#432079 - 10/11/2005 08:20
Re: EUROLIGA koszykarzy - sezon 2005/06
|
veteran
Meldunek: 17/11/2004
|
Patrzac na kurs na BARCE troche jest zdziwiony i zagram chyba +3,5 za 1,75 BARCA ma bardzo wyrownany i silny sklad i do tego dolozylbym Maccabi ktore poradzi sobie z OLIMPIAKOSEM i bedzie fajnie POZDRO
|
Do góry
|
|
|
|
#432081 - 10/11/2005 08:32
|
veteran
Meldunek: 06/05/2004
|
Quote:
Kowno - T. Viktoria T. Beard podstawowy gracz Kowna jest podobno, podkreslam podobno kontuzjowany, (skręcenie kostki)..jego udział jest w meczu pod znakiem zapytania, w/g mnie to raczej psychologia Zalgirisu niż fakty, ale jesli chodzi o fakty to ...faktem z dzisiejszej nocy jest londowanie ekipy TAU w.....Warszawie!!!!!!ponieważ mgła uniemożliwiała lodowanie samolotu na miejscowym lotnisku. Z Warszawy ekipa Vitori pojechała autobusem i na miejsce przybyła pózną nocą.... ale to takie poza boiskowe newsy.
tez to wszystko wiem bo pewnie masz te info z bettingadvice 
ale dla mnie to nie zmienia faktu, i co z tego ze jechali autokarem? ze moga byc bardziej zmeczeni? no napewno jechali takim 20letnim PKSem hehehe a to sa profesjonalisci i napewno sa dobrze przygotowani i zapoznalisie z hala i parkietem, dalej twierdze ze Tau powinno wygrac a buki moze sugerowaly sie porazka w lidze hiszpanskiej z Malaga.
|
Do góry
|
|
|
|
#432082 - 10/11/2005 08:57
|
old hand
Meldunek: 22/07/2005
|
Quote:
Quote:
Kowno - T. Viktoria T. Beard podstawowy gracz Kowna jest podobno, podkreslam podobno kontuzjowany, (skręcenie kostki)..jego udział jest w meczu pod znakiem zapytania, w/g mnie to raczej psychologia Zalgirisu niż fakty, ale jesli chodzi o fakty to ...faktem z dzisiejszej nocy jest londowanie ekipy TAU w.....Warszawie!!!!!!ponieważ mgła uniemożliwiała lodowanie samolotu na miejscowym lotnisku. Z Warszawy ekipa Vitori pojechała autobusem i na miejsce przybyła pózną nocą.... ale to takie poza boiskowe newsy.
tez to wszystko wiem bo pewnie masz te info z bettingadvice 
ale dla mnie to nie zmienia faktu, i co z tego ze jechali autokarem? ze moga byc bardziej zmeczeni? no napewno jechali takim 20letnim PKSem hehehe a to sa profesjonalisci i napewno sa dobrze przygotowani i zapoznalisie z hala i parkietem, dalej twierdze ze Tau powinno wygrac a buki moze sugerowaly sie porazka w lidze hiszpanskiej z Malaga.
Ja nie sugeruję narazie żadnego wyniku, podałem suche fakty i nic wiecej...Narazie skłaniam sie do zagrania TAU, ale jeszcze szukam. Pewniakiem jest dla mnie do tej pory Macabi i Treviso ale kursy troche marne, a nie lubie grać HC więc szukam trzeciego meczu na kupon i mysle, że mimo wszystko bedzie to TAU...narazie tak około 5/10 
|
Do góry
|
|
|
|
#432087 - 10/11/2005 09:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2005
|
Quote:
Czy sa jakiekolwiek przeciwskazania aby zrobic dzis obrot bonusem na Sienie? Jak duza jest mozliwosc sensacji Waszym zdaniem w tym meczu? Moze jest jakis pewniejszy mecz ?
Prosze o opinie i z gory dziekuje .
spokojnie mzona dzis dac Siene na obrot.
Partizan z jednym strzelcem Milojevicem ma moze z 1%szans ze Siena.Zespol, ktory przegrywa u siebie 25 pkt z Pauem, bedzie w tym sezonie znow dostarczycielem pkt dla wszystkich zespolow.
|
Do góry
|
|
|
|
#432089 - 10/11/2005 10:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Quote:
1. Strasbourg - Benetton Treviso typ:2 kurs 1,37 2. Zalgiris Kaunas - Tau Ceramica typ:2 kurs 145 co sadzicie o tym???
Sądze że to nie są mecze do gry po takich kursach, a goście nie są aż takimi faworytami. Zresztą o tym mowa była już wczoraj. Osobiście gram oba na + spredy. PS. Ale się jarmark robi - pozdro Hagi 
|
Do góry
|
|
|
|
#432090 - 10/11/2005 10:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
- TAU powinno wygrac. Maja przewage pod koszami i szersza lawke... Nie bedzie to latwy mecz, ale sadze, ze sobie poradza. Po porazce z Unicaja na pewno beda bardzo zmobilizowani. Ayuso dzis troche nam nerwow napsuje, ale co tam  powinno byc ok - strasbourg u siebie nie polozy sie przed benettonem... Handi na pewno do wziecia - Maccabi bez problemow... - Siena moim zdaniem wygra 15-20 punktami ze slabym partizanem. Po prostu musza to wygrac, a ze maja troche instynkt zabójcy (miazdzenie rywali) i nie okazuja nikomu litosci, to handicap do -14.5 powinni złamać. Datome nie gra, ale to niewielki problem
|
Do góry
|
|
|
|
#432091 - 10/11/2005 13:01
|
stranger
Meldunek: 10/09/2005
|
Strasbourg - Benetton
ja daje na 2, wydaje mi sie ze mimo to wyrownane druzyny. B ladny start Benettonu, gra z duze zaangazowanie graczy i pewna wygrana z Bambergiem. Niby nowy, ale - slabe druzyny tu nie graja, ogrania tez nikomu nie brakuje. A Strasbourg? Nie dal rady przejsc AEK zlomotanego sromotnie i rzuconego na kolana przez Cilimamio. Wynik prypominal kosza pan, roznica cos kolo 30 punktow.
oprocz tego oczywiscie siena i makabi, ale to wszystko puscilem jako AKO, zobaczymy co wyjdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#432093 - 10/11/2005 16:30
|
stranger
Meldunek: 10/09/2005
|
pozno stawiasz, jezeli takie kursy przy ako... a stawka kosmiczna jak na taki kurs...
|
Do góry
|
|
|
|
#432094 - 10/11/2005 16:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Quote:
moim zdaniem Maccabi i siena wygraja stawiam za 1000 stawka 1.38 , trzymajcie kciuki
Niektorzy chyba czytaja wybiorczo ten temat albo chca zrobic na zlosc... 
Fanatykk Twojego posta juz nie ma ale tekst, po fakcie o wycofaniu sie jednak z typu na Cibone mnie porazil... Czy my jestesmy doroslymi ludzmi czy dziecmi w piaskownicy... Dzieci prosze do lozek i nie pisac tutaj 
On topic mode on: Mimo ze serbscy znajomi na wielu forach uwazaja handicap na Siene za duzy uwazam to za objaw przywiazania do barw Partizana Belgrad Siena -14,5 @1,9 3/10
Mimo ze nie lubie grac na Barce w koszykowke to dzisiaj bedzie inaczej, po prostu pasuje mi zespol z Katalonii jako Underdog.. Oba teamy w gazie i jest to moim zdaniem najciekawszy mecz tej kolejki.. Barcelona ml @2,1 2/10
Rzadko gram duble lub triple z Euroligi ale dzisiaj skusilem sie na 3 emelki w trypelku Mianowicie Bennetton+TAU+Maccabi @2,52 2/10 Kurs moze nierewelacyjny i duzej wartosci nie ma, ale stawka adekwatna..
I na koniec ostatni mecz.. Bamberg vs Ljubljana.. I tutaj widze analogie do wczorajszego meczu Prokomu.. Dla Bamberga to moze jedna z niewielu szans na wygranie meczu w Eurolidze... I ma szanse ja wykorzystac.. Bamberg @1,9 2/10
To moje skromne uwagi 
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#432095 - 10/11/2005 16:32
|
old hand
Meldunek: 05/11/2005
|
Quote:
moim zdaniem Maccabi i siena wygraja stawiam za 1000 stawka 1.38 , trzymajcie kciuki
Niezła argumentacja Twoich typów (moim zdaniem, 1000 ale nie wiem czego (żart oczywiście, że groszy ) Nietrudno jest wyłapać z całej oferty takie spotkania chociaż i tak w życiu pewna jest tylko śmierć więc rozumię, że na te spotkania argumenty co do postawionych typów nie są potrzebne ponieważ oni i tak muszą wygrać. Co do dzisiejszych spotkań to skłaniam się zagrać na Bambergi ponieważ jest to ich pierwsze spotkanie w eurolidze na własnym parkiecie i będą na pewno żądni wygranej po porażce we Włoszech. Union też doznała porażki ale na dzień dzisiejszy nie mam motywacji do zagrania na ich zespół ponieważ ogólnie prezentują się bardzo słabo. W lidze porażki ich bilans to 2 wygrane spotkania a 4 porażki i ostatnia 9 punktami z Ciboną więc serię mają dosyć przykrą wliczając w to pierwsze spotkanie w eurolidze u siebie. Bamberg dokonał kilka zakupów (nie w hipermarkecie) i ich gra z każdym następnym meczem wyglda coraz lepiej. Po wypowiedzi trenera Unionu martwi się brakiem trzech graczy, którzy z powodu kontuzji nie mogli przylecieć (bądź przyjechać) do Niemiec ale cieszy się, że Szewczyk będzie grał (wielka mi radość i uciecha z tego zawodnika). Bamberg w najmocniejszym składzie i własny atut gorącej hali zmusił mnie do postawienia właśnie na nich a jak będzie zobaczymy. Dla mnie kurs zawyżony troszkę w profku 2.13. Tylko ten mecz do analizy wziąłem pod uwagę ponieważ nikt nie chciał jeszcze tego tak dogłębnie zrobić.
|
Do góry
|
|
|
|
#432097 - 10/11/2005 16:40
|
old hand
Meldunek: 05/11/2005
|
Aha no i oczywiśce zapomniałem dodać komentarz, którzy wcześniej miałem na myśli, od poprzednika, że z kim mają wygrać Bambergi w Eurolidze jak nie z Unionem no i jeszcze biorę pod uwagę Strasbourg więc dla nich dzisiejsze spotkanie będzie kluczowe dla rozwoju swojej przygody w eurolidze. Kowno bez najlepszego strzelca i w tym upatruję zwycięstwo TAU ale zawsze jest ten rewanż i nie koniecznie w takich spotkaniach teoretycznie wyrównanych muszą wygrywać goście. Włosi, żydki, Siena a Efesu nie będę podawał nawet typu ponieważ jest to tak jakbym zagrał w lotka i trafił szóstkę.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|