Quote: Witam, mam dobrą wiadomość dla osób wypłacających z Actionbets, własnie poleconym dostałen czek, czekałem 2 tyg. i 1 dzień, od razu odpowiadam nie rozmawiałe na live chacie tylkko mailowałem z niejakim Jason Ugalde i ani razu nie bylo kwesti, że promo tylko dla mieszkańców Ameryki, tak że jak ktos ma tam kasę polecam powalczyć. Pozdrawiam
Mozesz napisac na jaki adres mailowales z tym gosciem Jason Ugalde i mniej wiecej co mu napisales Pozdrawiam
#443567 - 12/12/200517:49Re: Bonusy bez depozytu [5]
Mr Joke
old hand
Meldunek: 11/10/2003
Quote:
Quote: Witam, mam dobrą wiadomość dla osób wypłacających z Actionbets, własnie poleconym dostałen czek, czekałem 2 tyg. i 1 dzień, od razu odpowiadam nie rozmawiałe na live chacie tylkko mailowałem z niejakim Jason Ugalde i ani razu nie bylo kwesti, że promo tylko dla mieszkańców Ameryki, tak że jak ktos ma tam kasę polecam powalczyć. Pozdrawiam
Mozesz napisac na jaki adres mailowales z tym gosciem Jason Ugalde i mniej wiecej co mu napisales Pozdrawiam
jason@actionbets.com napisałemm, ze obrót zrobiłem i chce wypłacić 100$, następnie wymiana paru maili i czek wysłany. pozdrawiam
Witam znalazlem cos takiego: a mianowicie bud daje 3 ojro. Po rejestracji nalezy wydlac maila pod adres: klantendienst@sports1x2.be i podac imie i nazwisko oraz adres poczym powinno sie dostac 3e. Jezeli kotos otrzyma owe 3 ojro to prosze dac znac bo ja juz czekam ze 2 dni i nic... ;/ a oto link https://www.sports1x2.be/default.asp
aha :P przepraszam za bledna informacje... ;x przedchwilka dopiero zobaczylem cos takiego... - bonus restricted to Belgium,Netherlands,Luxembourg,France,Germany,UK. ;/
proponuje zamykac takie tematy bo polaczki sie łaszą na każdego dolca a potem wszedzie promocja spoko tylko nie akceptujemy polakow dobra ide spac wypilem za duzo:D