|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niedawno założyłem konto, czekam na rozliczenie kuponow czasami cały dzień, livesupport nie odpowiada, na maile tez nie odpowiadają. Oferta live kiepska, ogólna oferta tez kiepska, w tenisie nie przedłużają godzin zawarcia zakładów, gdy spotkania grane są z kilku godzinnym poślizgiem, a spotkania live przed meczem poblokowane. Amatorka straszna. Szkoda nerwów, jutro wypłacam środki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja zrealizowałem dzisiaj wypłate czesci gotówki i mi nie odjeli z salda tych pieniedzy tak wiec nie wiadomo czy zrealizuja ta wypłate czy nie.Normalnie amatorka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja zrealizowałem dzisiaj wypłate czesci gotówki i mi nie odjeli z salda tych pieniedzy tak wiec nie wiadomo czy zrealizuja ta wypłate czy nie.Normalnie amatorka  To Ty jesteś amatorem. 6 lat w biznesie i nie wiesz, że BAH ma taki system od zawsze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja zrealizowałem dzisiaj wypłate czesci gotówki i mi nie odjeli z salda tych pieniedzy tak wiec nie wiadomo czy zrealizuja ta wypłate czy nie.Normalnie amatorka  To Ty jesteś amatorem. 6 lat w biznesie i nie wiesz, że BAH ma taki system od zawsze. powiem Ci ze wiem ale ostatnio sie cos zmieniło bo wypłacałem u nich pare miesiecy temu i odjeli w miare szybko z slada i wypłata przyszła na konto bankowe tez w miare szybko ale widze wróciło do normy szkoda.Pogram jeszcze tylko ten weekend i zawijam od nich forever są przeciez inne ekstra buki w ktorych zreszta mam konta 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a ja zrealizowałem dzisiaj wypłate czesci gotówki i mi nie odjeli z salda tych pieniedzy tak wiec nie wiadomo czy zrealizuja ta wypłate czy nie.Normalnie amatorka  a ja zrealizowałem dzisiaj wypłate czesci gotówki i mi nie odjeli z salda tych pieniedzy tak wiec nie wiadomo czy zrealizuja ta wypłate czy nie.Normalnie amatorka  To Ty jesteś amatorem. 6 lat w biznesie i nie wiesz, że BAH ma taki system od zawsze. powiem Ci ze wiem ale ostatnio sie cos zmieniło bo wypłacałem u nich pare miesiecy temu i odjeli w miare szybko z slada i wypłata przyszła na konto bankowe tez w miare szybko ale widze wróciło do normy szkoda.Pogram jeszcze tylko ten weekend i zawijam od nich forever są przeciez inne ekstra buki w ktorych zreszta mam konta  wiem ,ale nie wiem , nie wstydz sie przyznac ,ze czegos nie wiedziels zamiast takie naiwne wymowki pisac  ale ja nie o tym , jakos mnie naszla ochota aby wyzalic sie na nich, zaklady z 15%! marza to u nich norma , zeby przyblizyc temat dla mniej zorientowanych w temacie wtedy kursy wygladaja np. tak: 1,6 3,6 3,6 czyli " po skroceniu" 1,6 - 1,8 wiec taki naziemny sts bije ich na glowe (1,8-1,8 ) , bah 1,8-1,8 to ma na kto rozpocznie mecz - ciekawe czy ktos to u nich gra  a dzis kwiatek , ktory sklonil mnie do tego aby napisac ten post : wisla ht 1,6-2,5-7,4 zmienili na 1,6-2,2-7,4 czyli remis poszedl w dol , reszta bez zmian - i z 12% zrobilo sie 18% Ale co najlepsze - zapytaj sie poczatkujacego gracza , ktory ma tylko jedno konto jakiego buka wybral do gry - w 90% odpowie bwin lub bah 
|
|
|
|
|
|
|
BAH ma jeden ogromny plus- jest banalny w obsłudze, nie chcą żadnych skanów dowodu, są łatwe wypłaty itd. Jednym słowem idealny bukmacher dla początkujących lub grających za bardzo drobne. Dla tych co chcą grać o sporą kasę, to jest to FATALNY wybór: - beznadziejne kursy, właściwie to istne zdzierstwo; - beznadziejna oferta- np. w bet365 na jeden mecz jest więcej zakładów niż w BAH na 10.
Podejrzewam, że gdyby inne buki były tak proste w obsłudze i nie widziwiały ze skanami dowodów, numerami telefonów, wypłatami itd., to mało kto by w BAH grał.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
bah byl fajny jak dawal bonus na ms to tyle 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bah byl fajny jak dawal bonus na ms to tyle  hehe , najlepsze puenta rozwazan o bah-u  pzdr
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam,
mam pytanie do Was, czy czasem coś się nie dzieje złego z BAH?? (nie mam na myśli ich cienkiej marzy ani innych tego typu spraw bo w tej kwestii źle się działo zawsze) Dotychczas wyplata na kartę kredytową trwała faktycznie tak jak podają - jakieś 5 dni roboczych. Tym razem jest gorzej - czekam 10 dni roboczych (prawie 2 tygodnie).
Pierwsze luźne pytanie do supportu o to jakie losy wypłaty: z odpowiedzią (po 30 minutach) ze już idzie lub ze bank rozlicza transakcję.
Drugi mail z żądaniem aby podali dokładne namiary na transakcję (dokładna data kiedy wyszło numer transakcji) bo chce zapytać w banku - echo - support BAH nie odpowiedział.... Zaczynam się bać o tą kasę....
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam ponownie.
Wszystko OK - doszło.Wina leżała po stronie banku.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a zdarzyło się komuś ze ktoś wpłacał i grał na jego koncie?
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
a zdarzyło się komuś ze ktoś wpłacał i grał na jego koncie?  pewnie po pijaku grałeś na ułańskiej fantazji i nie pamiętasz
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
da rade cofnąć wypłate pieniedzy na konto bankowe ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj g 19:00 rozmowa z pomocą live
bet-at-home.com PL: Dobry wieczor, w czym moge pomoc?
you: witam
you: zauważylem że ktos probowal dokonac depozytu przez netellera
you: mozna to sprawdizc?
bet-at-home.com PL: naprawde nie wiem o co Panu chodzi
you: chodzi o to że zalogowałem się na netellera i pisze że ktoś probowal dokonać depozytu jednak wniosek zostal odrzucony
you: a to nie byłem ja
you: Oct-02-10 11:29 bet-at-home.com International Ltd $10.80 - USD Odrzucony Oct-02-10 11:29 bet-at-home.com International Ltd $17.99 - USD Odrzucony
bet-at-home.com PL: my nie jestesmy serwisem meteller
you: wiem ?ale to chyba znaczy że sie ktoś włamał na batathome co
you: to chyba przez b-a-h probowal
you: wplacac
bet-at-home.com PL: nie prosze Pana - bez danych dostepu do serwisu neteller nie ma takiej mozliwosci
you: tak ale najpierw trzeba się zalogować na konto bat at home aby dokonac depozytu
you: czyż nie
bet-at-home.com PL: to nie prawda
bet-at-home.com PL: przelewu moze Pan rowniez dokonac korzystajac tylko z portalu neteller
you: a może pani sprawdzić kiedy się ostatni raz logowałem na konto?
bet-at-home.com PL: prosze mi podac numer konta gracza
you: ********
bet-at-home.com PL: oraz PIN
you: gdzie widać pin
bet-at-home.com PL: logujac sie musi Pan wpisac numer konta gracza oraz PIN
you: pin to jest haslo
bet-at-home.com PL: tak
you: no to jak mam hasło podać to żart?
bet-at-home.com PL: wtedy musze Pana pozegnac!
you: moge podać swoje dane a nie hasło
bet-at-home.com PL: ma Pan oczywiscie mozliwosc napisania w tej sprawie maila
you: możesz do mnie zadzwonic na podane numery
bet-at-home.com PL: nie jestesmy na Ty
you: jaki bukmacher każe podawac hasła do swojego konta
you: ?
bet-at-home.com PL: koncze te rozmowe
you: to pocałuj mnie w dupe
bet-at-home.com PL: zycze milego wieczoru!
Last edited by Piostar; 03/10/2010 02:24.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Royalflush radzę sprawdzić swoje konto pocztowe, bo zapewne z niego ktoś mógł uzyskać informacje na temat konta w bah.W większości kont pocztowych masz możliwość sprawdzić z jakiego ip były logowania. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie nikt mi się nie wbił, możliwe że to stara sprawa sprzed kilku lat gdzie miałem włamy i jeden email (zaczynałem zabawę z tym wszystkim) w bah akurat nie gram więc zapomniałem dane pozmieniać...już zablokowałem tam konto. No ale martwi mnie to że ktoś ma mój ID i kod dostępu do netka a jego nie da się zmienić(mail i hasło było zmieniane), na samego Netka też się nie wbił bo by nie próbował robić depo widząc że mam 0 na koncie (na szczęście) tylko skorzystał by z innej okazji
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No widzę ze nie bylem jedyny
Ja miałem tak.
Nie logowalem się na bet-at-home nie pamiętam ile. Nagle pewnego dnia dostaje e-mail z prośba o przesłanie skanu dowodu oraz karty kredytowej w celu dokonania wypłaty. Zdziwiłem się pytam się kiedy zgłaszałem wypłatę i ile. Odpisali ze 100 PLN zlecone jeszcze w 2007 roku !!!. nie pamiętałem nr konta ani pinu wiec napisałem żeby mi wysłali. Loguje się na bet-at-home a na koncie około 4500 PLN oczywiście ja nie wpłacałem. Ktoś się bawił na moim koncie. Oczywiście bet-at-home nie ponosi odpowiedzialności za takie sprawy - moja wina ze udostępniłem komuś nr konta i PIN. W tym momencie konto zablokowane i okazało się ze ktoś w swoim banku zgłosił nadużycie związane ze zniknięciem kasy z konta przy użyciu karty którą dokonano wpłaty na moim koncie BAH.
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
moja wina ze udostępniłem komuś nr konta i PIN.
W tym momencie konto zablokowane i okazało się ze ktoś w swoim banku zgłosił nadużycie związane ze zniknięciem kasy z konta przy użyciu karty którą dokonano wpłaty na moim koncie BAH.
 to nawet nie pamiętasz komu udostępniłeś ??? co na ulicy ktoś Cię zaczepił "Ej stary daj mi swój numer konta i PIN do Bet-At-Home" ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tak udostepnilem jak kolega royalflush
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak udostepnilem jak kolega royalflush ktos przechodzil obok z tragarzami i bawil sie na twoim koncie i przez przypadek wygral 45 starych baniek  chyba za duzo filmow ogladasz. nie ma jak mecz.pl z samego rana
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|