#398284 - 24/10/2005 22:39
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Moim zdaniem te ostrzeżenia i bany są do bani,niektórzy zbyt pochopnie je dosatają,bez sensu,raz przeklniesz czy skrytykujesz moda(co to swięte krowy czy cu) i już masz bana,paranoja,powinno się eliminować hołote z QC czy typków co robią notorycznie siare albo są tu bezproduktywni i tylko klną i awanturują się,tymczaserm za banały wylatują starzy ,zasłużeni userzy jak pkubik czy Szakal-to jest chore,ale cóż jakie forum,tacy moderatorzy...
Aha DalajLama to Erazm,wszystko jasne...
|
Do góry
|
|
|
|
#398285 - 24/10/2005 22:46
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
A prawda jest taka ze amkwish powinien dostac ostrzezenie, gooniek tez(tylko, ze g00niek potrafil to zasugerowac, bo wiedzial, ze lamie regulamin)
bo widzisz lupus,gooniek to bardzo fajny gośc,na poziomie i bardzo liberalny i samokrytyczny,a torreador-fanatyk Bullsów ba bardzo wysokie mniemanie o sobie i on nigdy nie popełnia błedów 
|
Do góry
|
|
|
|
#398286 - 24/10/2005 23:13
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
moze po raz kolejny sie powtorze ale potrosze jest tak: wielu z nas widzi goscia z zielonym nickiem i dostaje apopleksji, bo mysli sobie przeciez ten gosc nie zna sie nic lepiej ode mnie, a jest modem i zaczyna sie jatka, mialbym kilka przykladow na takie zachowania, zaczynaja sie glupie dyskusje z ktorych nigdy nie wyjdzie nic madrego, ktos zaczal nikt nie chce skonczyc i tak w kolo Macieju  mysle ze nikomu jest to niepotrzebne (no jest kilka wyjatkow  ), w temacie konfliktu snoopola i amkwisha nie bede sie wypowiadal bo ponoc ten konflikt trwa juz dosc dlugo, jednakze odzywki snoopola, a w konsekwencji szakala byly malo wyszukanej tresci i zupelnie niepotrzebne, jesli chcieli sie odezwac i podyskutowac z zainteresownym mogli zrobic to na priv czy w kazdy inny nie-publiczny sposob, podobno sie znaja dobrze. nie chce ani bronic ani oskarzac nie taka moja rola ale sprobujcie wyobrazic sobie ze ktos probuje jezdzic po Was jak po kobyle w najrozniejszy sposob, a to na priv jakis kwiatek, a to publicznie zlosliwosc, tylko po co to wszystko?? ja rozumiem ze mozna miec zastrzezenia, cos sie moze nie podobac, cos moze przeszkadzac ale wyluzujmy troche bo od paru dni zamiast spokojnie robic swoje zajmujemy sie syfem w postaci kto komu nasral do ogrodka , trzeba posprzatac, zainteresowani powinni sie w spokoju porozumiec/przeprosic/dac sobie po razie i wrocic do swoich zadan. Stad moja prosba dajmy juz spokoj z tym cyrkiem, Wy dajcie zielonym troche wiecej wyrozumialosci, a zieloni postaraja sie odwdzieczyc tym samym  oczywiscie wszelkie przejawy chamstwa i prostactwa beda dalej scigane z cala surowoscia i bac sie tego powinni tylko Ci ktorzy tak sie zachowuja, wszyscy inni nie powinni czuc sie zagrozeni. ja swoje lata mam i jak patrze na to z perspektywy tego co mam za soba to obecny cyrk jest poprostu zenujacy  pozdrawiam wszystkich i zycze abyscie dogadywali sie w spokoju miedzy soba, a nie piorac brudy publicznie, jest takie madre powiedzenie: dwoch sie dogada, trzech bedzie probowac, czterech to za duzo, a pieciu zrobi krzywde innym  - ku pamieci 
|
Do góry
|
|
|
|
#398287 - 25/10/2005 00:42
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
skad wiedziales?? masz wtyczke, ktos Ci musial wszystko "nakablowac", przeciez to wszytsko ma niedlugo wejsc w zycie
Rafter dzwonił z Las Vegas , troche za dużo wygrał i się w tej euforii między słowami wygadał,co nas czeka na forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#398288 - 25/10/2005 11:05
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Quote:
"Szakal jest zbanowany???
Kurwa mac to juz sie po prostu w glowie nie miesci.
Hm kto tak powiedział ? Na liście użytkowników dalej widnieje więc wszystko jest OK.
Nie wszyscy chyba zrozumieli na czym polega praca moderatorów i jak się mają ostrzeżenia w praktyce.
Wspólnie stworzyliśmy regulamin, który następnie został zatwierdzony przez Conrada (właściciela tego forum jakby niebyło) i mamy przyzwolenie na udzielanie ostrzeżeń tym, którzy regulaminu nie przestrzegają. Co do quasi to zawsze moderatorzy najpierw uspokajają krzykaczy i dopiero gdy to nie przynosi skutku rozdawane są ostrzeżenia. Jak ktoś pisze, że ma w dup... moderatorów i ostrzeżenia i klnie dalej to nie pozostaje nam nic innego. Na każdym innym forum czy to polskim czy zagranicznym nie toleruje się wulgaryzmów (kiedyś nawet było dla mnie śmieszne jak ktoś jechał po zawodniku ale z czasem zaczęło to być poprostu żałosne).
Jeszcze raz co do banów, to bana może nałożyć tylko i wyłącznie Conrad, my jedynie możemy podsuwać mu liste delikwentów. Na łaskę w przypadku notorycznych wybryków na quasi nie macie co liczyć. Jak ktoś dostanie bana to może mieć pretensje tylko siebie...
Co do afery w temacie Fantasy to dla mnie porównanie poziomu wypowiedzi amkwisha do choćby snoopola czy Szakala jest trochę nie na miejscu.
|
Do góry
|
|
|
|
#398290 - 11/11/2005 21:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2004
|
A odswieze temat, a co?  Powodem jest "reforma" PP i PP2... Jezeli ma ona polegac tylko na jeszcze glebszym zagniezdzeniu tematow w obu dzialach, to wybaczcie, ale  Chyba, ze to poczatek jakiegos procesu, ale wtedy jakos tak elegancko byloby poinformowac userow o konkretnych zamiarach zmian. A moze ja za bardzo wymagajacy jestem ... ? Oczywiscie dostrzegam rowniez pozytywy calej tej "reformy" PP2. Teraz mianowicie, do mojego konkursu beda sie zglaszac tylko "starzy" znajomi, nowi jak znajda odpowiedni temat powinni od razu dostawac nagrode glowna  Wybaczcie sarkazm, ale poki co zmiany w PP nie ida we wlasciwym kierunku, IMHO oczywiscie... Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#398291 - 12/11/2005 13:42
|
member
Meldunek: 10/10/2005
|
Quote:
A odswieze temat, a co? 
Powodem jest "reforma" PP i PP2... Jezeli ma ona polegac tylko na jeszcze glebszym zagniezdzeniu tematow w obu dzialach, to wybaczcie, ale 
Chyba, ze to poczatek jakiegos procesu, ale wtedy jakos tak elegancko byloby poinformowac userow o konkretnych zamiarach zmian.
A moze ja za bardzo wymagajacy jestem ... ?
Oczywiscie dostrzegam rowniez pozytywy calej tej "reformy" PP2. Teraz mianowicie, do mojego konkursu beda sie zglaszac tylko "starzy" znajomi, nowi jak znajda odpowiedni temat powinni od razu dostawac nagrode glowna 
Wybaczcie sarkazm, ale poki co zmiany w PP nie ida we wlasciwym kierunku, IMHO oczywiscie...
Pozdrawiam
podpisuję sie pod tym co napisał KURSON
|
Do góry
|
|
|
|
|
|