Mam z nimi problem...
Otóż zawieram zakłady u nich już od kilku lat. Pomny doświadczeń innych graczy nigdy(!) nie wypłacałem od nich środków zawsze starając się, gdy konto za mocno urosło, zgrywać się na surebetach do innych bookow. Wszystko do niedawna było ok. Kilka dni temu zauważyłem, że dostałem limit na zakład w wys. 50 euro.

.Bardzo mnie to zdziwilo , zwlaszcza, że stan konta wynosil tylko 160 % ogolnego wkladu. Zażądałem wyjąśnień . Oto odpowiedź :
"Uprzejmie informujemy, ze po sprawdzeniu Pana konta, Dzial Bezpieczenstwa
zdecydowal sie na wyznaczenie Panu limitu stawki wnoszonej na zaklady w wysokosci 50 EURO.
Poniewaz konta naszych klientow sa regularnie sprawdzane, wyznaczone limity sa zwiekszane, zmniejszane lub pozostaja bez zmian. Moze sie Pan z nami skontaktowac w tej sprawie po uplywie miesiaca."
W związku z tym pytanie - czy znane sa przypadki podniesienia limitu i czy jest na to jakas regula.
Sprawa druga . Jako, że nie bardzo chce mi się czekać, aż firma łaskawie zdecyduje sie ze mna zakladac na wieksze sumy, zlecilem wyplate na MB. Nastepnego dnia zazadali skanu lub faxu dokumentu. Wyslalem fax. Mineło 3 dni ...i nic. Monitowalem ich wczoraj - zadnej odpowiedzi...
Ogolnie firma latwa do ogrywania, ale jak sie okazuje nieszczegolnie przyjazna klientom.