grzeh77
Pooh-Bah
Meldunek: 24/02/2011
Originally Posted By: craax
oprocz tych stron, ktore podaje vonseb ( o zgrozo, ze ktos gra hoka i ich nie zna ) to niektore kluby calkiem solidnie prowadza swoje strony klubowe, czasem warto zajrzec
Dokładnie i to nawet 90% jest tych stron.Ja bez tego to nawet do typu nie podchodze..Można poczytac wiele ciekawych informacji
moze mi ktos napisac jak jest ze zmianami w hokeja? sa ustalone trzy 5. i jak jest w meczu? kazda piatka musi grac w kazdej tercji czy kazda 5 jest ustlona na jedna tercje i wtedy moga byc zminy kilku zawodnikow z innych? na jakiej jest to zasadzie bo chce pograc na live zwyciestwa poszczegolnych tercji znajac wystawione sklady czyli te 5. prosze o pomoc
Patrzac jednak pod katem bramkarzy to : Assat pierwsza dwojka - to co robi Kipelainen w tym roku to mistrzostwo, choc pierwszy i tak jest duet JyP - Myllkoski-Tuokkola
moze mi ktos napisac jak jest ze zmianami w hokeja? sa ustalone trzy 5. i jak jest w meczu? kazda piatka musi grac w kazdej tercji czy kazda 5 jest ustlona na jedna tercje i wtedy moga byc zminy kilku zawodnikow z innych? na jakiej jest to zasadzie bo chce pograc na live zwyciestwa poszczegolnych tercji znajac wystawione sklady czyli te 5. prosze o pomoc