75% jak sie opiera na farcie ?! moze dla Ciebie owszem NHL jest czasami ciezko rozgryzc choc tam trzeba byc cierpliwym ale hokej europejski piekna sprawa
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
NHL to produkt do zyskow, dla widza - prawdziwa gra zaczyna sie przed PO lub juz w PO - wtedy adrenalina u najlepszych rosnie i zaczynaja sie PIEKNE WIDOWISKA NA 120% MOCY
co do przypadku , nieprzypadkowo Sonderjyske bryluje w lidze dunskiej, nieprzypadkowo Cracovia bedzie mistrzem PLH w tym roku ;), nieprzypadkowo Koszyce zdobeda tytul na Slowacji
jak wiekszosc meczu opierda sie na przytulaniu gęby do band a nad lotem krążka to mam wrażenie nie da się do konca zapanować. o ile nhl to jak nba- specyficzne to przecież tych norwegiach gra się bez obrony, w rosji gra się w mafię ew skłonny byłbym czechy, austrię, finlandię uznać za w miarę sensowną. dwa, ze kurs 1.35 to w 10% moze odzwierciedlać pewność w porownaniu z nożną. ale to tylko moje zdanie jak mowie nigdy nie przepadałem za tą dyscypliną i może to dlatego.
olimpiadę oglądałem, czasem nhl jak już nba nie było. 6-7 lat temu Tymbark Podhale Nowy Targ i Unia Dwory Oświęcim
jakby w darcie ten co nie rzuca biłby tego co rzuca dla utrudnienia to byłby dla mnie taka sama atrakcyjnosc. choc wtedy ogladalbym darta zeby sie posmiac bardzo nieprzewidywalny sport moim zdaniem. oczywiście bez urazy czy coś po prostu nie mogę się przekonać.
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
spoko spoko, jeden nie lub hokeja, inny nie trawi koszykowki, jeszcze jeden uwielbia ogladac ping ponga - ale hokej na zywo a hokej w tv to jakies 300% roznicy wrazen
nie jestem milosnikiem hokeja - chociaz go obstawiam - dla mnie sport nieprzewidywalny to tenis - ale raz mialem przyjemnosc ogladania sparingu unii oswiecim w liptowsik mikulaszu - frajda co nie miara