Kurtki vs Lalki typ 1 - Lalki rozegrały 3 mecze w 4 dni.Zmęczenie robi swoje - Ponoć wraca Mathieu Garon który: "On the year, Garon has a GAA of 1.98, which is fourth-best in the NHL, and a record of 7-4-2. His .942 save percentage is eighth-best in the league."
Co gramy na wieczór? myślę nad overem w Miami i wygraną Orlando.
O w Phoenix zagram,a tu bym raczej zagrał +2,5 SAS
No kurde ORL 6 w pape a buki nadal widzą ich jako faworyta? [/quote]
Orlando ma bardzo duży potencjał i nie wiadomo tylko kiedy w końcu zaskoczą...jak już wejdą na odpowiednie obroty to będą wygrywać mecz za meczem, choć wiadomo to już nie tam sama drużyna co rok temu..ale dalej bardzo mocna .
Nic więcej byku nie ruszam te 2 bety mi starcza jak wejdą będzie spory plus :Piwo:
pefki peffkami byle siadały..
Z nba ciekawi mnie te spurs...
Sacramento nie zagram ostatnio co dali dupy..a cousin i evans poobrażani na siebie..
Ja znów mam nadzieję że jednak przełamie się Orlando i dziś wygra dlatego ten mecz totalnie odpuszczam. Co do Sacramento ...dlamnie to druzyna bez jaj wiec nei ma co ich grac. natomiast Bucks dzis bardzo oslabione wiec moze byc roznie
No kurde ORL 6 w pape a buki nadal widzą ich jako faworyta? [/quote]
Orlando ma bardzo duży potencjał i nie wiadomo tylko kiedy w końcu zaskoczą...jak już wejdą na odpowiednie obroty to będą wygrywać mecz za meczem, choć wiadomo to już nie tam sama drużyna co rok temu..ale dalej bardzo mocna . [/quote]
Jak dla mnie to oni sie osłabili..turkoglu bez formy totalnie z pho żegranli go ze łzami szczęscia, richardson narazie tak samo sie nie wkomponował w zespol...howard złapie szybkie faule i orl nie ma..
Czas na ostatni przed wigilią trzeci już prezent gwiazdkowy z tą samą drużyną w roli głównej, tym razem prezent najsmaczniejszy, San Antonio -4.5 @3.25 , zabawka