#398141 - 28/09/2005 12:30
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
mam dokładnie takie same zdanie jak [T]-error. jeśli dział KT, to dział z analizami, to analizujmy tam  jak nigdzie nie pokazują spotkań, to co mamy analizować. mogą nas poratować informacje z zagranicznych for. ewentualnie, jeśli ktoś siedzi na satelicie  i ogląda jakiś ukulelowy kanał gdzie akurat na wizji jest lokalny tour  ale już niedługo mastersy 
|
Do góry
|
|
|
|
#398142 - 28/09/2005 12:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
no juz widze dzis pierwsze zmiany!!!! nijaki VONSEB w dziale hokejowym stwierdza ze woli sie porozumiewac w jezyku angielskim-no kurwa panowie z literka 'M' widze ze robicie wszystko co w waszej mocy aby zajebac to forum!!!sorry za slownictwo ale juz nie moge w dziale tenisowym pan z literka 'M' wprowadzil takie obostrzenia ze w zasadzie sam sobie pisze -UWAGA chyba zapala sie czerwone swiatlo!!!
Wszystkie ostrzeżenia wprowadzone są tylko w jednym celu aby wytępić z forum userów, którzy swoja postawą daleką od normalnośći, niszcza wizerunek forum a nie wątpilwie taka osobą jesteś ty.
I radziłbym Ci wypowiadać sie o Vonsebie z szacunkiem a nie nijaki, bo on na forum zrobił wiele i jest częścią działu Lodowisko, czego nie można powiedzieć o Tobie.
Ja wierze że w najbliższym czasie uda nam sie wsyprzątać forum z takiego bagna..
wiara czyni CUDA!!! nadal czekam na obiecane zmiany!!! a tak na marginesie podsune ci pomysl , otworzcie przy kazdym dziale Quasi Czat mysle ze to roawiaze wiele problemow!!! moze sie to odbyc koszten nieskonczonej ilosci durnych konkursow w ktorym dzial tenisowy niestety prymuje!!! poza tym chyba gdzies zatraca sie idea FORUM!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#398144 - 28/09/2005 13:37
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Pierwsze zmiany (poddzialy) wejda w zycie dopiero w przyszlym tygodniu. Teraz Conrada nie bedzie do soboty, jak wroci to bedzie trzeba sprawdzic jeszcze zgodnosc tego "hacka". Po wprowadzeniu poddziałów pewnie zajmiemy sie reszta, czyli ostrzezniami/banami no i zwiększenim ilości modów - choć ta kwestia jeszcze nie byla poruszana.
Pzdr.
no widze ze jednak nie jestes reformowalny!!! najbardziej zaprzatasz sobie glowe wlasnie banami,ostrzezeniami itp!!! a istotne rzeczy jakos tak ci dziwnie umykaja!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#398145 - 28/09/2005 13:46
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
1. Pewne sprawy muszą poczekać, bo nie wiadomo co potem bedzie przy upgradowaniu softu. 2. Nie ja jestem adminem i nie ja decyduje, ja moge co najwyzej zasugerowac Conradowi zmiany. 3. Jakie to sa dla Ciebie istotne rzeczy? Bo wg mnie kazda z wymienionych przeze mnie jest wazna, a juz na pewno system ostrzezen. Udało mi się na spokojnie napisać tego posta 
|
Do góry
|
|
|
|
#398147 - 28/09/2005 14:43
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Quote:
...banów jest bardzo istotna - nawet powiedziałbym, że najbardziej. A to dlatego, że dla niektórych jedynym środkiem na to by się uspokoili i przestali bluzgać i śmiecić jest właśnie taki miecz wiszący nad głową.
Wy jako moderatorzy jak rozumiem w sprawie banów mozecie pisac do jednego człowieka czyli Conrada (mającego mało czasu), i on wtedy decyduje czy gośc wylatuje ? Jedynym środkiem wydaje się zrobić taki upgarde by moderator mógł sam decydować. Dopiero póxiej kolejne sprawy Moderator musi mieć też coś więcej jesli chodzi o zalety niz tylko wolny czas, bo tak to własnie wyglada.
|
Do góry
|
|
|
|
#398150 - 28/09/2005 21:52
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Quote:
ja jeszcze słowo do Piomila  miło poczytać o zawodniczkach, ale jak przystało na porządnego typera zakończ rozprawkę typem, kursem i stawką 
pozdrawiam
niet  Przyjalem taką forme pisania a nie tradycyjną bo chce zeby to bardziej wygladalo jak przemsylenia, moje przewidywania co do przebiegu spotkania Kazdy sobie wejdzie, przeczyta i zadecyduje czy zagrac czy nie, czy widzi to tak jak ja czy moze zupelnie inaczej i podejmie dyskusje( ) To jest wg mnie najbardziej odpowiednia forma i jej przez jakis czas nie zmienie  Typow jest dosc w ranku i innych konkursach, czas tez chyba na cos innego zeby sprobowac to zrownowazyc 
|
Do góry
|
|
|
|
#398151 - 30/09/2005 13:33
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
1. Pewne sprawy muszą poczekać, bo nie wiadomo co potem bedzie przy upgradowaniu softu. 2. Nie ja jestem adminem i nie ja decyduje, ja moge co najwyzej zasugerowac Conradowi zmiany. 3. Jakie to sa dla Ciebie istotne rzeczy? Bo wg mnie kazda z wymienionych przeze mnie jest wazna, a juz na pewno system ostrzezen.
Udało mi się na spokojnie napisać tego posta
dla mnie istotna sprawa jest stan twojego dzialu!!!zajrzyj jezeli cie to nie zmeczy i proponuje zmiane nazwy na konkursy rankingi itp!!!! mnie rowniez udalo sie spokojnie napisac tego posta!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#398154 - 04/10/2005 13:24
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Oczywiscie wszystko zalezy od Conrada... Prawdopodobnie juz niedlugo posypia sie bany za przeklenstwa, juz nie bedzie tolerancji w Quasi Czat na wyzwiska i  . Dla niektorych pewnie to bedzie szok, ale trzeba 'odchwascic' forum. PS. Nawet jesli ktos ma zmienne IP, ban na nick i nabite posty przepadna 
|
Do góry
|
|
|
|
#398155 - 05/10/2005 10:15
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Oczywiscie wszystko zalezy od Conrada... Prawdopodobnie juz niedlugo posypia sie bany za przeklenstwa, juz nie bedzie tolerancji w Quasi Czat na wyzwiska i . Dla niektorych pewnie to bedzie szok, ale trzeba 'odchwascic' forum.
PS. Nawet jesli ktos ma zmienne IP, ban na nick i nabite posty przepadna
POPIERAM zdecydowanie jestem za!!!! jezyk polski jest na tyle bogaty, ze mozna emocje wyrazac w innej formie!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#398157 - 06/10/2005 10:24
|
veteran
Meldunek: 15/08/2004
|
Szczerze powiedziawszy chciałbym mieć możliwość podpatrzenia co wyprawiają 'Starsi', trzeba patrzeć wam na ręce.  Zawsze musi być opozycja! Z tego co wiem to można zrobić tak by temat(czy tam dział) był widoczny dla każdego, ale pisać by mogla tylko 'Starszyzna'  Chociaż są tego złe strony to ja bym się za tym opowiedział  Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#398158 - 06/10/2005 16:16
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Szczerze powiedziawszy chciałbym mieć możliwość podpatrzenia co wyprawiają 'Starsi', trzeba patrzeć wam na ręce. Zawsze musi być opozycja! Z tego co wiem to można zrobić tak by temat(czy tam dział) był widoczny dla każdego, ale pisać by mogla tylko 'Starszyzna' 
Chociaż są tego złe strony to ja bym się za tym opowiedział 
Pozdrawiam!
ale jak mi wiadomo nic takiego nie funkcjonuje wiec raczej trudno bedzie to podpatrzec 
|
Do góry
|
|
|
|
#398159 - 06/10/2005 16:22
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Quote:
hmm ja mam taka propozycje... nie wiem czy ona jest dobra... ze np niektore dzialy zeby bylo tylko dla zarejestrowanych.. chodzi mi o bonusy typu bez prowizji.. bo jak widac duzo osob niezarejetrowanych odwiedza to forum i wchodza i rejestruja sie (czasem po kilka kont) co jak widac niszczy nasza reputacje w europie i bedzie tak kiedys ze Polacy nie beda dostawac bonusow
myślisz że każdy zarejestrowany użytkownik=uczciwy użytkownik zakładający tylko 1 konto?
|
Do góry
|
|
|
|
#398160 - 07/10/2005 17:43
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
...banów jest bardzo istotna - nawet powiedziałbym, że najbardziej. A to dlatego, że dla niektórych jedynym środkiem na to by się uspokoili i przestali bluzgać i śmiecić jest właśnie taki miecz wiszący nad głową.
Wy jako moderatorzy jak rozumiem w sprawie banów mozecie pisac do jednego człowieka czyli Conrada (mającego mało czasu), i on wtedy decyduje czy gośc wylatuje ? Jedynym środkiem wydaje się zrobić taki upgarde by moderator mógł sam decydować. Dopiero póxiej kolejne sprawy Moderator musi mieć też coś więcej jesli chodzi o zalety niz tylko wolny czas, bo tak to własnie wyglada.
czy masz jeszcze glupsze pomysly??? jezeli tak to koniecznie napisz!!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|