Al Riyadi(-2,5)-AS Sale 1 6/10 1.83 bet365 19:00 takze na LIVEbetting
Mistrzostwa Klubowe Krajow Arabskich w Abu Dhabi.
Szczerze nie wiem o co tu chodzi.Al Riyadi to obronca tytulu z tamtego roku.W tym roku takze mocny.W zespole gra pol repry Libanu oraz obcokrajowcy z kolosem Woodsem(218cm ,m.in w swoim CV ma gre w Zalgirisie Kowno).Ostatnio niespodziewana porazka z AL GHARRAFAH z Kataru 66-70 gdzie wydawalo sie ze Al Riyadi kontroluje mecz prowadzac do przerwy 39-31 a po 3q 58-51.AS Sale z Maroka to zadna wielka ekipa zeby z nich robic wielkich faworytow.Pokonali Al Gharrafah 78-71 i po mekach przecietny zespol z Emiratow Arabskich Sharjah 101-99.
Ja mysalem patrzac wczoraj na pary ze na Libanczykow bedzie moze z 1.20 tymczasem
bet365 daje jeszcze +2,5 punkta dla Al Riyadi ktorzy wg mnie sa wielkim faworytem w tym meczu...Byc moze jest cos o czym nie wiem i sie skompromituje tym betem ale przegladajac sklady i sprawdzajac infa gram grubo na Al Riyadi.Sprawdzajac dotychczasowe mecze Woods gra napewno, jest jednym z liderow zespolu.Tak samo druga gwiazda Ahmad Ismail.
W tym roku Al Riyadi zdobylo juz mistrzostwo Libanu pokonujac w finale Champville 3-0.Byl to poczatek maja.
Al Riyadi zdobylo Puchar WABA po koniec marca wygrywajac final z Jaala 3-2(5 mecz to walkower 20-0 dla Al Riyadi) pod koniec marca.
WABA to odpowiednik europejskiej Euroligi dla krajow z arabskiej czesci Azji.
Edit:
Ja pogralem Al Riyadi +2,5 za 1.83 ,obecnie kursy pikuja w dol i jest juz Al Riyadi -2,5 po takim samym kursie...
GL