Przykro mi, ale to nie zmienia stanu rzeczy,że zamydliłeś tym wpisem mój wpis, Tede to komercjalna dziwka, która nagrywa hiphopolo, co to kur.wa jest jakieś "wielkie cicho" powodzenia dalej skoro go słuchasz
Rychu miał słabszy okres, ale nigdy nie zszedł poniżej pewnego poziomu, a w Reedukacji wraca stary, dobry Rysiek, którego z miłą chęcią będę słuchał i cieszył się,że się ogarnął, pozdrawiam Jacku
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
A żeby było zabawniej to akurat Eldo propsuje na fejsie ten utwór Peji . Chociaz może to Massey mu kazał tak jak wtedy na koncercie w Inowroclawiu a ptaszki ćwierkały że to Peja nasłał Masseya z karkami.
Co za ignorancja, fotka z jednego koncertu i wielkie halo. Na koncertach jest tez sporo przypadkowych ludzi, zreszta nie artysta ustala limit wiekowy etc. Poza tym nie widze nic zlego, ze mlodzi ludzie jaraja sie g-funkiem (no moze bez przesady z ta mlodoscia tak jak tu ;)), ale na 2cztery7 jest przewaznie mix wiekowy. Zreszta lotever- wazne, ze Mes rozpierdala flow i ma swietne teksty.
he,he spory albumik możnaby zrobić z takich gimnazjalnych melanży raperow w tym i T.D.F nie zakumałeś przekazu tych zdjęć jak pewnie większość ps. a jak wygląda nieprzypadkowy słuchacz tylko kumaty fan rapu,który w dodatku ma patent na to ktory artysta to pajac ? ciekawym bo np. bluzy Prosto nosi full gimnazjalnych gimbusów
A jakiz to ukryty przekaz maja owe fotki Kumaty fan rapu wyglada jak chce, gdybym nie lubil szerokich spodni i bluz z kapturem, to bym ich nie nosil, a rapu sluchal nadal
Co do Rycha i Tdfa, to obaj jestescie tak obiektywni, ze zal.
Cytat:
ciuszki Terrorym (bluza za 250 PLN dla reprezentujących biede)
Nie wiem szczerze co to za bluzy, ale co to ma do sprzedawania sie? Nie moga na ciuchach zarabiac?
Cytat:
Tede całe życie miał wszystko pod nos, rozpieszczony fajfus i nic więcej, udały mu się 4 tracki na krzyż i struga inżyniera profesora habilitowanego rapu, a jest zwykłym sprzedajnym lamusem jak Jędker.
4 tracki na krzyz lol Kawalki takie jak 'Wyscig szczurow' czy 'Dyskretny chlod' pro i wiele wiecej, 'S.P.O.R.T.' klasyka album, do tego kawalki z 3ha ogien takie jak te:
Zajebiste klimaty. Mozna mowic, ze Tede teraz lata po jakichs gownianych programach jako juror i generalnie zachowuje sie jak debil, ale trzeba mu tez przyznac, ze kiedys robil fajne kawalki i przyczynil sie do rozwoju rapu w Polsce.
Cytat:
Więc nie mów,że jest cham, burak i liczy się dla niego tylko i wyłącznie forsa, bo to nie on sprzedaje się w vivie wink
No tak- Peja niewinny, a lodowke w MTV Cribs ja pokazalem Albo kawalki jak ten:
I ten film na YT, gdzie jedzie bodajze z Charliem i jara sie milionem monet, nawijajac, ze tak sie robi kase A najlepsze sa tlumaczenia, ze kawalek z Mrozem nic dziwnego, w koncu wielu raperow nagrywa/nagrywalo z ludzmi robiacymi r`n`b. Mrozu i r`n`b
Cytat:
A żeby było zabawniej to akurat Eldo propsuje na fejsie ten utwór Peji . Chociaz może to Massey mu kazał tak jak wtedy na koncercie w Inowroclawiu a ptaszki ćwierkały że to Peja nasłał Masseya z karkami.
I co w tym dziwnego? Eldo propsuje, bo to nie hipokryta, a kawalek jest bardzo dobry. Po odsluchaniu zrozumialem dlaczego O.S.T.R. sie zdecydowal dograc. Feat JtD swietny chociaz musze jeszcze przysiedziec, bo nie wszystko zrozumialem uczciwie mowiac Czuc oldsql generalnie w tej nucie.
Ode mnie cos innego:
Swietna druga zwrota, w ogole Jopel naprawde dobry rap.
masz racje Codi trzeba szanowac Tede i Rycha za kawalki klasyki i stare płyty ,tede jak dla mnie to teraz rura,Rycha piosenki nie podchodzą mi i nowa plytka tez nie (nie ma to jak stare czasy).Jedynymi raperami ktorymi szanuje i sie nie zmienili jest Ostry,Pezet,Eldo , Waldek Kasta i Pih trzymają poziom a tak to jedna wielka komercja i dno
AGASSI
Originally Posted By: codi
Cytat:
Nie wiem szczerze co to za bluzy, ale co to ma do sprzedawania sie? Nie moga na ciuchach zarabiac?
wg Rysia nie bo to komercha ale jak On zarabia to jest wporzo biznes
"Więc królu złoty, wpierdalasz stereotyp, kurwa nie ma co udawać, ludzie wiedzą o tym sam zarabiasz na rapie, czemu ludziom wmawiasz ze to takie złe, jak ktoś je zarabia ?"
"Więc królu złoty, wpierdalasz stereotyp, kurwa nie ma co udawać, ludzie wiedzą o tym sam zarabiasz na rapie, czemu ludziom wmawiasz ze to takie złe, jak ktoś je zarabia ?"
poza tym reszta spoko
Człowieku, nie miał kasy rapował o jej braku...ma kase to o czym ma rapować? że jej nie ma ? ;D ..... weź skończ temat Rycha
poza tym reszta spoko
Teraz praktycznie kazdy lepszy raper ma "swoje" ciuchy, patrz np. Pezet Dlatego argument o bluzach jest bezsensu. Wlasnie Pezet mowil w wywiadach otwarcie, ze chce z rapu zarabiac sos, Rychu tez tego nie kryje, ale jest roznica miedzy zarabiania z rapu a sprzedawania sie jak dziwka. Przyklad Jedker czy chlopaki typu Doniu i Liber, kiedys Rychu z nimi nagrywal i tez mogl isc w ta strone ale nie poszedl.
Co do Ciebie Agassi to obserwuje od jakiegos czasu Twoje opinie na temat Peji i co by nie zrobil to wszystko jest źle
Reedukaja pewnie bedzie platyna ale to tez wg Ciebie zla plyta
Co do viva Comet to fajnie ze hh znow wchodzi do mediow ale chlopaki z prosto dziwnie sie czuli jak rapowali, bo tamta publika to pokolenie Roberta M czy Monopolu.
Co do Tedego to znow perfidnie wpieprzyl sie z premiera jakiegos mikstapu ze Zgrywusem ( 4 marzec) Ree 5 marzec. Nie wiem czy byl to specjalny zabieg, mikstape pewnie sprawze, mimo ze Tedego ogolnie nie lubie, choc niektore kawalki cenie, ale ostatnia plyta megaslaba dla mnie, przesluchalem raz i wiecej sluchac nie bede.
AGASSI
Originally Posted By: TOM182
Originally Posted By: AGASSI
Originally Posted By: codi
Cytat:
poza tym reszta spoko
Człowieku, nie miał kasy rapował o jej braku...ma kase to o czym ma rapować? że jej nie ma ? ;D ..... weź skończ temat Rycha
fala
?
Meldunek: 23/09/2006
Originally Posted By: Mazur89
Co do Ciebie Agassi to obserwuje od jakiegos czasu Twoje opinie na temat Peji i co by nie zrobil to wszystko jest źle
Pewnie kiedyś Mu płyty nie podpisał ;P
BTW 2Pac by jebnął Tedemu na bank
Pomimo tego, że mam dość bujną wyobraźnię, jakoś tego wyobrazić sobie nie mogę... Przyrównywanie w jakikolwiek sposób Jacka do Tupac'a Ich dzieli jakieś 1000-500-100-900 lat świetlnych
AGASSI
Originally Posted By: fala
BTW 2Pac by jebnął Tedemu na bank
Pomimo tego, że mam dość bujną wyobraźnię, jakoś tego wyobrazić sobie nie mogę... Przyrównywanie w jakikolwiek sposób Jacka do Tupac'a Ich dzieli jakieś 1000-500-100-900 lat świetlnych
skąd tyś się urwał rybaku w życiu nie słyszałemby ktokolwiek porówanł Jacka do 2Paca jak nie wiesz ocb to sie nie wychylaj
Agassi, dlatego napierdalasz o Peji i wklejales jakies filmiki w "Śmieszne", ktore w zadnej sekundzie nie sa smieszne i wysmiewasz go w kazdym poscie w "Polecam Nute" bo sie sprzedal w Twojej opinii i sprzedaje bluzy Terrorymu? Opowiedz moze wszystkim o swoim uprzedzeniu do Ryszarda Andrzejewskiego.
AGASSI
Originally Posted By: Kerogh
Agassi, dlatego napierdalasz o Peji i wklejales jakies filmiki w "Śmieszne", ktore w zadnej sekundzie nie sa smieszne i wysmiewasz go w kazdym poscie w "Polecam Nute" bo sie sprzedal w Twojej opinii i sprzedaje bluzy Terrorymu? Opowiedz moze wszystkim o swoim uprzedzeniu do Ryszarda Andrzejewskiego.
niech Ci odpowie kumaty fan prawdziwego rapu
ps.ciekawe czy znowu Rysio rzuca słowa na wiatr od 2.44 s. i jak tu sie z tego nie śmiać