Chodziło o skan dowodu. Napisałem do supportu. O dziwo szybko odpisali (sobota). Po wysłaniu skanu dowodu czekałem około 20 minut na potwierdzenie weryfikacji. Po poprawnej weryfikacji wypłata na MB w minutę!
Pochwał końca ciąg dalszy. Do tej pory nie miałem stycznosci z tym bukiem do momentu konkursu WC. Obracałem, obracałem, az zebrała sie całkiem okrągła sumka. Zgodnie z przeczytanymi tu sugestiami poinformowalem Buka, że przymierzam się do wypłaty i co mam zrobic, żeby poszło to jak najsprawniej. W ciagu 20 minut dostałem wyczerpujacą odpowiedź. Weryfikacja konka równiez bardzo szybka. Przelew w trakcie realizacji.
Meldunek: 15/08/2006
Ehh wplacilem do tego buka kase wczorej metoda paysafecard byla godzina 18.07 dzis jest 14.13 a kasy dalej nie ma ... pisze brak autoryzacji wplaty ... Nie jest to moja pierwsza wplata do tego buka wczesniej wszystko bylo ok a teraz ... masakra napisalem do nich wczoraj napisalem dzis ... i nic zero reakcji ... nie polecam
Ehh wplacilem do tego buka kase wczorej metoda paysafecard byla godzina 18.07 dzis jest 14.13 a kasy dalej nie ma ... pisze brak autoryzacji wplaty ... Nie jest to moja pierwsza wplata do tego buka wczesniej wszystko bylo ok a teraz ... masakra napisalem do nich wczoraj napisalem dzis ... i nic zero reakcji ... nie polecam
wpisz nr karty i na 99% zobaczysz , że pieniądze wróciły na kartę.
Nie jest to wina Doxxbet, ostatnio coraz częściej takie przypadki się zdarzają. Osobiście w ostatnim czasie poza Doxxbet taki problem miałem w bet365 i Unibet.
Mają bonus po wykonaniu obrotu w wysokości 1000 zł po kursie min. 1.7. Nie obowiązuje dla moneybookers. Kwota bonusu - 100% pierwszej wpłaty do 200 zł.
I jeszcze jedno na ich temat, napisałem tutaj dużo pochwał na temat tempa wypłat, sprawności supportu, ale to co się teraz u nich dzieje jest dziwne. Niemal każdy kupon wędruje do akceptacji i bardzo często jest odrzucany i jednocześnie zmieniany jest kurs na zdarzenie. Dzisiaj np. próbowałem zagrać zdarzenie po kursie 1.30 za wcale nie tak dużą stawkę. Kupon odrzucony i kurs spada na 1.25. Ja rozumiem jakbym chciał zagrać za jakąś grubą kwotę po kursie 4-5, ale 1.3?!
Ale jaja, kupony live też są brane do akceptacji... i administrator chyba decyduje po zakończeniu meczu bo czekam już 5 minut, a zagrałem w końcówce meczu Japonia - Korea.
Wszystkie wypłaty środków, które były wpłacone przez Moneybookers lub cardpay i nie zostały uzyte do obstawienia zakładów będą obciążone opłatą w wysokości 5% danej sumy. Opłata zostanie potrącona z wypłaty.