|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki problemik
Teraz we wakacje wpada do mnie kuzyn który też sobie pyka w zakładziki.Jeśli będzie grał u mnie na kompie na swoim koncie to może się potem pojawić jakiś kłopot z numerem IP ?
Że 2 osoby działają na jednakowym IP .
Dzięki
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
najlepiej jakbyś zapytał się supportu i uprzedził ich o tym, powinni pozwolić na takie coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie mam pytanko ile ida pieniazki z bet at home na konto w banku pekao zlecilem w nocy wyplate przelewem bankowym kiedy moge spodziewac sie pieniazkow??
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ja mam pytanko tak po 15 zleciłem wypłatę z BAH do mBanku....tylko że jeszcze do tej pory nei odjęli mi kasy z konta. Miał ktoś taki przypadek ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam pytanko tak po 15 zleciłem wypłatę z BAH do mBanku....tylko że jeszcze do tej pory nei odjęli mi kasy z konta. Miał ktoś taki przypadek ? pewnie obrociles te darmowe 5 zeta co dawali  mialem podobny przypadek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dopiero jak wysla pieniadze odejmowana jest kwota od salda na koncie BAH wiec spokojnie...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ja mam pytanko tak po 15 zleciłem wypłatę z BAH do mBanku....tylko że jeszcze do tej pory nei odjęli mi kasy z konta. Miał ktoś taki przypadek ? pewnie obrociles te darmowe 5 zeta co dawali  mialem podobny przypadek  nie, kasa nie ma nic wspólnego z bonusem 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nigdy nie zdejmuja kasy z konta. jak wejdziesz znowu w zakladke wyplaty to zobaczysz ze kwota jest zarezerwowana do wyplaty.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
hmmm to może inaczej..bo nie kumam trochę. Wpłaciłem kase przez moneybookers wczoraj..140 zł. następnie w ogóle nie grałem za tę kasę i zleciłem własnie o 15:00 wczoraj wypłatę na konto bankowo. Kasy nei odjęło, wysłałem im maila i oto co mi odpisali : [i] Każdą wpłatą dokonaną do naszego serwisu należy dokonać obrotu przed możliwością jej wypłaty. Ze względu na pobierane koszty przy manipulacji kart kredytowych moneybookers i Przelewy24 jak i ochronę prawidłowego źródła środków pieniężnych jest to warunkiem możliwości wypłaty.Prosimy zatem dokonać obrotu na łączną kwotę 72 PLN w dowolnych oferowanych zakładach sportowych bądź innych grach i ponownie zlecić wypłatę. Serdecznie pozdrawiamy Twój bet-at-home.com Team[/i] to wychodzi na to, że muszę zagrać za tę kasę zanim ją wypłacę? a nei korzystałem z żadnych bonusów itp itd 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hmmm to może inaczej..bo nie kumam trochę. Wpłaciłem kase przez moneybookers wczoraj..140 zł. następnie w ogóle nie grałem za tę kasę i zleciłem własnie o 15:00 wczoraj wypłatę na konto bankowo. Kasy nei odjęło, wysłałem im maila i oto co mi odpisali : [i] Każdą wpłatą dokonaną do naszego serwisu należy dokonać obrotu przed możliwością jej wypłaty. Ze względu na pobierane koszty przy manipulacji kart kredytowych moneybookers i Przelewy24 jak i ochronę prawidłowego źródła środków pieniężnych jest to warunkiem możliwości wypłaty.Prosimy zatem dokonać obrotu na łączną kwotę 72 PLN w dowolnych oferowanych zakładach sportowych bądź innych grach i ponownie zlecić wypłatę. Serdecznie pozdrawiamy Twój bet-at-home.com Team[/i] to wychodzi na to, że muszę zagrać za tę kasę zanim ją wypłacę? a nei korzystałem z żadnych bonusów itp itd  No chyba w kazdym buku tak jest. Wpłacasz nie grasz i wypłacasz na inne źródło bez obrotu- jawne pranie forsy ;-)
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
hmmm to może inaczej..bo nie kumam trochę. Wpłaciłem kase przez moneybookers wczoraj..140 zł. następnie w ogóle nie grałem za tę kasę i zleciłem własnie o 15:00 wczoraj wypłatę na konto bankowo. Kasy nei odjęło, wysłałem im maila i oto co mi odpisali : [i] Każdą wpłatą dokonaną do naszego serwisu należy dokonać obrotu przed możliwością jej wypłaty. Ze względu na pobierane koszty przy manipulacji kart kredytowych moneybookers i Przelewy24 jak i ochronę prawidłowego źródła środków pieniężnych jest to warunkiem możliwości wypłaty.Prosimy zatem dokonać obrotu na łączną kwotę 72 PLN w dowolnych oferowanych zakładach sportowych bądź innych grach i ponownie zlecić wypłatę. Serdecznie pozdrawiamy Twój bet-at-home.com Team[/i] to wychodzi na to, że muszę zagrać za tę kasę zanim ją wypłacę? a nei korzystałem z żadnych bonusów itp itd  No chyba w kazdym buku tak jest. Wpłacasz nie grasz i wypłacasz na inne źródło bez obrotu- jawne pranie forsy ;-) nie wiem  pierwszy raz tak zrobiłęm , stąd moej zapytanie 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
czy ktos wie jak mozna wlaczyc transmisje live u nich? bo ciagle mam info ze nie sa dostepne w moim kraju...
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
czy ktos wie jak mozna wlaczyc transmisje live u nich? bo ciagle mam info ze nie sa dostepne w moim kraju... może podziała jak IP zagraniczne "zapożyczysz" , nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bonus 100% do 350zl na MS obrocony.Wyplata zlecona wieczor ,juz wyszla dzis z konta gracza.Mysle ze do srody bedzie kasa w banku. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już obróciłeś?! To za jakie stawki grałeś i ile na plusie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już obróciłeś?! To za jakie stawki grałeś i ile na plusie? zaczalem od stawek 100zl a skonczylem ostatni kupon na stawce 800zl. Na plusie 2400zl a 500 zostawiem sobie na dalsza gre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bonus 100% do 350zl na MS obrocony.Wyplata zlecona wieczor ,juz wyszla dzis z konta gracza.Mysle ze do srody bedzie kasa w banku.  juz kasa na koncie,wooow 1 dzien nawet niecaly czekalem 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Jak długo trzeba czekać na wypłate kasy na MB ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak długo trzeba czekać na wypłate kasy na MB ?? Aż przyjdzie...Standardowo w jeden dzień powinni zaksięgować.
|
|
|
Link skopiowany do schowka