie na to, że Craxa będzie miala piekny nowy stadion, powoli skłądzik się robi = nowe dobre perspektywy. A Wislacy po tym sezonie nie chce nic mowic, coraz bardziej wypaleni i jakby Cupiał zakrecał kurek z kasą. A w Cracovii odwrotnie czuc te lepsze czasy, a jeszcze niedawno o ile pamietam, jak jakos w 2000 roku czy cos kolo tego, kibice chcieli isc pod urzad miasta Krakowa i robic porzadek jakby dotacji Cracovii nie udzielili, która była na skraju bankructwa i byla realna groźba wycofania z III ligi:P. O ile dobrze pamietam te sytuacje:P

Do góry
#3886564 - 23/05/2010 07:42 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
craax Offline
Carpal Tunnel

Nic innego nie pozostaje !! Uwierzylem w to w 93 min Cracovia-Wisla w tym sezonie , ze wszystko jest mozliwe i nie zawsze biednemu wiatr w oczy !!!!

Do góry
#3886565 - 23/05/2010 07:45 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
craax Offline
Carpal Tunnel

@mazinho SZACUN , widze , ze faktycznie Pasy nie sa Ci obce !! http://www.youtube.com/watch?v=luJ2MC4l5z0 ogladnij ! Basztowa 2001 , chcieli zlikwidowac Cracovie , tak w dwoch slowach mowiac , gdyby nie kibice , Cracovii by juz dawno nie bylo !!

Do góry
#3886569 - 23/05/2010 07:54 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
mazinho Offline
Carpal Tunnel

@mazinho SZACUN , widze , ze faktycznie Pasy nie sa Ci obce !! http://www.youtube.com/watch?v=luJ2MC4l5z0 ogladnij ! Basztowa 2001 , chcieli zlikwidowac Cracovie , tak w dwoch slowach mowiac , gdyby nie kibice , Cracovii by juz dawno nie bylo !!

Dzieki bardzo smile. Ja tak po prostu mam, ze jak kibicuje danemu klubowi od malego, to zawsze sie trzymam tego. Nie rozumiem takich sezonowcow, co na fali sukcesow "przerzucają" się na inne barwy i sa jak chorągwie na wietrze. A tu chodzi o pewne cechy, które każdy normalny i szanujący siebie, jak i kolegów po szalu powinien mieć. A mianowicie wiernośc, duma po wygranej i porażce. Dlatego tez mam wielki szacunek do znajomych, którzy podobnie jak ja ok wielu, wielu lat są sympatykami tego klubu z dzieciństwa.

A odnosnie sympatii. To bynajmniej czytalem, ze Krakow jest mniej więcej podzielony, ze połowa kibiców jest za Cracovia, a druga za Wisłą. Nawet ciut więcej jest "Pasów". Natomiast Wisła nadrabia kibicami z okolicznych miejscowosci, oraz ludzmi z tzw. "Polski", którzy na fali sukcesow Kasperczaka zaczeli im kibicować. Widzisz nawet w połnocnozachodniej polsce sie znajdzie osoba, która sledzi wyniki Cracovii gdzies od 10 lat:P.

U nas w miescie (Gorzow Wlkp) jest dziwna tendencja, gdzie miasto na 1 miejscu stawia żużel, a dopiero gdzies tam dalej jest piłka nożna:/.

Do góry
#3886570 - 23/05/2010 08:00 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
craax Offline
Carpal Tunnel

Trzeba miec w sobie to cos , zeby bic brawo swojej druzynie nawet po jakiejs porazce , gdzie widzisz ,ze sa oni skazani na pozarcie ale zostawili na murawie wszystko co mieli nalpejsze , wszystko co mogli i dali z siebie wiecej niz potrafia !!

Dobrze prawisz , o to chodzi w pilce , to wyczekiwane , nawet wiele lat na jeden jedyny dzien , ktory kazdemu "z nas" wystarcza do spelnienia kibicowskiego zycia smile

Wybierz sie kiedys na Derby do Krakowa , przy nowym stadionie , warunki beda extra , widowisko przednie a i zwiedzic jest co piwo

http://www.youtube.com/watch?v=p7TjKe3zPcc to tez warto zobaczyc , pol roku temu wyslali ultrasi to pilkarzom "na otrzasniecie"

Do góry
#3886574 - 23/05/2010 08:08 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: craax]
mazinho Offline
Carpal Tunnel

Trzeba miec w sobie to cos , zeby bic brawo swojej druzynie nawet po jakiejs porazce , gdzie widzisz ,ze sa oni skazani na pozarcie ale zostawili na murawie wszystko co mieli nalpejsze , wszystko co mogli i dali z siebie wiecej niz potrafia !!

Dobrze prawisz , o to chodzi w pilce , to wyczekiwane , nawet wiele lat na jeden jedyny dzien , ktory kazdemu "z nas" wystarcza do spelnienia kibicowskiego zycia smile

Wybierz sie kiedys na Derby do Krakowa , przy nowym stadionie , warunki beda extra , widowisko przednie a i zwiedzic jest co piwo

http://www.youtube.com/watch?v=p7TjKe3zPcc to tez warto zobaczyc , pol roku temu wyslali ultrasi to pilkarzom "na otrzasniecie"

Widziałem ten filmik. Piłkarze rok temu faktycznie nic nie grali przez caly sezon i te utrzymanie bylo mega fartowne po strzelonej bramce na 2:2 na Lechu w koncowce, a później wycofaniu się ŁKS-u.

Powiem Ci, ze na Derby zrobie wszystko by sie wybrać. Tym bardziej, ze od października uciekam na magisterke do Wrocławia, to będe miał zawsze stamtad bliżej do Krakowa niż z Gorzowa. A w Krakowie jeszcze nigdy nie byłem(bo to zobowiązanie- dziewczyna- na szczescie juz byla:P, a to szkoła/praca), teraz będać bliżej przeszkód żadnych nie będzie, by wybrać sie na derby:).

Sorka za skladnie, interpunkcje ale człowiek po 7 browarkach wypitych na i po meczu Interku pisze "inaczej" tongue

Do góry
#3886575 - 23/05/2010 08:13 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: mazinho]
craax Offline
Carpal Tunnel

Wez dziewczyne ze soba smile Kobiety masz na Cracovii wstep za 1 zl a Ona nie musi tego wiedziec,ze tak tanio tongue wezmiesz Ja na nowy , piekny stadion ,w przerwie do restauracji pod trybunami , pelna kulturka itd , potem gdzies na Rynku romantyczny wieczor i klasa heh piwo

Czas odpoczac bo pozna godzina , GRATULAJCE JESZCZE RAZ KIBICOM INTERU !!

Do góry
#3886580 - 23/05/2010 09:28 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: Jose]
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Diego Milito cool człowiek legenda prawdziwy goleador

Do góry
#3886639 - 23/05/2010 16:40 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: Marcel]
czołg Offline
HT2/FT1

Meldunek: 23/05/2003
chicago fire puke

Do góry
#3886666 - 23/05/2010 17:14 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: czołg]
Chagall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2006
Originally Posted By: czołg
chicago fire puke
alez nedza blush

Do góry
#3886690 - 23/05/2010 17:53 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: Chagall]
11kera11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/01/2009
mówiłem ze Legia idzie na mistrza to nikt nie wierzył

Do góry
#3886696 - 23/05/2010 18:06 Re: Piłka nożna - 23.05 [Re: Chagall]
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Peffka dnia Chorwacja smile

Craig Bellamy,Aaron Ramsey, Danny Gabbidon,
Gareth Bale, Simon Davies, Jack Collison, Joe Allen, David Cotterill oraz Andy King kontuzjowani.Z powodu zmiany klubu nie zagra też Andrew Crofts (z Brigton do Norwich).Joe Ledley,
David Vaughan and Neal Eardley pozostali w UK ( wczorajszy mecz Blackpool - Cardiff ).James Collins również pozostał na Wyspach (narodziny dziecka) i na koniec Ched Evans z powodów osobistych nie zagra w tym spotkaniu.

Tak wygląda kadra Walii :

Bramkarze :

Boaz Myhill
Wayne Hennessey

Obrońcy :

Neil Taylor
Chris Gunter
Craig Morgan
Sam Ricketts
Lewin Nyatanga
Ashley Williams
Christian Ribeiro

Pomocnicy :

Andy Dorman
Brian Stock
Mark Bradley
David Edwards

Napastnicy :

Hal Robson-Kanu
Sam Vokes
Simon Church
Robert Earnshaw

Dodam też,że nie są to zawodnicy doświadczeni.Aż 4 zawodników ma okazję na debiut : Hal Robson-Kanu ,Mark Bradley,Andy Dorman ,Christian Ribeiro,Neil Taylor.

Pozdrawiam toast

Do góry
Strona 3 z 14 < 1 2 3 4 5 ... 13 14 >