#427158 - 01/01/2006 15:39
Re: Pointbet - Nowy konkurs
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Pointbet ma swietne handicapy i wlasnie dlatego lepiej sie zarejestrowac, zeby widziec jakie wystawili handi i po jakich kursach
|
Do góry
|
|
|
|
#427160 - 01/01/2006 17:44
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w tym buku założyć konto?? bo 1 raz mi się zdarzyło że nie potrafię sobie poradzić z otwarciem konta  daje OPEN ACCOUNT to wyskakują mi tylko info o promocjach, programie partnerskim i referalu ale żadnego formularza nic.. na LOGIN to samo... przyznam się że niemam pomysłu gdzie to znaleźć.
|
Do góry
|
|
|
|
#427161 - 01/01/2006 17:47
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Quote:
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w tym buku założyć konto?? bo 1 raz mi się zdarzyło że nie potrafię sobie poradzić z otwarciem konta  daje OPEN ACCOUNT to wyskakują mi tylko info o promocjach, programie partnerskim i referalu ale żadnego formularza nic.. na LOGIN to samo... przyznam się że niemam pomysłu gdzie to znaleźć.
no na razie nie zarejstrujesz się - mają przerwę techniczną i nawet ja nie mogę się zalogować.
Poza tym miałem problemy z rejstracją i dopiero dzięki rozmowie na live chat problem zgłosiłem i umiałem się zalogować.
|
Do góry
|
|
|
|
#427163 - 01/01/2006 22:45
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
już oki, założyłem jakąś godzinke temu konto, wyskoczył mi na końcu jakiś Accaunt Number "CXX-YYY" ale jak próbuje sie zalogować wyskakuje mi że moje konto jest jeszcze nie zatwierdzone z tego co rozumiem i prośba o kontakt z Customer Service. Maila żadnego z potwierdzeniem też nie dostałem, mam sam do nich wysłać ??? jeśli tak to na jaki adres ??? troszkę już mnie to irytuje bo w większości buków założenie konta nie zajmowało mi dłużej niż 5 minut.
u nich sie troche czasu czeka na zatwierdzenie konta, czekaj cierpliwie
|
Do góry
|
|
|
|
#427164 - 01/01/2006 22:47
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
aha i mysle ze wprowadzimy dwa ograniczenia: 1. Kazdy musi postawic minimum 1 kupon 2. Strata -200$ na koncie oznacza automatyczny out
Kazow, mam pytanie do pierwszego ograniczenia
przeciez stawiajac 0 kuponow nie wygrasz konkursu to po co te ograniczenie, ze trzeba postawic 1 kupon...?
co do 2 ograniczenia to bardzo dobra decyzja
|
Do góry
|
|
|
|
#427165 - 01/01/2006 23:12
|
addict
|
Quote:
Quote:
już oki, założyłem jakąś godzinke temu konto, wyskoczył mi na końcu jakiś Accaunt Number "CXX-YYY" ale jak próbuje sie zalogować wyskakuje mi że moje konto jest jeszcze nie zatwierdzone z tego co rozumiem i prośba o kontakt z Customer Service. Maila żadnego z potwierdzeniem też nie dostałem, mam sam do nich wysłać ??? jeśli tak to na jaki adres ??? troszkę już mnie to irytuje bo w większości buków założenie konta nie zajmowało mi dłużej niż 5 minut.
u nich sie troche czasu czeka na zatwierdzenie konta, czekaj cierpliwie
A informacja że jest już zatwierdzona przychodzi na maila, czy mam zaglądać aż trafię... PS. a ten Accaunt Number "CXX-YYY" jest albo będzie do czegoś potrzebny??
|
Do góry
|
|
|
|
#427166 - 02/01/2006 00:00
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
A informacja że jest już zatwierdzona przychodzi na maila, czy mam zaglądać aż trafię... PS. a ten Accaunt Number "CXX-YYY" jest albo będzie do czegoś potrzebny??
account number to jest numer klienta, wiele bukow to stosuje, w Unibecie, Expekcie i innych bukach takie numery sa (sluza do szybkiej indentyfikacji klienta, przy wplatach, mailach do nich i tym podobnych sprawach), a co do zatwierdzenia konta to nie pamietam czy przysylali, wiem, ze jakos po 2 godzinach konto juz dzialalo, najlepiej zagladaj co jakis czas...
|
Do góry
|
|
|
|
#427167 - 02/01/2006 08:16
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
aha i mysle ze wprowadzimy dwa ograniczenia: 1. Kazdy musi postawic minimum 1 kupon 2. Strata -200$ na koncie oznacza automatyczny out
Kazow, mam pytanie do pierwszego ograniczenia
przeciez stawiajac 0 kuponow nie wygrasz konkursu to po co te ograniczenie, ze trzeba postawic 1 kupon...?
co do 2 ograniczenia to bardzo dobra decyzja
1 ograniczenie dlatego, ze w ostatnim konkursie tylko 5 osob bylo na plusie , wiec zeby unknac sytuacji gdy wszyscy beda na minusie a ktos bedzie mial saldo rowne 0 i bedzie myslal ze wygral
|
Do góry
|
|
|
|
#427168 - 02/01/2006 15:55
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
1 ograniczenie dlatego, ze w ostatnim konkursie tylko 5 osob bylo na plusie , wiec zeby unknac sytuacji gdy wszyscy beda na minusie a ktos bedzie mial saldo rowne 0 i bedzie myslal ze wygral
dobre, nie pomyslalem....proponuje tez zrobic ograniczenie, ze jedno zdarzenie moze byc maksymalnie na 2 kuponach, bo w Pointbet mozna lekko naduzywac typow na jedno zdarzenie, np. poscic 3 kupony: kupon 1: team A- team B 1 kupon 2: team A- team B (+0,5) 1 kupon 3: team A- team B (+1) 1
tak wiec prosze o nalozenie tego limitu, napisz co o tym myslisz Kazow
|
Do góry
|
|
|
|
#427171 - 03/01/2006 09:42
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Przyznam że powoli ten buk doprowadza mnie do szału, niewiem jak stawia się w nim kupony akumulowane, wchodze z boku w Hokej pokazuje NO COMPETITION AT THE MOMENT, w Basketball to samo, a widzę żę niektórzy podali do konkursu typy z NBA już rano na dziś ... To gdzie to znaleźć albo czemu u mnie tego niema.. NHL na dziś już gra a kursów ani widu ani słychu
no basketball to sie nie dziwie a NBA i NHL prosta sprawa, ni klikaj rano na zakladke Today , bo te mecze przeciez po polnocy sa kliknij zakladke nizej i sie pojawi wszystko
|
Do góry
|
|
|
|
#427173 - 03/01/2006 15:51
|
addict
|
No przecież pisze o tym już od jakiegoś czasu, chce podać coś do konkursu a ten buk ma taką lichote jeśli chodzi o oferte że tragedia, klikałem wszystko, game line, outright, live odds itd. w zakładkach ICE HOCKEY i BASKETBALL i niema nic. Wogóle ani jednej dzisiejszej ligi hokejowej, ani Uleb Cup ani Euroligi to z czego tu coś wybrać??? szczerze niewiem za co tego buka polecaliście jak narazie ??? Jestem po prostu na maxa zawiedziony 
|
Do góry
|
|
|
|
#427174 - 03/01/2006 16:01
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
No przecież pisze o tym już od jakiegoś czasu, chce podać coś do konkursu a ten buk ma taką lichote jeśli chodzi o oferte że tragedia, klikałem wszystko, game line, outright, live odds itd. w zakładkach ICE HOCKEY i BASKETBALL i niema nic. Wogóle ani jednej dzisiejszej ligi hokejowej, ani Uleb Cup ani Euroligi to z czego tu coś wybrać??? szczerze niewiem za co tego buka polecaliście jak narazie ??? Jestem po prostu na maxa zawiedziony
hmmm pointbet nigdy nie mial hokeja i kosza na ligi europejskie, tutaj tylko US wydarzenia
hikej jest dostepny gdzies od dwoch miesiecy
ten buk specjalizuje sie w handi na pilke, a dopiero teraz rozwija inne dziedziny jak tenis, hokej i kosz
|
Do góry
|
|
|
|
#427176 - 03/01/2006 16:26
|
addict
|
no teraz tak mam jeszcze jedno (chyba ostatnie  ) pytanie, skąd wiadomo czy dane zdarzenie można łączyć i jak już to jak się robi kupony akumulowane??? np. dubelka z 2 meczy NHL albo po 1 z NHL i NBA
|
Do góry
|
|
|
|
|
|