zle zrozumialem - myslalem, ze komentujesz wrzucenie przeze mnie linka.
Ano spiety chodze, lekko nie jest aktualnie u mnie i zielonej herbatki nie pije.
Nie jest taka droga, polecam Gun Powder

Jezeli zas chodzi o knajackie programy, a w tych specjalizuje sie ZVN, to zawsze wywoluja skrajne opinie.
Wczoraj panna uprosila mnie, bym wspolnie z nia obejrzal tego calego ex-faktora.
Pedal z Jasla pozamiatal, swietny glos, kapitalne frazowanie, a numer do wykonania wybral supertrudny.
Bardzo fajnie wypadl, moim zdaniem, ten 16-letni chlopaczek z rodziny Placzkow Polskich

Fajni ludzie, latwo sie wszyscy wzruszaja, ale to mile i szczere.
Wasz gornik mnie nie powalil, bo jego skromnosc wynikala przede wszystkim z tego, ze byl infantylny, taki duzy dzieciak i jakos nie wyobrazam sobie, zebym przebrnal przez choc jeden rozdzial HP jego autorstwa, bowiem przez jeden oryginalu tez nie udalo mi sie przebrnac.
Zawsze, kiedy zdarza mi sie obejrzec tego typu program zastanawiam sie po jaka cholere poswieca sie czas pokazywaniu totalnych zjebow, roznego rodzaju pseudowesolkow i durnych "oryginalow".
To babsko utlenione, ze szczeka jak lopata od buldozera najzwyczajniej w swiecie mialem ochote odstrzelic.
Ani to nie bylo smieszne, ani ciekawe, morda chamska, cienia glosu, falszowalo niemilosiernie i udawalo, ze sie dobrze bawi.
Qrwa z gradobicia sie kiedys mowilo, do tej wywloki pasuje jak ulal.
Wspolczuje jej dzieciom, ciekawe jak one sie w szkole pokaza, moze sa teraz ferie w Polsce ? Byloby lepiej dla nich.
Swego czasu w "Szansie na sukces" w kazdym odcinku byl jeden imbecyl, jako atrakcja zapewne, tylko dla kogo, pewnie dla takich samych imbecyli, ktorzy mogli sie dowartosciowac, smiejac sie ze swojego klona.
Zdecydowanie wole obejrzec jak spiewa ta wczorajsza belferka.
Sukcesu nie odniesie, ale cos sobie i innym udowodnila i zrobila to z klasa.
Ona moze sie w szkole pokazac z podniesiona glowa.
A jezeli chodzi o tak zwane jury, to ta dziewczyna, jedyna z calej trojki, ma jaja.