Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >
Opcje tematu
#398101 - 23/09/2005 13:20 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Quote:

Kort Tenisowy

• WTA

• Obecnie wiele osob narzeka, że tematy WTA świecą pustkami i nawet sie robi tematy tygodniowe a nie dzienne jak w przypadku atp
    Ja po utworzeniu takiego poddzialu WTA gdzie bedzie panował ład i porządek z checią sie nim zaopiekuje i zadbam o regularne wpisy oraz newsy
    Mysle, ze będę osobą kompetentną na tym miejscu

Do góry
    Bonus: Unibet
    #398102 - 23/09/2005 14:31 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Goget Offline
    Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
    Quote:

Goget twój podział wygląda nawet nawet ale w dziale Stadion Piłkarski fatalny błąd , podział np. na Ligi: Europa Środkowa i Wschodnia totalna pomyłka , podzialy na 3 ligi w jednym temacie , no już bardziej ale... lepiej jakby jednak te ligi lepsze w rankingu 1-7 w Europie miały swój oddzielny temat

zyziek chyba nie zrozumiałeś...to nie są propozycje na nazwy tematów tylko działów i teraz jak masz Stadion Piłkarski tylko to tak będzie miał Europa Srodkowa i Wschodnia jako dział a w środku tematy na konkretne ligi (Ukraina,Słowacja,Węgry itd.) Co do działu np. Hiszpania+Włochy+Francja to można by w nich zakładać tematy na każdą kolejkę i napewno nie będzie bałaganu...

Do góry
    #398103 - 23/09/2005 17:06 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Bzyku Offline
    Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
    co do propozycji Conrada, by zakładać osobny temat na każdą kolejkę, to zgadzam się z Rivaldinho, że w chwili obecnej to by jeszcze pogorszyło sprawę.

To można zrobić dopiero jak systematyka działów będzie wyglądała tak jak na BA.

Quote:

Jestem jak najbardziej za pozytywnymi zmianami, i powinna zostać stworzona "starszyzna forum" z osobnym (niewidocznym dla wszystkich) działem, gdzie mogliby wszyscy dyskutować o propozycjach zmian, ulepszeń, itd. Wtedy jeśli grupa dojdzie do porozumienia, że trzeba dokonać zmiany x, to ja od razu to wprowadzam.

Właściwie to chyba niepotrzebny cały dział, jest przecież "Forum dyskusyjne" i jeśli jest to technicznie wykonalne, to wystarczyłby w nim jeden temat z "limitowanym dostępem".

A nawet gdyby powstał cały dział, to ciekawe gdzie założyliby temat "a czemu nie ja?"

Do góry
    #398104 - 23/09/2005 17:14 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Skull Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 21/04/2004
    proponowałbym tez wprowadzenia kar i pochwał dostepnych ogolnie wszystkim !! I napisanie regulaminow w ktorych beda zawarte zasady dla userow !! to pzredewsztskim dla tych co sa "swiezakami" 3 ostrzezenia ban na miech itp mozna pokombinowac ,ale czy jest ta opcja dostepna w sofcie ??
    Pozdrawiam

Do góry
    #398105 - 23/09/2005 17:14 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Bzyku Offline
    Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
    Cholerny brak edytowania... (a właśnie... edit też by się przydał)

P.S. Czasem zastanawiam się dlaczego Wyścigi konne lub Skoki narciarskie mają swój dział, a np. Piłka ręczna lub siatkówka nie. Myślę że nie od rzeczy było "zdegradowanie" w/w działów i przesunięcia ich do działu "Inne sporty".

Raczej dużej aktywności w nich nie ma, ilości zakładanych tematów też, więc dużo większy bałagan w innych sportach by się przez to nie zrobił.

Do góry
    #398106 - 23/09/2005 17:23 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    connor Offline
    a.k.a. "Experto"
    King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
    Quote:

D_M, czasami a nawet często mnie nie ma i po przostu przegapiam różnego rodzaju tematy. Jestem jak najbardziej za pozytywnymi zmianami, i powinna zostać stworzona "starszyzna forum" z osobnym (niewidocznym dla wszystkich) działem, gdzie mogliby wszyscy dyskutować o propozycjach zmian, ulepszeń, itd. Wtedy jeśli grupa dojdzie do porozumienia, że trzeba dokonać zmiany x, to ja od razu to wprowadzam.

Zdecydowanie popieram, nie bedzie to dzial z typami, a glownie bedzie chodzilo o poruszanie tematow jak ulepszyc to forum.

Do góry
    #398107 - 23/09/2005 17:30 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    wHiTe_StAr Offline
    Fundator

Meldunek: 15/11/2004
    i tak czuje w kościach że to wsyzstko skończy sie na deklaracjach i propozycjach,a wszystko zostanie po staremu...

Do góry
    #398108 - 23/09/2005 17:45 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Biszop Offline
    Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
    oby nie,
    szkoda by bylo bo w temacie zaczeli zabierac glos moderatorzy i osoby ktore maja cos madrego do powiedzenia, wystarczy teraz kilka dobrych ruchow, jak w szachach , i zaczac wcielac propozycje w zycie,
    moja sugestia jest taka aby jak najszybciej stworzyc owa "starszyzne forum" ktora wezmie sie za bary z problemem zmian, na poczatku dzial "starszyzny" powinien byc widoczny dla wszystkich, w miare klarowania sie koncepcji zmian, temat powinien zostac niedostepny (moze nie tyle co niewidoczny co niedostepny do zabierania glosu) dla reszty, aby nie wytracac juz z obranej drogi przez ta grupe.
    w skald powinni wchodzic przede wszystkim moderatorzy bo to oni beda w tym siedziec, mysle ze do tejze starszyzny powinni byc dolaczeni: polskignom i b6 (jeszcze kilku sie pewnie znajdzie ale pozwolilem sobie zostawic miejsce na inne Wasze kandydatury)
    pierwszy, uwazam ze ma bardzo trzezwe spojzenie na wiele problemow, nie tylko sportowych, a drugi bo zalozyl ten temat jako kolejny juz jesli chodzi o meritum, a jako jedyny potrafil napisac o tym tak ze widac wsrod Was wiecej prawdziwej ochoty do zmian niz slomianego zapalu.

tyle mojego

Biszop

Do góry
    #398109 - 23/09/2005 21:04 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Rusty Offline
    aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
    Może warto spotkać się większej grupie razem z Conradem na jakimś czacie czy też ircu i przedyskutować zmiany i ostatecznie wprowadzić je w życie. Jest wiele ciekawy propozycji, które powinny wejść w życie. Conrad czekamy

Do góry
    #398110 - 24/09/2005 15:51 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Rusty Offline
    aka Schranzer

Quote:

oja sugestia jest taka aby jak najszybciej stworzyc owa "starszyzne forum" (...)

w skald powinni wchodzic przede wszystkim moderatorzy bo to oni beda w tym siedziec, mysle ze do tejze starszyzny powinni byc dolaczeni: polskignom i b6 (jeszcze kilku sie pewnie znajdzie ale pozwolilem sobie zostawic miejsce na inne Wasze kandydatury)

Właśnie pisałem do Bzyka, żeby jakąś liste stworzył, w ogole to z każdego działu powinno być po pare osób kompetentych i przede wszystkim aktywnych. Ja w innych działach nie bytuje, tak więc nie mam głosu, co najwyżej mogę zasugerować Conradowi ludzi z Kortu. Tak więc pisać kto do takiej listy powinien należeć (najlepiej Conradowi na GG)

BTW dział Administracja już jest, wystarczy zerknąć na sam dół forum (dział widoczny tylko dla osób z listy).

Pozdrawiam

Do góry
    #398111 - 24/09/2005 20:47 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Ares96. Offline
    old hand

Meldunek: 14/02/2005
    Chyba się sugestia nie spodobała, ciekawe kto uznał to za OT Conrad przymydlił oczy i jest ok

Do góry
    #398112 - 24/09/2005 21:11 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    wHiTe_StAr Offline
    Fundator

ma ktoś jakiś kontakt z Conradem poza forum?
    bo od czynów trzeba przejśc do konkretów(mam tu na myśli reorganizację SP),a czuje że bez przynaglenia naszego admina to będziemy czekać bóg wie ile zanim coś sie ruszy

Do góry
    #398113 - 24/09/2005 21:12 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    wHiTe_StAr Offline
    Fundator

tfu chciałem napisać od słów do konkretnych czynów
    z tym edytowaniem tez cos trzeba zrobić bo staje sie to denerwujące...

Do góry
    #398114 - 24/09/2005 21:16 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Conrad Offline
    "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
    White Star, spojrz na stronie glownej forum na sam dół. A poza tym to na GG niektórzy z nas mają kontakt.

Do góry
    #398115 - 24/09/2005 21:53 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    gremlin Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
    No Panowie straszyzna i inni!!!! forum to jak wiadomo okrutnie obnizylo swoj poziom burdel totalny w poszczegolnych dzialach za sprawa wszelkiej masci konkursow,mini konkursow(tak juz takowe mamy) rankingow i innych choler !!! na poczatek to proponuje zajac sie tym!!!

Do góry
    #398116 - 25/09/2005 08:32 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    gremlin Offline
    Carpal Tunnel

Quote:

i tak czuje w kościach że to wsyzstko skończy sie na deklaracjach i propozycjach,a wszystko zostanie po staremu...

mnie tez sie tak wydaje-jezeli zaczynaja od powolywania jakiegos tam zbednego ciala!!! nie wiadomo komu jest to poczebne 'RADA STARSZYCH' co za durny pomysl!!!moze powolejcie GLOWNEGO IMKWIZYTORA,I SEKRETARZA itd

Do góry
    #398117 - 25/09/2005 09:37 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    lupus Offline
    antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
    Quote:

No Panowie straszyzna i inni!!!! forum to jak wiadomo okrutnie obnizylo swoj poziom burdel totalny w poszczegolnych dzialach za sprawa wszelkiej masci konkursow,mini konkursow(tak juz takowe mamy) rankingow i innych choler !!! na poczatek to proponuje zajac sie tym!!!

Czy ja wiem, ja tam zlego slowa powiedziec o tym nie moge, w danym dziale masz tylko 1 ranking np w USA Sports masz teraz ranking MLB, a dziale Hokej ranikng hokejowy

Konkursy sa w osobnym dziale, do ktorego nie musisz zagladac, jesli nie bierzesz w nich udzialu, wiec chyba to nie jest burdel, ja jestem za utrzymaniem rankingow i pewnie nie jest to tylko moje zdanie

Do góry
    #398118 - 25/09/2005 11:35 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    gremlin Offline
    Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Czy ja wiem, ja tam zlego slowa powiedziec o tym nie moge, w danym dziale masz tylko 1 ranking np w USA Sports masz teraz ranking MLB, a dziale Hokej ranikng hokejowy

Konkursy sa w osobnym dziale, do ktorego nie musisz zagladac, jesli nie bierzesz w nich udzialu, wiec chyba to nie jest burdel, ja jestem za utrzymaniem rankingow i pewnie nie jest to tylko moje zdanie

proponuje zajrzec do dzialu tenisowego-widac ze chyba nie odwiedzasz wszystkich stron,proponuje zostawic po jednym konkursie w dziale a nie doprowadzac przerostu w tej materii

Do góry
    #398119 - 25/09/2005 12:26 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    Rusty Offline
    aka Schranzer

W dziale tnisowym nadal będzie Konkurs i Ranking. Będą 4 poddziały AT WTA Ranking i Konkurs. Tak więc o jakimkolwiek syfie można zapomnieć, wszystko sie uporządkuje, teraz jest taki okres gdzie dominują konkursy w korcie, ale to sie zmieni jak tylko wejda w zycie poddziały.

Do góry
    #398120 - 25/09/2005 17:31 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
    KeeP Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 30/09/2003
    Quote:

Może warto spotkać się większej grupie razem z Conradem na jakimś czacie czy też ircu i przedyskutować zmiany i ostatecznie wprowadzić je w życie. Jest wiele ciekawy propozycji, które powinny wejść w życie. Conrad czekamy

jak dla mnie to chętnie się spiję w realu
    potem możemy oczywiście podyskutować w trakcie też

Do góry
    Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >