SERBIA-LITWA
UNDER 152.5
71-74Tutaj poza 1 kwarta niespodzianki nie bylo i bardzo rowny mecz.
ARG-Chiny +10,5
ARG
64-76Gdy Argentyna wygrywa 54-35 na 16 minut przed koncem ma run 10-41

i caly mecz 64-76
Niemcy-Australia
58-62Niemcy caly mecz gonili, lecz nie starczylo im czasu . Kleska w meczu przeciwko Polakom podłamała ich...
USA-EGIPT +40
132-64Planowo, Usa zmiotlo najslabsza ekpie turnieju.
Hiszpania -
POLSKA 
oraz
82-88Tutaj Nasi po zacietym meczu wygrali, ale po dogrywce, stad plus i minus
Bilansogolnie 2-3
w sumie 4-5

Na dzis

Chiny-
Egipt +28.5Chinczycy maja 3 miejsce i nie mniej, ani wiecej, oznacza to , ze dzis musza wygrac,
ale watpie, ze beda forsowac tempo. Egipt, moglby sie godnie pozegnac w meczu zakonczenia i przegrac np roznica 15 pts.
BET DNIANiemcy-Korea
Over 144.5Skad taka linia, nie mam pojecia ?? Korea traci ponad 90 pts na mecz, w ktorym meczu Niemcy przed play OFF odbuduja w sobie ducha druzyny i postrzelaja , tylko w meczu z najslabsza ekipa grupy B. Wynik ponad 150 na dzien dobry

Litwa-
ARGENTYNA +3.5Mecz o pietruszke i dla jednych i dla drugich.
Tablea Grupy A
1.USA 5-0
2.Litwa 3-2 lub 4-1
3.Chiny 3-2
4.Serbia 2-3
5.Argentyna 1-4 lub 2-3
6 Egipt 0-5
HISZPANIA-Australia
Over 145.5Najciekawszy mecz dzisiejszego dnia.
Hiszpania jest faworytem. Pomimo tego uwazam , ze mecz bedzie zaciety a ktoras z druzyn bedzie gonic wynik przez cale spotkanie.
Obie ekipy bardzo czesto fauluja i dosc niezle wykonuja rzuty wolne, wiec w 4 kwarcie przy
wczesniejszym scenariuszu moze sie uzbierac sporo pts.
A wiec Argentyna, moze pokazac , ze slaba nie jest , po naprawde dobrym meczu przeciwko USA 70-82,
apetyty byly na pewno sporo wiekszy , konczy sie przygoda jednak dla nich i na odchodne powinni powalczyc.
USA -Serbia +29.5
Amerykanie wygraja wszystkie mecze.
Dzis zagraja z Serbia w meczu o Pietruszke. Obie ekipy moga dzis poeksperymentowac, a wg mnie lepsza lawka USA, jestem pewien wysokiego zwyciestwa nad SErbami
to tyle
POwodzenia