Witam!
Jestem początkującym graczem (8 miesięcy doświadczenia). Do tej pory operuję raczej rekreacyjnymi stawkami (max 100-150 PLN) i moim największym sukcesem jest to, że nigdy nie zbankrutowałem, mimo fatalnych błędów, jakie wciąż mi się przytrafiają. Ale do rzeczy...
Jak mi się wydaje, wychwyciłem parę interesujących czynników, które bukmacherzy nie zawsze biorą pod uwagę przy wystawianiu kursów (chodzi głównie o overy/undery oraz handicupy w koszykówce i piłce ręcznej). Problemem dla mnie jest to, że nie posiadam umiejętności tworzenia i operowania rozbudowanymi bazami danych, aby w pełni wykorzystać tę wiedzę. A takie "ręczne" analizowanie (bez zastosowania nowoczesnych narzędzi informatycznych) zajmuje mnóstwo czasu, a przez to znacznie ogranicza pole obserwacji. Poza tym uważam, że praca w małej 2-5 osobowej grupie jest bardziej twórcza i w razie chwilowych niepowodzeń (a jak opowiadają na różnych forach doświadczeni typerzy, seria przegranych trafia się nawet największym) można się wzajemnie wspierać. Jeżeli są na tym forum osoby zainteresowane ewentualną współpracą i dysponujące wiedzą na temat tworzenia baz danych, proszę o priva.
A i żeby nie było - nie jest to żadna cudowna recepta na ciągłe wygrane - bo takich nie ma. A po drugie nie chodzi mi o tworzenie statystyk, które są dostępne na innych stronach (typu totals home, totals away etc.), bo to przecież mijałoby się z celem.
Pozdrawiam.
Matti