Podziękujmy sędziemu.
Jose

Jak tam dalej partaczycie ?

Jak chcesz pooglądać dobry futbol to zapraszam jutro do obejrzenia Królewskich, bo szykuje się młócka z Atletico

Ewentualnie Legię w powtórkach polecam

Cześć.

Faktycznie gra nie wygląda najlepiej, plaga kontuzji i można powiedzieć że to co stało się dzisiaj powoli zamienia się w koszmar. Kolejnych trzech graczy odpada. W dodatku jacy: Sneijder, Maicon i Samuel. Widziałem tylko kontuzje Samuela i muszę powiedzieć, że nie ciekawie to wyglądało.
Rzadko kiedy usprawiedliwiam Inter, dzisiaj jednak jestem zadowolony z tego co pokazali. Walczyli do końca i nawet gdyby nie było prezentu od sędziego można ich rozgrzeszyć.
Co do Legii to się nie wypowiadam ponieważ Polska piłka mnie nie interesuje. Powiem tylko tyle że atmosferę oraz doping na stadionie macie pierwsza klasa i z olbrzymią chęcią wybrałbym się na taki mecz. Nie lubię jak komentatorzy mówią że w końcu czuć Europę na polskich stadionach. Chyba wiesz o czym pisze ?
Na Real faktycznie miło popatrzeć i to tyle w temacie. Trafią na Angoli lub Włoski zespół w dobrej formie i żegnaj LM. Z resztą już z Barcą polegną.

Bez napinki.