Nie rozumiem, dlaczego WE WŁASNYM KRAJU Polacy nie mają prawa mówić tego, co myślą o obcych. To jest chore. Jestem u siebie, w swoim domu, a każdy murzyn, czeczen, cygan, żółty czy nawet Hiszpan albo Włoch jest tutaj GOŚCIEM i niech ma to na uwadze! To jest NASZ kraj i my tu powinniśmy mieć władzę. Dzięki eurokołchozowi jest inaczej - rządzą nami pejsate mośki.
Ludwiczek w każdym kraju europejskim niestety te mniejszości są, w skandynawii właśnie ich jest coraz więcej, myślę że nie ma kraju w którym by nie było przedstawicieli ras które wcześniej wymieniłeś choć nie wiem jak jest w Monako czy tam Lichtensteinie.
#4249123 - 22/11/201003:58Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
[Re: legolas]
Maciek
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
Originally Posted By: legolas
Polska dla Polaków, Europa dla białych. Nie pozwólmy by taka sytuacja kiedykolwiek miejsce. Teraz patrząc na to co się dzieję w Niemczech czy Francji to jestem pełen niepokoju. Jedna rasa biała rasa.
Przestraszyłem się tym Rotterdamem jade tam na spotkanie młodzieży Taize na Sylwestra ,nie będzie zamachów skoro burmistrzem jest Muzułmanin ?
#4249153 - 22/11/201004:13Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
Bezdomny
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
Nie rozumiem, dlaczego WE WŁASNYM KRAJU Polacy nie mają prawa mówić tego, co myślą o obcych. To jest chore. Jestem u siebie, w swoim domu, a każdy murzyn, czeczen, cygan, żółty czy nawet Hiszpan albo Włoch jest tutaj GOŚCIEM i niech ma to na uwadze! To jest NASZ kraj i my tu powinniśmy mieć władzę. Dzięki eurokołchozowi jest inaczej - rządzą nami pejsate mośki.
Ludwiczek w każdym kraju europejskim niestety te mniejszości są, w skandynawii właśnie ich jest coraz więcej, myślę że nie ma kraju w którym by nie było przedstawicieli ras które wcześniej wymieniłeś choć nie wiem jak jest w Monako czy tam Lichtensteinie.
Jak piszesz o tych rasach i Polska dla Polaków to czemu w PL na stadionach kibice śpiewają o Cyganach,Żydach
Widzę ze dyskusja przybrała charakter czy ktoś jest rasistą , faszysta, nazista , antysemita ...
A nam z kolegą chodzi o fakt ze "celem islamu jest hegemonia nad całym światem i panowanie nad nim poprzez utworzenie globalnego kalifatu oraz zmazanie z powierzchni ziemi wszystkich niemuzułmańskich ludów, kultur, kultów religijnych, symboli, tradycji, oraz sposobów życia. Ten cel nie podlega żadnym dyskusjom, ani negocjacjom, został bowiem sprecyzowany w fundamentach doktryny muzułmańskiej i jako taki stanowi dla muzułmanów niemalże dogmat wiary.
Teraz jest ( w niektórych krajach to juz była) faza migracji masowej do krajów nie islamskich i odwoływanie sie do praw człowieka i pokazywanie ze onisa pokojowo nastawieni.
Pożniej rozmnażanie sie na potege. Oczywiście przy czym dzieci w rodzinie miesznaej wychowywane sa w wierze islamu.. Oczywiscie jak bedzie juz ich wystarczajaca ilosc to orędowanie za wprowadzeniem prawnego zakazu krytyki islamu .. Tworzenia grup i skupisk gdzie potepiane sa inne religie ..
A kolejną faza jest .... (i tutaj kazdy niech sobie sam odpowie) ..
#4249237 - 22/11/201004:40Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
Bezdomny
AVE LAZIO
A co ja mam z tym wspólnego ?!
na Podkarpaciu najwięcej Cyganów jest
to już nie te czasy,kiedy tamta nacja chowała się po piwnicach
teraz swobodnie żyją
Nie wiem co wy macie do Islamu druga sprawa
Jakoś mam codziennie kontakt z ludźmi różnych wyznań i są w porządku.
I jak trzeba pomóc pomogą w porównaniu do rodaków.
Pojedź pod ambasadę Polską w Londynie,wydział paszportowy i zobacz jak wyglądają Polki.w Polsce by sobie nie pozwoliły na zajście w ciąży,a w Anglii co jest ledwo przyjedzie a po 9m-cach bobas i kolejki po paszport.W PL by sobie na to nie pozwoliły
#4249243 - 22/11/201004:42Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
[Re: Bezdomny]
Bezdomny
AVE LAZIO
Originally Posted By: Bezdomny
A co ja mam z tym wspólnego ?!
na Podkarpaciu najwięcej Cyganów jest
to już nie te czasy,kiedy tamta nacja chowała się po piwnicach
teraz swobodnie żyją
Nie wiem co wy macie do Islamu druga sprawa
Jakoś mam codziennie kontakt z ludźmi różnych wyznań i są w porządku.
I jak trzeba pomóc pomogą w porównaniu do rodaków.
Pojedź pod ambasadę Polską w Londynie,wydział paszportowy i zobacz jak wyglądają Polki.w Polsce by sobie nie pozwoliły na zajście w ciąży,a w Anglii co jest ledwo przyjedzie a po 9m-cach bobas i kolejki po paszport.W PL by sobie na to nie pozwoliły
Tyle w temacie
zajście w ciążę bo byście mnie za taki błąd zjedli
#4249249 - 22/11/201004:44Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
[Re: Gib01]
APOLLYON
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
Prędzej czy później dojdzie do konfrontacji na szerszą skalę. Krucjata, to złe słowo, bo to były wyprawy w imię krzyża. Ja tym symbolem nie mam już nic wspólnego, ale taka zadyma jest całkiem prawdopodobna... Tyle, że teraz role się odwróciły. To oni panoszą się po europejskiej ziemi, siejąc nienawiść i propagandę.
Jednak, dopóki nikt z nich nie zaatakuje mnie albo kogoś z mojej rodziny, "nie podniosę miecza".
Toś teraz dowalił kolego bezdomny, najpierw wspominasz o kibicach, teraz o podkarpaciu, o co chodzi? W Krośnie z cyganami już sobie poradziliśmy, jest spokój jak narazie
Popatrz jak się traktuje islamistów, a jak nas, mógłbym tu przytaczać sytuacje z całej Europy ale nie o to mi chodzi, chciałbym by ludzie poprostu zrozumieli co nas czeka w przyszłości, jeśli nic z tym nie zrobimy, to to co pokazałem w tym filmiku w pierwszym poście może stać się faktem.
#4249318 - 22/11/201005:05Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
Bezdomny
AVE LAZIO
Toś teraz dowalił kolego bezdomny, najpierw wspominasz o kibicach, teraz o podkarpaciu, o co chodzi? W Krośnie z cyganami już sobie poradziliśmy, jest spokój jak narazie
Popatrz jak się traktuje islamistów, a jak nas, mógłbym tu przytaczać sytuacje z całej Europy ale nie o to mi chodzi, chciałbym by ludzie poprostu zrozumieli co nas czeka w przyszłości, jeśli nic z tym nie zrobimy, to to co pokazałem w tym filmiku w pierwszym poście może stać się faktem.
Francja i Niemcy te problemy zawdzięczają błędom z przeszłości chcieli podbijać świat kiedyś teraz muszą cierpieć i tyle
Jak nie możemy jak możemy, inna sprawa że wtedy ludzie dziwnie Cie postrzegają.
Co do Twojego pierwszego posta to poniekąd się z tym zgadzam. Już kiedyś powiedziałem że jeszcze 20 może 30 lat i ludzie będą się prosić o nową "miotłę" typu Adolf.
Bezdomny co Ty za bzdury wypisujesz?! Historię zostaw w spokoju, bo bez urazy ale po tym co piszesz to chyba znasz ją kiepsko.
Natomiast z tymi ciążami Polek to poruszyłeś inny ciekawy temat. Kto wyjeżdża z kraju np. na Wyspy? Dla mnie są dwie grupy ludzi: jadący żyć na Wyspach i jadący zarobić na życie . Oczywiście zdecydowanie większa jest ta druga grupa, dlatego nie rozumiem skąd zdziwienie,z tymi ciążami Polek.
Poza tym Islam w Londynie to słaby przykład radykalności tego wyznania, bo tam znajdują się głównie ludzie, którzy starają się nieco uwolnić od tej religii.
Rząd chce pomóc najbardziej obleganym przez imigrantów krajom Europy.
Uciekają z ogarniętych walkami krajów Afryki. Trafiają na południowe wybrzeża Europy na przepełnionych łodziach i barkach płynących do Włoch, Hiszpanii, Malty. Teraz część z nich przyjedzie do Polski. W ramach międzynarodowego programu relokacji imigrantów - informuje "Metro".
Na początek rząd ma zamiar ściągnąć do Polski sześciu uchodźców z Afryki - prawdopodobnie z Somalii. Po co? By odciążyć te kraje, na których brzegach ląduja imigranci.
Bo teraz zgodnie z prawem kraj, w którym po raz pierwszy imigrant występuje o pomoc, musi sam zapewnić mu pomoc i utrzymanie. W 2008 roku przez Morze Śródziemne dopłynęło ich do Europy aż 67 tys. Rok temu było ich mniej ale dla małej Malty to i tak ciągle spory problem - tłumaczy dziennik "Metro".
Polska bierze udział w programie relokacji imigrantów razem z m.in. z Francją, Wielką Brytanią, Niemcami, Słowacją, czy Słowenią.
Nasz rząd ma jednak zamiar przyjmować więcej imigrantów. W resorcie spraw wewnętrznych powstały już założenia do zmiany ustawy o udzielaniu cudzoziemcom ochrony. Wynika z niej, że co roku przyjmiemy klikudziesięciu uchodźców z innego kraju Unii.
Skąd weźmiemy na to pieniądze? W tej chili na utrzymanie uchodźcy rząd przeznacza 1124 zł miesięcznie na osobę. Dodatkowo skromną sumę na integrację - ok. 4 tys. zł. Z założeń do nowelizacji ustawy wynika, że pieniądze pochodzić będą z rezerwy budżetowej.
#4249424 - 22/11/201005:38Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
[Re: MagiK]
Bezdomny
AVE LAZIO
Originally Posted By: MagiK
Bezdomny co Ty za bzdury wypisujesz?! Historię zostaw w spokoju, bo bez urazy ale po tym co piszesz to chyba znasz ją kiepsko.
Natomiast z tymi ciążami Polek to poruszyłeś inny ciekawy temat. Kto wyjeżdża z kraju np. na Wyspy? Dla mnie są dwie grupy ludzi: jadący żyć na Wyspach i jadący zarobić na życie . Oczywiście zdecydowanie większa jest ta druga grupa, dlatego nie rozumiem skąd zdziwienie,z tymi ciążami Polek.
Poza tym Islam w Londynie to słaby przykład radykalności tego wyznania, bo tam znajdują się głównie ludzie, którzy starają się nieco uwolnić od tej religii.
Porównaj kwoty za urodzenie dziecka Inna kwota tzw. rodzinne I jak ma się praca kobiet ciąży w Polsce W Anglii pracodawcy aż tak bardzo nie patrzą
Czy w Polsce na to pozwoliły by sobie
Już rząd brytyjski wk się na Nasz Naród z tego powodu
Porównaj kwoty za urodzenie dziecka Inna kwota tzw. rodzinne I jak ma się praca kobiet ciąży w Polsce W Anglii pracodawcy aż tak bardzo nie patrzą
Mieli ponoć trochę zmienić sprawę benefitów
Tu się zgadzamy Wyjeżdża głupia dupa z Polski bo 'myśli': 'hmm...tam mi dadzą wszystko za darmo, wystarczy,że dam dobrze dupy...w Polsce tak nie ma." i co? Wyjeżdża - jeden nierób w kraju mniej. Co się dziwić rządowi brytyjskiemu, skoro większość wyjeżdżających z kraju to miernota i marnej jakości kombinatorzy?!
#4249478 - 22/11/201005:55Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
Bezdomny
AVE LAZIO
Originally Posted By: Bezdomny
Mieli ponoć trochę zmienić sprawę benefitów
Tu się zgadzamy Wyjeżdża głupia dupa z Polski bo 'myśli': 'hmm...tam mi dadzą wszystko za darmo, wystarczy,że dam dobrze dupy...w Polsce tak nie ma." i co? Wyjeżdża - jeden nierób w kraju mniej. Co się dziwić rządowi brytyjskiemu, skoro większość wyjeżdżających z kraju to miernota i marnej jakości kombinatorzy?!
za to też pracę niektóre mają na wyspach ale nie przyznają się
Czy to opinia o Polkach? Czy o kobietach? Czy może o społeczeństwie, które w dzisiejszych czasach szmaci się za przysłowiowe 2euro?
...ale odbiegliśmy od tematu, który poruszył Legolas.
Moim zdaniem jest to poważny problem i przyznaję dużo racji Legolasowi. Może nie zgadzam się w pełni z hasłami "Polska dla Polaków, Europa dla białych", ale pewne restrykcje przydałoby się wprowadzić. Podobnie ze związkami homoseksualnymi. Nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku - jego sprawa, ale żeby organizacje gejowskie czy inne feministki zbierały mi się w dzień 11 listopada, aby zapobiec marszu nacjonalistów to rozbój w biały dzień. Takich gejów to już pogoniłbym pałkami...ale policyjnymi,żeby zbytniej przyjemności nie odczuli
MagiiK tu już przechodzisz do kolejnego problemu, jak dla mnie również jest obojętne co i z kim kto robi w łóżku jeśli się z tym nie afiszuje za bardzo, ale jeśli geje czy lesbijki chcą mieć prawo do adopcji dzieci czy zawierania związków małżeńskich to mówię zdecydowanie NIE i jak widzę te nędzne parady to mnie trafia, ale to moim zdaniem i tak mniejszy problem od wszechobecnych islamistów i innych dla mnie nielubianych nacji.
Ja się nie czepiam tego filmiku, bo ani mnie to grzeje ani ziębi, czepiam się tylko tych nacjonalistycznych haseł z postu legolasa.
"Jedna rasa, biała rasa" już jeden taki był tylko głosił "jedna rasa, aryjska rasa"
"Nie pozwólmy, żeby taka sytuacja miała miejsce" - a co chciałbyś zwalczać to podobnie jak pan H.?
"Polska dla Polaków" @Amkwish a co Hiszpania dla Hiszpanów, tak? Mieszkasz za granicą, a popierasz takie hasła? Tym mnie zaskoczyłeś.
Widzę, że uraziłem wielu członków ONR-u czy wuj wie czego. Przepraszam bardzo i za rok znowu ruszajcie na ulicę 11. listopada głosić ten "Wasz Patriotyzm" pt. Polska dla Polaków
#4249605 - 22/11/201006:40Re: Ciekawe/warte uwagi [10]
Bezdomny
AVE LAZIO
Czy to opinia o Polkach? Czy o kobietach? Czy może o społeczeństwie, które w dzisiejszych czasach szmaci się za przysłowiowe 2euro?
...ale odbiegliśmy od tematu, który poruszył Legolas.
Moim zdaniem jest to poważny problem i przyznaję dużo racji Legolasowi. Może nie zgadzam się w pełni z hasłami "Polska dla Polaków, Europa dla białych", ale pewne restrykcje przydałoby się wprowadzić. Podobnie ze związkami homoseksualnymi. Nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku - jego sprawa, ale żeby organizacje gejowskie czy inne feministki zbierały mi się w dzień 11 listopada, aby zapobiec marszu nacjonalistów to rozbój w biały dzień. Takich gejów to już pogoniłbym pałkami...ale policyjnymi,żeby zbytniej przyjemności nie odczuli
Ja tolerancyjny jestem
Ale jak Wy w PL nie radzicie sobie to Wasza sprawa