#3802746 - 13/04/2010 16:51
Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2]
[Re: ratayski]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Jak to zagra na 101 % zwrot bedzie ... a zagra Singla po tym kursie to bedzie w plecy 10 % w plecy stawki za ktora zagral
to żeś pier.dolnął ja łysy grzywką o kant kuli Kolo chyba zbobiles z siebie najwiekszego downa na calym forum Rozpisze Ci jak dziecku bo nie zrozumiesz Kupon z Singlem 8055 1/2 Kurs 5.70 Stawka : 500 PLN Fortuna robi zwrot --- > Kurs 5.7 zamienia nam sie w 1.00 ( Juz fortuna to zdarzenie usunela i jakby tak ktos zagral juz mialby zwrot ) 500 x 1.00 = 500 Minus podatek = 450 PLN Do reki a zagral za 500 Wiec jest minus 10 % w plecy ... a ty nie rob z siebie downa nominuję do tegorocznych oskarów mecz.pl 
|
Do góry
|
|
|
|
#3803347 - 13/04/2010 22:20
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
A jeszcze wiekszą głupotą jest dla mnie dokładanie czegoś @1.07 do zdarzenia @2.40. Bo niby w jakim celu? Dla podbicia kursu? Nie bądźmy śmieszni 
|
Do góry
|
|
|
|
#3930980 - 14/06/2010 17:08
[Re: Big Ben]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Jako że użytkownik Pawcias założył temat o negacji systemów woógle jako takich, ja pozwalam sobie założyć temat w którym proszę użytkowników o dzielenie się w nim swoimi doświadczeniami oraz przemyśleniami w zakresie skutecznych sposobów gry jak i przede wszystkim sposobami swojego autorstwa. Ze swojego doświadczenia i przemyśleń na temat strategii i sposobów gry pozwolę sobie przedstawić jeden ze sposobów, który ostatnio testuję. Polega on na graniu specyficznym ciągiem tygodniowym mojego autorstwa: "VaBanque by wank$ta". Sposób ten opiera się na tzw. 7 krokach gdzie 1 krok oznacza 1 dzień tygodnia (poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela). Start zaczyna się od kroku 1 czyli poniedziałku z początkową stawką 200 zł, a kończy się na niedzieli z ewentualnym zyskiem 12800zł. Cały pic polega na tym, aby w poszczególnym dniu tygodnia poczynając od poniedziałku na niedzieli kończąc tak "skonstruować" kupon aby jego łączny kurs wynosił w przybliżeniu 2,0 i co najważniejsze był trafiony, czyli wygrany. Przedstawiam symulację: (1) poniedziadziałek --------> 200zł x 2,0 || (2) wtorek --------> 400zł x 2,0 || (3) środa --------> 800zł x 2,0 || (4) czwartek --------> 1600zł x 2,0 || (5) piątek --------> 3200zł x 2,0 || (6) sobota --------> 6400zł x 2,0 || (7) niedziela --------> 12800zł - zysk Serdecznie zapraszam do dzielenia się swoimi sposobami gry A co ma piernik do wiatraka ? Prawdopodobieństwo to sobie można liczyć w ruletce albo totolotku a nie w zakładach bukmacherskich gdzie wszystko zależy od przezorności i predyspozycji przewidywania grającego a nie od matematyki. Jak się jest dobrrym tajperem i dobrze typuje (przewiduje) to skombinować każdego dnia tygodnia kurs 2,0 nie jest żadnym problemem. Oczywiście że w pewnym momencie dobra passa się kończy, ale od tego są właśnie kontry, żeby po na przykład dajmy na to 3 lub 4 kroku zacząć kontrować - to jest taki jakby surebet jak wiesz co to znaczy. Kolego, ja 333 zł to wyciągam w kiepskie dni, jak mam naprawdę zły dzień. Nie ma takiego tygodnia żebym nie był do przodu o takie pieniądze o których Ty mógłbyś co najwyżej pomarzyć. Ja gram stawkami 1000, 2000 na zakład, i bynajmniej nie PLN tylko Euro i Dolarami amerykańskimi. I nie muszę nikomu nic udowdniać bo znam swoją wartość. I niepowiem jakimi sposobami gram bo zaraz hieny Twojego pokroju chciały by wiedzieć i także robić pieniądze, a ja nie lubię konkurencji więc sobie odpuść i nie proś mnie o dzielenie się moimi sposobami bo po piewrsze: nie masz odpowiedniego kapitalu, a po drugie mogło by to by się źle odbić na Twoim zdrowiu psychicznym, gdyby przyszło Ci grać za tak duże pieniądze. Komorowski wypadł najlepiej w tej debacie. Merytorycznie i fachowo, a Kaczyński był sztywny jakby kij od miotły połknął. A tak woógle to to wejście Komorowskiego to kojarzy mi się z niedawnym rewanżowym meczem bodajże ćwierćfinałowym w lidze mistrzów Manchester Utd - Bayern Monachium , gdzie media wręcz huczały że Rooney w tym meczu nie zagra, sam Ferguson wszystkim wmawiał że kontuzja Rooneya jest tak poważna że na 99% nie zagra. Wszyscy byli (na czele z Bayernem Monachium) święcie przekonani, że Rooney po prostu w tym meczu nie wystąpi (tak jak p.Komorowski w tej debacie) co będzie ogromnym osłabieniem dla Manchesteru. Mało tego. Bayern nawet ustawił taktykę pod brak Rooneya (tak samo jak zrobił to Kaczor przed debatą). I co się stało !? Rooney wyszedł na murawę i grał. I to jego pojawienie się wręcz sparaliżowało Bayern w pierwszej połowie meczu. Komorowski swoim niespodziewanym pojawieniem się w ostatniej chwili tak przestraszył Kaczyńskiego, że ten nie był wstanie się praktycznie do końca programu pozbierać i otrząsnąc z tego co się stało. To było jak "Wejście Smoka" p.Komorowskiego. Chwała mu za to że wystąpił i czapki z głów że potrafii walczyć w kązdych, nawet tak bardzo niesprzyjających miejscach jak telewizja publiczna rządzona przez Pisowską Policję i byłych komunistów z SLD, czapki z głów p.Komorowski. Jesteśmy z Panem. ...kilka kwiatków  Hmm, tak się zastanawiam nad celem pisania tego kogoś. Krótki sondaż: Czy wank$ta pisze w celu: a) prowokacji, b) jest mega kretynem i pisze, aby pisać, c) nabija posty, aby móc grać we freeroll'ach pokerowych d) chce wygrać konkurs na koniec roku na najbardziej zidiociałe posty roku ? zapraszam do sondażu...
|
Do góry
|
|
|
|
#3930983 - 14/06/2010 17:10
[Re: radeke]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3933091 - 15/06/2010 05:55
[Re: Boubson]
|
Meldunek: 16/05/2003
|
Big Ben faktycznie sytuacja na jedno jest smieszna ale kolega dreamer_21 tez nie do konca nie ma racji...
otoz przy zwrotach z SINGLI jest zwrot stawki a nie stawka - 10 % ...
ale juz przy dublu ktory zagrasz za 500 zł dajmy na to kursy 1,07 i 2,40,wejdzie tylko kurs 1,07 a na 2,40 jest zwrot to wtedy wygrywasz: 450 zł x 1,07... co dla mnie glupota jest totalna... Nie masz racji. Art. 18.1 ustawy o grach hazardowych - "Wartość wygranej w grach hazardowych nie może być niższa od ceny losu lub innego dowodu udziału w grze albo kwoty wpłaconej stawki". Ten przepis dotyczy oczywiście również zakładu. Taki sam zapis (lub bardzo podobny) znajdował się w poprzedniej ustawie. Wiem, że problem z tym miał STS, ponoć mieli jakiś błąd w programie, ale po reklamacji wypłacali całość. Jak jest teraz - nie wiem - bo nie zdarza mi się granie takich kursów.
|
Do góry
|
|
|
|
#3941820 - 18/06/2010 02:54
[Re: pixies]
|
a.k.a. "coolbet"
Meldunek: 28/05/2009
|
Teraz jego kolejnym celem będzie odzyskać tytuł na Wimbledonie, którego nie mógł przed rokiem bronić z powodu kontuzji. W Queens Club w Londynie przegrał w ćwierćfinale z rodakiem Feliciano Lópezem ponosząc pierwszą porażkę po 24 kolejno wygranych spotkaniach. Ale kiedyś musiał przegrać, żaden tenisista nie jest w stanie wygrywać wszystkich spotkań. Nawet on, choć wydaje się niezniszczalny, jest tylko człowiekiem. Ta porażka nie powinna jednak odbić na jego dyspozycji podczas Wimbledonu, do którego przystąpi wypoczęty i grając tenis coraz lepszy technicznie (co roku widzimy, jak wzbogaca go o nowe zagrania, choć wydawać by się mogło, że jest już doskonały) po raz drugi może zostać królem All England Club. W dalszej perspektywie będzie chciał wygrać po raz pierwszy US Open. A za rok będzie walczył o szósty tytuł w Paryżu i wyrównanie rekordu Björna Borga. Mimo ledwie 24 lat, jakie skończył 3 czerwca, ma o co walczyć i nie spocznie, póki nie zrealizuje wszystkich swoich celów. Geniusz z Majorki zawsze dostaje to czego chce, na przekór wszystkim, którzy wróżą mu rychły koniec.  Vamos NR 1 ATP  Vamos ! To będzie demolowanie przeciwników. A na koniec zrówna z ziemią Rogera którego już 2 lata temu pokonał bez większego zagrożenia ze strony Szwajcara. W kontekście Wimbledonu takie lolki bardzo mnie bawią  
|
Do góry
|
|
|
|
#3941863 - 18/06/2010 03:02
[Re: Amir_Khan]
|
a.k.a. "coolbet"
|
clay is done :> wszystkow w temacie 
|
Do góry
|
|
|
|
#3942014 - 18/06/2010 03:37
[Re: Amkwish]
|
a.k.a. "coolbet"
|
to jest lepsze  "A na koniec zrówna z ziemią Rogera którego już 2 lata temu pokonał bez większego zagrożenia ze strony Szwajcara. " dla przypomnienia final z 2008 Nadal-Federer 6-4 6-4 6-7(5) 6-7(8) 9-7 no bez wiekszego zagrozenia  Dobra wystarczy Francja juz gra 
|
Do góry
|
|
|
|
#3942093 - 18/06/2010 03:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
...Geniusz z Majorki zawsze dostaje to czego chce...  Geniusz dłubania we własnej dupie Jest geniuszem w swojej dziedzinie. A Ty kim jestes ? podcierasz dupy pensjonriuszom domu starcow za pare euro Eeee tam, nie masz racji, opalony miłosniku pedała. Podcieram za darmo 
|
Do góry
|
|
|
|
#3943236 - 18/06/2010 19:58
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Geniusz z Majorki zawsze dostaje to czego chce, na przekór wszystkim, którzy wróżą mu rychły koniec. ========================== numerek z lopezówną musiał go kosztować aż całą wtopę? 
|
Do góry
|
|
|
|
#3984381 - 05/07/2010 20:04
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
kiedy konferencja PKW?? pierwszą zobaczę i spać bo jutro na 6 do roboty Tak wcześnie zaczynacie przy tych odwiertach geotermalnych ? Nice1 ;)))
|
Do góry
|
|
|
|
|
|