Ja tam żadnym ekspertem od tenisa nie jestem, chociaż w tym tygodni śledzę wszystkie spotkania

W mojej opinii dzisiaj to wygląda tak:
Denko - Llodra
Jak tylko ruskiemu będzie się chciało to bez problemu wygra. Tomcio przecież z Serrą też cudownie serwował a na następny dzień jak stanął na przeciwko ruska to odjechał na monocyklu

a Llodra jakoś super tego s&v wczoraj nie prezentował. W pierwszym secie pod siatką w ogóle sobie nie radził. Wygrał z Novakiem bo ten już przed meczem się spakował (chyba miał 5-2 w taju i potem nagle przegrywał)
Panicz -
MonfaPanicz faktycznie krzywił się w ostatnich dwóch spotkaniach a nawet powiedziałbym że wg mnie w niektórych momentach wczoraj kuśtykał. Dodatkowo trybuny były przeciwko niemu, dostał ostrzeżenie od sędziego (przynajmniej tak twierdził komentator) i coś się tam kłócił, więc może faktycznie poleci już dzisiaj

Z drugiej strony Monfils sprawia wrażenie jakby się bawił zamiast grać na poważnie i z pełnym zaangażowaniem. No i ślizga się co chwilę - nie wiem co to ma za buty, ale na tym turnieju leżał już na ziemi co najmniej z 5 razy. Dla mnie no bet przed spotkaniem, a jeżeli kurs na Monfe ładnie urośnie na live to spróbuję go pograć.