#398123 - 26/09/2005 20:30
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
Ja proponuje byście weszli na np. forum serwisu www.fcbarca.com . I może moderatorzy mecz.pl wtedy sprobowali by wyciagnac jakieś wnioski :] Bo takiego pobłażania jak tu to nie ma chbya nigdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#398124 - 26/09/2005 20:37
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
gremlin rozumiem, ze nie znasz jezyka angielskiego, jednak wiekszosc zna, a niektore informacje sa przydatne[wklejone]. W dzisiejszych czasach j.angielski to podstawa powinien go kazdy znac tak samo, jak PL, ale to sie tyczy glownie mlodych, w kazdym razie nie wyobrazam sobie, jak bez znajomosci ENG moglbym obstawiac np. US Sports, dlatego nie mierz innych wlasna miarka.
Nie kazdy musi obstawiac np.US Sport.Jesli mam ochote poczytac cos po angielsku to wlaczam BA itp fora.A tu zagladam po to zeby sobie poczytac i popisac raczej po Polsku.Wklejone info zgoda to normal moze byc nawet po wlosku jesli jest wazne,ale bez przesady.
J.angielski to podstawa nie szukamy pracy tylko gramy w zakladach bukmacherskich wiec chyba troche przesadzasz.Kiedys podstawa mialbyc po PL rosyjski a co z tego wyszlo kazdy wie 
|
Do góry
|
|
|
|
#398127 - 26/09/2005 21:38
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Quote:
no juz widze dzis pierwsze zmiany!!!! nijaki VONSEB w dziale hokejowym stwierdza ze woli sie porozumiewac w jezyku angielskim-no kurwa panowie z literka 'M' widze ze robicie wszystko co w waszej mocy aby zajebac to forum!!!sorry za slownictwo ale juz nie moge w dziale tenisowym pan z literka 'M' wprowadzil takie obostrzenia ze w zasadzie sam sobie pisze -UWAGA chyba zapala sie czerwone swiatlo!!!
Wszystkie ostrzeżenia wprowadzone są tylko w jednym celu aby wytępić z forum userów, którzy swoja postawą daleką od normalnośći, niszcza wizerunek forum a nie wątpilwie taka osobą jesteś ty.
I radziłbym Ci wypowiadać sie o Vonsebie z szacunkiem a nie nijaki, bo on na forum zrobił wiele i jest częścią działu Lodowisko, czego nie można powiedzieć o Tobie.
Ja wierze że w najbliższym czasie uda nam sie wsyprzątać forum z takiego bagna..
|
Do góry
|
|
|
|
#398128 - 26/09/2005 21:40
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Quote:
Ja proponuje byście weszli na np. forum serwisu www.fcbarca.com .
I może moderatorzy mecz.pl wtedy sprobowali by wyciagnac jakieś wnioski :] Bo takiego pobłażania jak tu to nie ma chbya nigdzie.
Ta.. a wiesz jakie możliwości ma mod na tym forum? Edycja postów, zamykanie, otwieranie, przenoszenie tematów. Więc niby jak wytępić tych gryzoni? 
Może przyszły soft forum będzię poprawiony i będzie dostęp banowania.
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#398130 - 27/09/2005 11:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Reasumujac, zapowiadaja sie zmiany na forum mecz.pl, co z tego wyjdzie- zobaczymy w najblizszym czasie.
niekoniecznie z moimi uawagami musicie sie zgadzac!!!z niecierpiliwoscia oczekuje istitnych zmian ktore zdecydowanie poprawia jakosc tego forum!!!-pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#398131 - 27/09/2005 12:10
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Wprowadzić więcej moderatorów do poszczególnych działów. Wzorować się na Korcie Tenisowym, Lodowisku do Hokeja, czy US Sports, czysto, przejrzyście ... Jestem za zmianami, ale też bez przegięć. W dziale Stadion Piłkarski, nie potrzeba wg mnie tworzyć poddziałów, wystarczy np temat 1 Liga Polska - i dobrzy moderatorzy, którzy skasują "badziewie" z forum. Private Picks - jeśli już modernizować, to tylko na 2 tzw. ligi. 1 to najlepsi z najlepszych, a 2 niestety reszta. Uważam, że jeśli pozostawiłoby się PP w takim stanie w jakim jest teraz, to też nic wielkiego się nie stanie. Ja np nie mam problemu z wyszukaniem tematu, który mnie interesuje [np. kurson - temat z gry w betfair]. Powołać Radę Starszych - koniecznie. Kilka, kilkanaście osób, znanych i szanowanych na forum, które miałyby i mogłyby przedstawiać opinie na temat forum, oraz współdecydować o jego kształcie.
pzdr)
|
Do góry
|
|
|
|
#398133 - 27/09/2005 13:27
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Terror na wstępie jeszcze raz wszystkiego najlepszego  Zamknięty dział, do którego dostęp mają wybrani użytkownicy już istnieje od kilka dni temu. Powstał tam też temat z propozycjami userów, którzy powinni do nas dołączyć (Terror twoja kandydatura już została przedstawiona)... Dyskutujemy tam w zamkniętym gronie o sposobach i możliwościach ulepszenia forum tak aby jak najlepiej służyło nam wszystkim. Oczywiście każdy z userów może w tym temacie przedstawiać swoje propozycje ulepszenia forum (wszystkie sensowne postaramy się omówić i wcielić w życie w miare możliwości). Narazie prosimy uzbroić się w cierpliwość. Mamy nadzieje, że wspólnie razem z Conradem wprowadzimy istotne zmiany, które w niedługim czasie każdy zauważy. Pozdrawiam Goget
|
Do góry
|
|
|
|
#398134 - 27/09/2005 16:24
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Quote:
Ja proponuje byście weszli na np. forum serwisu www.fcbarca.com .
I może moderatorzy mecz.pl wtedy sprobowali by wyciagnac jakieś wnioski :] Bo takiego pobłażania jak tu to nie ma chbya nigdzie.
Ta.. a wiesz jakie możliwości ma mod na tym forum? Edycja postów, zamykanie, otwieranie, przenoszenie tematów. Więc niby jak wytępić tych gryzoni? 
Ma wszytko co wymieniles 
Tylko grag nie mozemy porownywac forum vebu do mecz.pl ilosc uzytkownikow i tematow zdecydowanie mniejsza 
T-error wszytkiego najlepszego 
|
Do góry
|
|
|
|
#398136 - 27/09/2005 21:10
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Quote:
Wzorować się na Korcie Tenisowym,... , czysto, przejrzyście ...
kpisz? moze jest czysto bo nikt nie pisze 
|
Do góry
|
|
|
|
#398137 - 27/09/2005 21:22
|
Zbanowany
|
Bardzo bylbym zadowolony gdyby ktos wreszcie na tym forum zaczol rozdawac jakies ostrzezenia uzytkownikom nie przestrzegajacym regulaminu bo juz normalnie szlag czlowieka trafia gdy wchodzi do tematu np.o LM i zamiast jakiejs ciekawostki dotyczacej jutrzejszych meczy widzi ,ze jakis gowniarz zali sie ,ze  cytuje Hitlerki mu nie wygraly. i zaraz z dwa moze trzy,cztery posty pocieszajace go lub np. bluzgajace. Ostrzezenie jedno,drugie i banik moze wtedy niektorzy zastanowia sie dwa razy zanim cos napisza. k...a niektorym naprawde ciezko jakos wejsc na Quasi i tam pisac swoje debilne uwagi. mam nadzieje,ze naprawde nastapia tu znaczace zmiany.Moze nie az tak znaczace jak na "korcie" Wszystkiego najlepszego T-error
|
Do góry
|
|
|
|
#398139 - 27/09/2005 21:38
|
Zbanowany
|
Quote:
ralf do tego wlasnie dazymy, beda ostrzezenia i ban, tylko najpierw musimy dopracowac regulamin.
Dzieki Expie wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem 
|
Do góry
|
|
|
|
#398140 - 28/09/2005 07:48
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
Quote:
Wzorować się na Korcie Tenisowym,... , czysto, przejrzyście ...
kpisz? moze jest czysto bo nikt nie pisze
Nie kpie 
Jeśli uważasz że posty typu "gram Szarapową bo to fajna babka, a tej drugiej to nie znam" są ok, to sory, Schranzer robi tam dobrą robotę, oby więcej takich modów i forum MOŻE zacznie się zmieniać z bagienka pitolenia o niczym, w merytoryczne miejsce do ciekawych dyskusji  Ale mi się napisało 
pzdr)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|