Majtikroko
Pooh-Bah
Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: wojbest1987
Originally Posted By: Wąski
i straciłem streama ;/
oglądam cały mecz, szans dobrych na gola nie mieli, piłke tylko mają i nic z tego, ani remisu nie będize
to jedna strona. A bramka dla genku padla po bledzie bramkarza - kto w ekstraklasach europejskich rzuca sie jedna reka do przodu i jeszcze ja cofa. a potem sie pilka odbija od kolan napastnika - przypadek
wojbest1987
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
Originally Posted By: Majtikroko
i straciłem streama ;/
oglądam cały mecz, szans dobrych na gola nie mieli, piłke tylko mają i nic z tego, ani remisu nie będize
to jedna strona. A bramka dla genku padla po bledzie bramkarza - kto w ekstraklasach europejskich rzuca sie jedna reka do przodu i jeszcze ja cofa. a potem sie pilka odbija od kolan napastnika - przypadek
jakim Genku ? Brugge miało 4 groźne strzaly i słupek a AND zero, nul
Majtikroko
Pooh-Bah
Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: Majtikroko
i straciłem streama ;/
jakim Genku ? Brugge miało 4 groźne strzaly i słupek a AND zero, nul
Sorki moj blad. Brugge sytuacje mialo ale bramka sama w sobie to przypadek a jakis super strzal
APOLLYON
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
Panowie, po tylu weekendowych porażkach, ja pier.dolę cały ten bukmacherski cyrk i idę oglądać "The Expendables". Ochłonę trochę i odpocznę od tego syfu, ze szklaneczką ginu w dłoni