#3719098 - 24/02/2010 08:15
Re: Kibice [2]
[Re: Tetfol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Do czego ja zmierzam ? Napisałem ci to jasno i wyraźnie zdiagnozowałem powód protestu i tyle. A powodem jest napisze ci to po raz kolejny bo widzę że nie dociera to do ciebie PIENIĄDZEjakie zarabiają ci wielcy sympatycy Legii na Legii. Pytam się w jakim klubie jest jeszcze taka sytuacja ?? No gdzie szanowny panie koleszko ????
Nie wiem skąd taki bulwers ale chyba mało widziałeś. Hehe. Przecież w każdym większym klubie w Polsce jest taka sytuacja, niektórzy nawet domy pobudowali na tym zarabiając. Nie wszędzie trzeba na pamiątkach kase zarabiać, na organizowaniu wyjazdów też można zarobić. Kiedyś szef danej grupy przed kasami stadionu ściągał czapkę i tam każdy rzucał ile miał na bilet jeden mniej drugi więcej na co było kogo stać czytelna i jasna sytuacja. Teraz jest zasrana komercja więc trzeba płacić przed i to ustaloną kwotę którą sobie panowie prowadzący zażyczą nie podoba się to możesz dostać liscia i więcej nie pojedziesz. Proste. Uprawiając taką samą propagandę jak gówniane ITI wytłumacz mi czy w skład patriotycznych postaw wchodzą też: Wywieszanie flagi z R.Hessem? Flaga Czerwone Zagłębie? Hailowanie całym młynem w dokumencie BBC? Wywieszanie niemieckich flag na meczach 1.ligi polskiej? Targanie flag narodowych z nazwą innego klubu? Nie mówiąc już o tym że 10-15lat temu na każdym stadionie największą grupą byli nazi skini wielbiący system który zabił kilka milionów ich rodaków. A już szczytem hipokryzji jest zapalić znicz na grobie ofiar 2 wojny św. z wytatuowaną swastyką na przedramieniu. Ale w Sejmie dużo płącą więc pewnie usunęli. Wielki patriotyzm się rozlał po stadionach a jeszcze niedawno jeden chłop w szaliku Polski dusił drugiego w takim samym szaliku bo przyjechał z innego miasta na mecz reprezentacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#3719242 - 24/02/2010 12:30
[Re: ultra1978]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Stadion jest od sportu a nie nędznych akcji pseudopolitycznych. Kiedyś kibice jak szli na mecz to szli na mecz, dzisiaj zaś jest więcej wygłupiania się i robienie z siebie prześladowanych ofiar. Chyba JM Rokita zaraził trybuny swoim lamentem i płaczliwym stylem... Będzie nowy stadion i będzie porządek. Profesjonalny monitoring jak w Anglii i cywilizowanym świecie, pajaców łatwo się wyłapie i wywali ze stadionu raz i na zawsze...  Był w tym temacie wcześniej taki jeden, który twierdził że najmniej ważne na meczu jest to... co dzieje się na boisku.  Ot kibic... 
|
Do góry
|
|
|
|
#3719260 - 24/02/2010 16:12
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Będzie nowy stadion i będzie porządek. Profesjonalny monitoring jak w Anglii i cywilizowanym świecie, pajaców łatwo się wyłapie i wywali ze stadionu raz i na zawsze... A na tym nowym stadionie będzie można wyczytać cały napis ułożony z krzesełek, bo na mecz ligowy przyjdzie 2 tysiące ludzi wliczając liczną ochronę ... Oprócz tego kilka(set) vipów (ci to dopiero są zainteresowani tym co się dzieje na boisku) i parenaście osób nie rozumiejących przywileju korzyści i spalonego (czytaj: mamusi z dziećmi). No ale będzie porządek przynajmniej ... A nowy stadion sam na siebie zarobi koncertami Madonny i podobnymi eventami 
|
Do góry
|
|
|
|
#3719285 - 24/02/2010 17:18
[Re: Mindman]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Będzie nowy stadion i będzie porządek. Profesjonalny monitoring jak w Anglii i cywilizowanym świecie, pajaców łatwo się wyłapie i wywali ze stadionu raz i na zawsze... A na tym nowym stadionie będzie można wyczytać cały napis ułożony z krzesełek, bo na mecz ligowy przyjdzie 2 tysiące ludzi wliczając liczną ochronę ... Oprócz tego kilka(set) vipów (ci to dopiero są zainteresowani tym co się dzieje na boisku) i parenaście osób nie rozumiejących przywileju korzyści i spalonego (czytaj: mamusi z dziećmi). No ale będzie porządek przynajmniej ... A nowy stadion sam na siebie zarobi koncertami Madonny i podobnymi eventami A i krawatowcy tam nie przyjdą , może poza adminami  futboll nigdy nie bedzie operą czy nawet popckormowym meczem koszykówki , to spektakl emocji i to tych najniższych , oni będą woleli mecze oglądać u siebie w zaciszu swoich apartamentów na swych 100 calowych monitorach Co by ich skłonilo zeby pójść i oglądać na żywo kopaczy : adrenalina , którą dają wydarzenia na stadionie , zwaśnione grupy fanatyków trzaskających się po mordach , choralne spiewy , race świetlne etc , a tego nie odda żaden najlepszy monitor , taki krawatowiec oczywiście wszystko to będzie oglądać bezpiecze ze swej vipowskiej loży . W Anglii zaczynają to rozumieć ,wystarzy popatrzec na doniesienia ,bo musi byc fan , żeby przyciagnąć i zarobić , a u nas nowowybudowane stadiony staną się mauzolelami medialnej głupoty ITI i im podobnych
|
Do góry
|
|
|
|
#3719690 - 24/02/2010 21:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
To z powodu manii prześladowczej wobec właściciela klubu czy nowego stadionu? Bo w Kielcach nie widziałem by ktokolwiek narzekał na nowy obiekt, na monitoring, itd. Kulą w płot  Jestem z Kielc i uwierz mi - narzekań było sporo, ale to taki mały OT od tematu, więc już starczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#3719705 - 24/02/2010 22:02
|
a.k.a. "Appiah"
Meldunek: 06/01/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3719716 - 24/02/2010 22:14
[Re: TonyParker]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
OT. Co to za nuta w filmiku "Ultras Legia... " ???
|
Do góry
|
|
|
|
#3719727 - 24/02/2010 22:17
[Re: Drizzd91]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
dobra nie bylo pytania sam znalazłem  . Jeśli kogoś interesuje to Children Of Bodom - Rebel Yell
|
Do góry
|
|
|
|
#3720372 - 25/02/2010 03:07
[Re: ultra1978]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/06/2002
|
Nie wiem skąd taki bulwers ale chyba mało widziałeś. Hehe. Przecież w każdym większym klubie w Polsce jest taka sytuacja, niektórzy nawet domy pobudowali na tym zarabiając. Nie wszędzie trzeba na pamiątkach kase zarabiać, na organizowaniu wyjazdów też można zarobić. Kiedyś szef danej grupy przed kasami stadionu ściągał czapkę i tam każdy rzucał ile miał na bilet jeden mniej drugi więcej na co było kogo stać czytelna i jasna sytuacja. Teraz jest zasrana komercja więc trzeba płacić przed i to ustaloną kwotę którą sobie panowie prowadzący zażyczą nie podoba się to możesz dostać liscia i więcej nie pojedziesz. Proste.
Słuchaj ja mówię o sytuacji, w której kibicie mieli prawo do marketingowego wykorzystywania herbu, a klub nie. Gdzie była taka sytuacja ?? Albo gdzie jest ?? ITI myśląc poważnie o budowaniu mocnego klubu musiał to zmienić. Z CWKS-em nie udało się dogadać to zmieniono herb i wtedy się zaczęło. A zarabianie na wyjazdach to inna historia.
|
Do góry
|
|
|
|
#3721195 - 25/02/2010 05:54
[Re: Tetfol]
|
veteran
Meldunek: 26/07/2006
|
Słuchaj ja mówię o sytuacji, w której kibicie mieli prawo do marketingowego wykorzystywania herbu, a klub nie. Gdzie była taka sytuacja ?? Albo gdzie jest ?? ITI myśląc poważnie o budowaniu mocnego klubu musiał to zmienić. Z CWKS-em nie udało się dogadać to zmieniono herb i wtedy się zaczęło.
A zarabianie na wyjazdach to inna historia.
A dlaczego ITI nie nabyło od początku praw do herbu z 1957 od CWKS ? Bo myśleli że dostaną to za frajer i na dodatek prawa do gruntów po CWKS !!! Ponadto mieli od samego początku w DUPIE wszystkie inne "niedochodowe" sekcje sportowe takie jak kolarstwo,zapasy,pięciobój itp.(brak transmisji tv czyli wpływu KASY z reklam i od sponsorów ).Te ***** od samego początku wszystko przeliczały tylko na KASĘ!!! I tak jest do dzisiaj !!! A to z kim i na jaką kasę za wykorzystywanie herbu dogadał się Gmoch to inna sprawa. CWKS jako właściciel praw do herbu miał do tego PEŁNE PRAWO !!! WSZYSTKO W TEMACIE !!! A o budowie przez ITI jak to Ty Tetfol określiłeś "mocnego klubu" to nie chce mi się nawet pisać ..... Tak więc weź się trochę ogarnij chłopie i zagłąb się trochę w dany temat zanim zaczniesz następnym razem wypisywać głupoty. Pozdrawiam www.konieciti.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#3722990 - 26/02/2010 03:18
[Re: kudlaty74]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/06/2002
|
kudlaty śmieszny jesteś za dużo chyba tego Legiona pijesz  25 000 zł x 12 miesięcy = 300 000 zł rocznie dla darmozjadów z CWKS + 20% z zysku ze sprzedaży pamiątek. Dodatkowo z tego co pamiętam klub nie miałby wyłączności na korzystanie z herbu i logo. Na takich warunkach to tylko idiota porozumiałby się z CWKS. Co do innych sekcji to co one mają wspólnego z ITI ?? ITI kupiło klub piłkarki Legia Warszawa. Co ich niby miały obchodzić inne sekcje przecież ich właścicielem był CWKS. To on się miał nimi martwić a nie ITI. A to jest najlepsze  A to z kim i na jaką kasę za wykorzystywanie herbu dogadał się Gmoch to inna sprawa. CWKS jako właściciel praw do herbu miał do tego PEŁNE PRAWO !!! WSZYSTKO W TEMACIE !!! A to jakiego herbu używa klub to decyzja ITI. ITI jako właściciel klubu ma do tego PEŁNE PRAWO !!!! WSZYSTKO W TEMACIE  Tak więc weź się trochę ogarnij kudlaty poczytaj trochę na dany temat zanim zaczniesz następnym razem wypisywać głupoty. 
|
Do góry
|
|
|
|
#3755238 - 16/03/2010 05:04
[Re: ELDORADO]
|
a.k.a. "Appiah"
Meldunek: 06/01/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3755639 - 16/03/2010 17:18
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Urban wyleciał , chyba nie tylko za wyniki... dobrze mysle , kibice Legii? A w Krakowie Kasprczak, ubecja rządzi 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|