wlasnie zalezy mi tez na fotkach a stad se ze uzywam od dawna tych telefonow, zawsze bylem zadowolony a aparatem biły na glowe inne modele jak i podejrzewam w przypadku u8i
Przy tej klasie (1,3k) wiekszosc fonow juz ma niezly aparat.
Moze powiedz czego oczekujesz od telefonu (oprocz niezlego aparatu).
Jaka wielkosc wyswietlacza, preferencje co do systemu itd.
Jak lubisz SE to do polecenia Xperia x10, ale rozwinie skrzydla jak wyjdzie aktualka do androida (kwestia 1-3 miesiecy).
Aparat podobno bajka: 8,1 Mpx, Zoom x16, Autofocus i ostrość ustawiana dotknięciem, rozpoznawanie twarzy i uśmiechu, podświetlenie i stabilizacja foto/wideo, geotagi, LED flash.
Do tego duzy wyswietlacz 4 cale, Android na pokladzie (obecnie 1,6 ale aktualka do 2,1 juz w drodze).
Jedyna wada, ze nawet po aktualizacji nie bedzie mial multitouch, ale moim zdaniem multitouch jest przereklamowany i jest wiele innych sposobow nawigowania.
Masz tez HTC Desire, z calkiem przyzwoitym aparatem, Androidem 2,1 i wyswietlaczem 3,7 cala.
Za ok 1,4k masz chyba najlepszy obecnie telefon na rynku Samsung Galaxy S - klasa sama w sobie.
Wybor jest spory, ale napisz najpierw na co liczysz, czego od telefonu wymagasz i do czego bedzie uzytkowany.
I bardzo wazne, zobacz najpierw w rekach czy dany telefon ci pasuje, szczegolnie wazne czy zakceptujesz wymiary.
Bo te telefony sa bardzo wysokie i szerokie. Ale przy ogromnych wyswietlaczach nie ma innego wyjscia.
Przykladowo ja akceptuje wysokosc jedynie do 115mm, a w tych wymiarach sa tylko HTC HD (ktorego mam juz jakis czas) i Motorolka Mileston z porzadnych telefonow.
Inne maja 119-120mm