Monfils wczoraj tragedia, co on gral. Verdasco dal mu w prezencie mecz, robiac chyba prawie 60UE i psujac wolej ktory wystarczylo przebic na druga strone przy BP *5-5.
Andy go rozpracuje dzisiaj, mimo iz nie jest w najwyzszej formie.
Llodra poszedl, powinno byc 2-0. Denko wczoraj pelno bledow (przez 2 sety, 3ciego nie ogladalem), latwe pilki wyrzucal, z serwisem Michasia tez nie bedzie sobie radzil.
ARodd - Soda, mialem juz Roda wpisanego, ale podmienilem na o23.5 gema. 1szy set dla mnie TB bedzie, drugi tez wyrownany, ale 3 sety bardzo prawdopodobne.
Bez urazy Kerogh, ale dla mnie to typowa analiza pod typy.
Monfilsa wczoraj nie widziałem, więc na jego temat nie będę się wypowiadał..ale fakt dużo ostatnio gra - może być zmęczony.
Murray? Nie zapominaj,że Szkota czego finałowy turniej w Londynie. Jeżeli wczoraj oglądałeś to pewnie widziałeś,że coś go noga bolała. Cilic jakby miał więcej oleju w głowie to by go wczoraj 2-0 spakował. Dlaczego nie może zrobić tego Monfils?!
Poza tym Szkot może będzie chciał najzwyczajniej w świecie odpocząć?
Llodra 'powinno być 2-0' to chyba jakiś żart?
Wczoraj grał bardzo dobrze, ale moim zdaniem Djoko nie grał na 100. To oczywiście tylko moja ocena, ale stawianie 2-0 na gościa który poza serwisem i wolejem jest mocno przeciętny z Denko?!
Oglądałeś wczoraj 2 sety więc chyba widziałeś jak w kluczowych momentach Denko odpalał serwis?
Poza tym Llodra jest zawodnikiem, który pewnego poziomu po prostu nie przeskoczy i tyle. Nie zmieni tego nawet jego ewentualne zwycięstwo, które jest bardzo wątpliwe dla mnie.
Rodd - Soda do overu gemowego jest mi ciężko się przyczepić

Dla mnie mecz z gatunku 50-50. Dlatego jeżeli już miałbym coś grać to tylko over.
Jestem ciekawy jak ustosunkujesz się do moich argumentów?