No dzisiaj mi ukradli 60 euro z konta, bo używałem Geeks'a na dwóch kompach jednocześnie
Pamiętaj, żeby w takich sytuacjach zmniejszać odświeżanie. Suma odswieżeń nie może przewyższyć pięciu na sekundę per konto. To samo przy otwieraniu kilku rynków/kart tego samego rynku jednocześnie. Dwie karty - odświeżanie 0,4. Przy pięciu kartach odświeżanie min. 1 sekunda itd.
Co się dzieje z live video na betfair, od jakiegoś czasu nic nie mogę oglądać. Którykolwiek mecz tenisa nie wybiorę to pojawia się taki komunikat:"This service is restricted to users based in certain geographical regions. Your computer’s address indicates that you are viewing the service from outside these regions. If you would like to contact our customer services department with regard to this issue please e-mail : support@betfair.com"
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Odkąd pamiętam stawiając zakład wpierw było klik "prześlij" dopiero potem "potwierdź'........teraz mam,że wystarczy tylko kliknąć "prześlij" i zakład postawiony ........też tak macie? bo wolałbym jednak pierwszą opcje.