#398201 - 18/10/2005 21:21
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
enthusiast
Meldunek: 10/06/2004
|
Quote:
Na Aresa proponuje wykorzystac opcje "Ignoruj tego użytkownika" Mialem to na niego zalozone, ale bylo moim rywalem w jakims konkursie, wiec musialem zdjac, wyeliminowalem go, no i wracam do opcji IGNOR, innym tez polecam
Experto, nie zrozum tego jako jakiejś złośliwości czy czegoś w tym stylu, ale używanie opcji ignor to raczej dyskwalifikuje Cię jako moderatora. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#398202 - 18/10/2005 21:22
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
matko, lizać klamkę  fuj. człowieku, masz ponad 30 lat /podobno/ jesteś bardzo dobrze zarabiającym typerem /podobno/ i czytać nie umiesz? tu jest mój komentarz.  mój post nie mógł nikogo obrazić, nie użyłem ani jednego obraźliwego sformułowania. wszak, Experto jest tylko 1==fakt==. psów mi mnóstwo biega po podwórku==fakt==, wrony często srają na mój parapet, dużo mieszka na moim zalesionym osiedlu==fakt== to, że ktoś występuje pod danym nickiem, no cóż. na wszelkie półcięte czy też cięte wypowiedzi, zawsze będę odpowiadać w ten sam sposób. powtarzam. cięty język to, nie jest obrażanie kogokolwiek. opisywanie faktów językiem dosadnym, nie urągającym zasadom poprawnej polszyzny jest powodem do dumy, a nie do wstydu. to jest forum niekomercyjne, tu nikt nie płaci za typy, tu nie ma bożyszcze tłumów. walka z degrengoladą jest trudna  ale nie poddaję się. ja napisałem SAME FAKTY. nic wyssanego z palca, służę linkami. proszę, zaprzecz, że archiwa niekatywnych typerów znikają zaprzecz, że ta kompromitująca każdego typera analiza wrony jest prawdziwa zaprzecz, że niejaki hewlett w prostacki sposób nie rozbijał się po PP, bluzgał, kurwił itp. zaprzecz, że jest 1 Experto człowieku, ja mogę z każdym podyskutować, ale na argumenty. mnóstwo typerów przestało się udzielać, bo hołota zalewała swoimi nibyeksperckimi analizami całe forum, nabijała się z wpadek innych i onanizowała się przy trafionym typie. pewnie tobie to nie na rękę, że mecz.pl wraca do jakiejś cywilizowanej formuły. 'typer co skazuje na niepowodzenie zespół po 45 minutach gry, przy wyniku 0-3 jest beznadziejnym typerem' powiedział Llama dnia 19.10.2005 bez odbioru....
|
Do góry
|
|
|
|
#398203 - 18/10/2005 21:47
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Llama może po prostu nie śledziłes moich typów które podawałem i nadal podaje na tym forum... Nie przegladając Twoich zaryzykuje stwierdzenie, że ucząc sie gry przez całe zycie nie doszedłbys nawet do poziomu wymienianego przez siebie wrony i innych.
Ywoje argumenty są prawdziwe to fakt, ale to tylko na zasadzie "Kali chciec pic". Co innego oznaczają osobno, a co innego w całym zdaniu. Dalej tłumaczysz sie jak dziecko.
Porównaj, argumenty którymi możesz karmić ludzi swojego pokroju: proszę, zaprzecz, że archiwa niekatywnych typerów znikają zaprzecz, że ta kompromitująca każdego typera analiza wrony jest prawdziwa zaprzecz, że niejaki hewlett w prostacki sposób nie rozbijał się po PP, bluzgał, kurwił itp. zaprzecz, że jest 1 Experto
a taki sens jest w zdaniu (odnosząc się do wcale nie grubiańskiego postu wrony i tu masz rację. jest tylko 1 Experto. wron i psów od groma.
Jeśli Ty jesteś w odpowiednim miejscu, to napewno Twoja osoba przyciagnie powaznych ludzi i pomoże stanąć na nogi temu forum, Ty smiem twierdzic takich osób do tego nie zachęcisz. A moze po prostu niektórych modów bierze się tylko dlatego bo chca nimi być.
|
Do góry
|
|
|
|
#398204 - 18/10/2005 22:14
|
old hand
|
Jeszcze jeden argument
LLama to Twoje:
koles, to taka zasada, wiesz RESPECT dla ciebie deklu pamietaj koles, grasz single, a nie AKO...
Dobranoc, Ares96
|
Do góry
|
|
|
|
#398205 - 18/10/2005 22:33
|
member
Meldunek: 10/10/2005
|
Quote:
Llama może po prostu nie śledziłes moich typów które podawałem i nadal podaje na tym forum... Nie przegladając Twoich zaryzykuje stwierdzenie, że ucząc sie gry przez całe zycie nie doszedłbys nawet do poziomu wymienianego przez siebie wrony i innych.
Ywoje argumenty są prawdziwe to fakt, ale to tylko na zasadzie "Kali chciec pic". Co innego oznaczają osobno, a co innego w całym zdaniu. Dalej tłumaczysz sie jak dziecko.
Porównaj, argumenty którymi możesz karmić ludzi swojego pokroju: proszę, zaprzecz, że archiwa niekatywnych typerów znikają zaprzecz, że ta kompromitująca każdego typera analiza wrony jest prawdziwa zaprzecz, że niejaki hewlett w prostacki sposób nie rozbijał się po PP, bluzgał, kurwił itp. zaprzecz, że jest 1 Experto
a taki sens jest w zdaniu (odnosząc się do wcale nie grubiańskiego postu wrony i tu masz rację. jest tylko 1 Experto. wron i psów od groma.
Jeśli Ty jesteś w odpowiednim miejscu, to napewno Twoja osoba przyciagnie powaznych ludzi i pomoże stanąć na nogi temu forum, Ty smiem twierdzic takich osób do tego nie zachęcisz. A moze po prostu niektórych modów bierze się tylko dlatego bo chca nimi być.
Brawo Ares
Nie wiem czy to dostrzegasz ale pewne osoby nie są w stanie odpowiedzieć na Twoje posty konstruktywnie ponieważ dopiero co kończą gimnazjum i stąd problemy:) Ares co Ty robisz na takim forum? nie uważasz tego za strate czasu? pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#398206 - 18/10/2005 22:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
hmm, musisz poszerzyć swe horyzonty. wiele osób na tym forum, wie kim ja jestem, 'kim byłem'
Kiedys byla akcja "Poznaj swojego dzielnicowego" Ja mimo, ze jestem tu juz jakis czas, nie wiem kim jestes ani kim byles. Sorry, ale przedstaw sie z łaski swojej w ramach poszerzania horyzontow gawiedzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#398207 - 18/10/2005 22:36
|
Ana <3
|
jeszcze ustalmy fakty: problem 1 ja jestem moderatorem czy typerem? czy uważasz, że te 2 funkcje są tożsame  mało mnie interesuje bukmacherka, jestem entuzjastą tenisa ziemnego. zajmuję się o wiele ciekawszymi rzeczami na codzień  problem 2 co ja moderuję? największe szambo tego forum, quasi chat. tam inteligencja nie ciśnie drzwiami i oknami, tam jest gniazdo zła, które odstrasza 'normalnych'  po mizernej uszczypliwości wrony, potwierdziłem jego przemyślenia. bezbłędny Experto jest 1  psów /geniusze, co pozjadały wszystkie rozumy i uważają się za conajmniej ponadprzeciętne i butne jednostki  / jest wiele i fturujących im elementów /tu alegoria wrony/ nie mniej. nie pojmuję twojej polityki udowadniania wszystkim wokół, że i tak jesteś najmądrzejszy  Conrad podczyścił dział 'strony o typowaniu', a szkoda, bo już nie pamiętam co tam wtedy musiałem napisać, abyś w końcu skończył sobie wstydu robić w pewnym temacie. to jest temat zmiany na forum, a nie płacze aresa. jeśli masz jakieś zastrzeżenia, to kieruj je do Administratora twojego ukochanego forum, czyli Conrada. na litość, ostatni mój post w tej bezsensownej dyskusji. oo, odświeżyłem  pamiętam tego yntelygenta  to on zaczął mnie obrażać  nie byłem wtedy moderatorem, bardzo grzecznie skończyłem całą dyskusję  rany, jesteś bardziej wybiórczy niż radio maryja fm. jakbyś całości nie potrafił wkleić mam nadzieję, że nie będziesz bluzgać na qłazi czacie. więc bez problemu mogę dać ci ignora. na litość, mi też daj. życie jest zbyt piękne, aby użerać się z taką trudną i niereformowalną jednostką. życzę sukcesów w życiu zawodowym, czyli obstawianiu 
|
Do góry
|
|
|
|
#398209 - 18/10/2005 22:43
|
Ana <3
|
Quote:
Quote:
hmm, musisz poszerzyć swe horyzonty. wiele osób na tym forum, wie kim ja jestem, 'kim byłem'
Kiedys byla akcja "Poznaj swojego dzielnicowego" Ja mimo, ze jestem tu juz jakis czas, nie wiem kim jestes ani kim byles. Sorry, ale przedstaw sie z łaski swojej w ramach poszerzania horyzontow gawiedzi.
Ghost, a jakie to ma znaczenie? hmm? homo sum, humani nil a me alienum puto 
pozdrawiam serdecznie 
|
Do góry
|
|
|
|
#398210 - 18/10/2005 22:48
|
Ana <3
|
|
Do góry
|
|
|
|
#398211 - 18/10/2005 22:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
Ghost, a jakie to ma znaczenie? hmm? homo sum, humani nil a me alienum puto 
pozdrawiam serdecznie
Moze to i dla mnie nie powinno miec znaczenia bo w mojej dzialce i tak nie masz nic do gadania, ale skoro kazesz innym poszerzac horyzonty to staram sie to robic 
|
Do góry
|
|
|
|
#398214 - 19/10/2005 00:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=2035193&Main=2033305#Post2035193
rany, ten hewlett i hokus-pokus to twoja trzódka? ratunku
nie!!!! no ten to juz przebil wszystkich to jest poprostu mistrzostwo swiata ale ok zdecydowanie poprawilem sobie samopoczucie po dzisiejszym dniu-moja propozycja banowac takich idiotow!!!!!!!!!!!!!
sorry mam lepszego -dzial hokejowy -temat liga czeska PAN SHIZAX proponuje dla niego zloty medal!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#398216 - 19/10/2005 06:36
|
old hand
|
Quote:
Moja propozycja dla modow z dzialu tenisowego jest nastepujaca nie skupiajacie sie tylko na dawaniu ostrzezen i banow jak wasz dzial wygladal do dzis kazdy wie!! a odnioslem przykre wrazenie ze akurat to stanowilo i stanowi sól waszej pracy(slowo trochu na wyrost ) szczegolnie pozdrawiam w tej materii sranchera czy jak on tam sie pisze i widze ze lama chce go przebic a tak swoja droga jak to sie stalo ze z tak mala iloscia postow ktos zrobil cie modem jak na moj gust sprawa dziwna!!! i niestety w tej roli jestes kiepski choldujesz zasadzie "dajcie mi wladze a ja wam pokaze"!!!!
Pewnie dlatego, że Experto przyprowadził kumpla 
Llama nie wiesz jaki sens ma moja wypowiedz ?
Równiez tak jak Ty chcę by forum było "uczłowieczone" ale Ty do tego sie nie nadajesz... naprawdę myslałem że zrozumiesz. Czujesz sie zupełnie bez winy (do tego bezkarny), jestes doskonały i jesteś niestety wizytówką forum... oby tylko na qc.
|
Do góry
|
|
|
|
#398217 - 19/10/2005 07:01
|
old hand
|
Quote:
Brawo Ares
Nie wiem czy to dostrzegasz ale pewne osoby nie są w stanie odpowiedzieć na Twoje posty konstruktywnie ponieważ dopiero co kończą gimnazjum i stąd problemy:) Ares co Ty robisz na takim forum? nie uważasz tego za strate czasu? pozdro
helwett co ja tu robię? Dalej korzystam z tego forum, kwestia przyzwyczajenia oraz w jakims stopniu korzystam z 2 działów Świat Bukmacherstwa i nieoceniony Sport Insider. Staram sie swoje wypowiedzi konstruować w sposób zrozumiały, osoby do których moje wypowiedzi kieruje doskonale je rozumieją, tylko to taka nasza juz chyba polska mentalność "wiem że facet ma racje, ale zamiast sie do tego ustosunkowac napluje mu do kieszeni, może zyskam w oczach innych i zostana zapomniane moje grzeszki" Nastepuje cos na zasadzie, moje grzeszki przykryję złotem, to złoto będzie na wierzchu.
Tym złotem jest cytowanie przypadkowego z mojej strony błedu ortograficznego...
Ludzie inteligentni też isnieją na tym forum i do nich je kieruję. Schranzer jest 1, jednak dobrze sie dzieje, że i Biszop w nowej roli staje sie coraz lepszy, moze potrzebuje jeszcze czasu by przestac cytowac w odpowiedzi błedy ortograficzne ale facet da się lubic, potrafi rzeczowo wyjaśniać różne sprawy.
W dalszym ciagu proponuje kandydatury zorRo i WK do innych działów (oprocz oczywiście qc) nie znam ich osobiscie ale znam ich wypowiedzi na tym forum bardzo dokładnie i wiem, że zawsze ich działania będą w zgodzie z rozumem i bedą mieli szacunek + takie osoby, z taką wiedza przyciągają tą "lepszą" część zarejestrowanych.
|
Do góry
|
|
|
|
#398218 - 19/10/2005 08:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Quote:
Często różni userzy są tu wyśmiewani za byki ortograficzne. I słusznie. Ale modzi powinni przykładem świecić. Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak "piłka latynowska"...
Wiem. To nie jest najważniejsze. Ale kłuje w oczy. Przynajmniej moje.
-- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#398219 - 19/10/2005 08:50
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
Propozycja dla moderatorów.
Czy nie można znaleźc takiego rozwiązania aby nie tylko Conrad mógł dawać ostrzeżenia i bany? Gdyby takie uprawnienia miało reszte grona moderatorskiego to nie trzeba by było czekać na pojawienie się na forum Conrada i uniknełoby się zakładania takich debilnych tematów jak to robi użytkownik Intr-coś tam, no wiecie, ten od błędów ortograficznych co wysyła wszystkim screeny ze swoim wirtualnym kuponem. Druga opcja to zamykanie tematów - czy moderatorzy będą mieli taką opcję? Uniknełoby sie wtedy wielu głupich dyskusji na jeszcze głupsze tematy. Tu znów kłania się użytkownik Intr...
1) Ostrzeżenia dają moderatorzy, natomiast bany może tylko Conrad. Też postulowaliśmy aby choć jeden z nas miał te uprawnienia, ale chyba by to było możliwe Conrad musiał by kogoś uczynić administratorem serwisu. A tego być może nie chce.
2) Moderatorzy cały czas mają opcję zamykania tematów i niektóre zamykają 
A co do piłki latynoWskiej, to jest to literówka, którą juz zgłaszaliśmy Conradowi i ten na pewno w wolnej chwili poprawi.
|
Do góry
|
|
|
|
#398220 - 19/10/2005 08:58
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Jak widac w takich dzialach jak Swiat Bukmachestwa, Stadion pilkarski, Kort tenisowy, Quasi Czat powoli jest coraz lepiej, w tych dzialach mozna powiedziec, ze zdecydowanie sie poprawilo. Nastepne w kolejnosci to wlasnie Sports Insider i To i Owo!! Bzyku wszystkiego najlepszego 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|