I czego ten Robben drze ryja - to raczej on faulował Puyola.
Bzyku mądry z Ciebie chłop, ale dzisiaj pierdolisz niesamowicie.
Przed powtórką wydawało mi się, że ściągnął Puyola do parteru. Ale po powtórce widzę że nikt tam nikogo nie faulował. A już na pewno nie Puyol Robbena.
Hołard po fryzurze na hiszpanne nie wygladasz ale widac sercem w hiszpanii
o co masz pretensje? o to ze robben chce sie popisac?
a co miał stanąć w miejscu jak idzie sam na sam? był faulowany. Jednak moja opinia co do Webba odnosi się do całego meczu, m.in. sytuacji gdzie Iniesta fauluje chamsko bez piłki a on mu daje ostrzeżenie
robben do domu. zamiast sie wczesniej przewrocic to on ma pretensje jak podal pike casillasowi. i za co robben nominowany do tytulu najlepszego pilkarza mistrzostw?
nauczyłbyś się shifta używać ... nazwiska z małych liter już Del przypomnił sobie o Fabregasie
jezeli chcesz byc taki dokladny to ja moge napisac ze zdania zaczyna sie pisac wielka litera czyli tez nie umiesz shifta uzywac idac twoim tokiem myslenia
I czego ten Robben drze ryja - to raczej on faulował Puyola.
Bzyku mądry z Ciebie chłop, ale dzisiaj pierdolisz niesamowicie.
Przed powtórką wydawało mi się, że ściągnął Puyola do parteru. Ale po powtórce widzę że nikt tam nikogo nie faulował. A już na pewno nie Puyol Robbena.
Ośmiornica chyba typuje dwudrogowo. Przecież nie podstawiają jej pojemnika z napisem "remis". Tak więc ośmiornica typuje zwycięzcę całego meczu, a nie po 90 minutach.