#4328651 - 01/01/201101:33Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: fechu]
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: fechnerinho
Żonka może urodzić w każdej chwili, także dziś bez alkoholu, grzecznie, spokojnie. , pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Nie pamiętam też kiedy oglądałem GaPa bez bólu głowy/śrubki posylwkowej
powodzenia
moj syn urodzil sie 1 stycznia nad ranem w 1999 roku wiec wiem co teraz czujesz. dla wszystkich powodzenia w nowym roku mam nadzieje ze w tym samym gronie bedziemy mogli cos tam popisac w wolnych chwilach na forum.
Panowie moze znacie kogos kto we wrocku robi domówku i nie bedzie miał nic przeciwko jak zawita niespodziewany gośc ? nie mam się gdzie podziać dziś a sylwek się zbnliża..zarekomendujcie prosze coś
Panowie moze znacie kogos kto we wrocku robi domówku i nie bedzie miał nic przeciwko jak zawita niespodziewany gośc ? nie mam się gdzie podziać dziś a sylwek się zbnliża..zarekomendujcie prosze coś
#4328708 - 01/01/201102:07Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: pacyfista]
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: pacyfista
Originally Posted By: fechnerinho
Żonka może urodzić w każdej chwili, także dziś bez alkoholu, grzecznie, spokojnie. , pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Nie pamiętam też kiedy oglądałem GaPa bez bólu głowy/śrubki posylwkowej
powodzenia
moj syn urodzil sie 1 stycznia nad ranem w 1999 roku wiec wiem co teraz czujesz. dla wszystkich powodzenia w nowym roku mam nadzieje ze w tym samym gronie bedziemy mogli cos tam popisac w wolnych chwilach na forum.
Nie dziękuję
Na wigilię do teściów 50 km jechałem i myślałem, że zaraz będziemy wracać bo po drodze skurcze się zaczęły, ale mówię nie no kochanie bez jaj, musisz do stycznia dać radę i... jakoś Jej przeszło(może symuluje żebym nie pił )
Ja dzisiaj obecnie przy kisielku wczoraj się pobawiłem za dzień dzisiejszy ze znajomymi, jeden dzisiaj pracuje, więc zrobiliśmy sobie "nowy rok" dzień wcześniej
Młody, zobacz ile tutaj masz "przyjaciół" nie będziesz sam!