Strona 4 z 28 < 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 >
Opcje tematu
#452541 - 02/01/2006 21:46 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2001
Po roku przerwy wracam do gry. Tym samym udowodniłem sobie, że mogę w każdej chwili rzucić hazard
Zeszły rok troszkę niemiło mnie pożegnał - kolejny nie-X Stoke i kolejne X PHI, ale za to ten rok już to nadrobił - X Stoke i upragniony win PHI :-) Oprócz tego jeszcze Chelsea coś dorzuciła do kapsy i jest OK.

Co robi student jak wstanie?
Je śniadanie i ogląda "Teleexpress".

Wierzcie mi lub nie, ale przyjemne uczucie. Przy okazji tej prawdy życiowej pozdrowienia dla "Rusznikarzy" z Krakowa i "perfekcyjnego" Grzesia M.:-)

A teraz typ:
St. Louis - Vancouver
VAN po przerwaniu fatalnej passy przegrali ostatnio z będącą na fali MIN. Dzisiaj jadą do jednej z najsłabszych ekip w lidze i mam nadzieję, że wygrają. Jednym z plusów tego typu jest fakt, że ta najsłabsza ekipa ma już dosyć długą jak na nich serię bez porażki... 1 mecz ;-)
BTW Tą falę MIN trzeba będzie w najbliższym czasie wykorzystać i zacząć grać na ich loss :-)
Typ: 2

Mały komentarz do trwających już meczy:
CGY - CHI: nie wiem, jak tam się skończy, ale CHI mają już zbyt długą serię porażek, żeby ich ruszać.
ATL - OTT: patrząc w przyszłość wynik bardzo korzystny. Przed OTT jeszcze 3 wyjazdy, jeden z nich pewnie wygra, a i kursy może trochę wzrosną na nich. A zerkając w teraźniejszość to najwidoczniej brak kilku czołowych zawodników daje o sobie znać. Im dłużej pisze ten tekst tym ciekawszy wynik w tej Atlancie :-)

Jeszcze chciałbym odnotować początek sezonu tenisowego. Jak zauważyłem ruszyło kilka turniejów i trzeba się będzie tej dyscyplinie na nowo lepiej przyjrzeć, tym bardziej, że rośnie "nowa" gwiazda... Martina H.

Do Pawki: Chciałem Ci ostatnio odpisać na priva, ale wyskakuje takie coś: "This user has exceeded their private message quota and may not receive any new private messages." Najprawdopodobniej zapchana skrzynka.

Do góry
Bonus: Unibet
#452542 - 03/01/2006 23:19 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Ktoś z tematu "NHL" napisał: "Albo ST.L miało dzień konia albo VAN opadło już zupełnie z sił... ale nie mam ochoty w to wnikać, pociągnę progres na lose Nut...." (no prawie napisał, bo musiałem poprawić kilka literówek ). Gość ma rację i uczynię podobnie. St. Louis mają przed sobą mecz z NSH, w COL, w DET... i myślę, że to wystarczy. Troszkę pieniążków trzeba będzie włożyć, bo kursy pewnie niskie, ale widzę światełko w tunelu, a na końcu koszyczek z pieniędzmi

Wczoraj nastąpiła mała pomyłka z mojej strony. Boję się, że naukowcy mogą to wykorzystać przy dowodzie tezy: "Nie ma ludzi nieomylnych", no ale trudno... (żarcik). Chodzi oczywiście o MIN. Myślałem, że mają długą serię bez porażki, ale przecież CGY już ją dawno przerwali.

A co do dzisiejszego dnia to nie mam pomysłu:/

To co wyżej napisałem do południa, a to co niżej piszę teraz

Dalej nie mam pomysłu na granie, ale zacząłem grać w Travian i wypadałoby jakoś urozmaicić sobie "wieczór". A jak to zrobić? Puścić sobie komentarz z meczu przeplatany muzyczką w tle... albo na odwrót, jak kto woli

Detroit - Minnesota
Skoro ma być komentarz to i stawka jakaś musi być. Wybór padł na Skrzydła... przypadkowo
Typ: 1

Lars Bystoel - Matti Hautamaki
Drugi typ ze skoków w tym sezonie i drugi przeciwko Norwegowi. Sorry Lars, ale tak jakoś wyszło

Do góry
#452543 - 04/01/2006 14:53 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

DET zawiedli, ale problem jest teraz inny. Win DET czy loss MIN?
Krótko i zwięźle, bo dużo zajęć:

St. Louis - Nashville
Patrz wyżej.

Jeszcze z NBA ciekawie wygląda Miami i Orlando, ale to trzeba przemyśleć, przespać się z tym i... jutro będzie jasne

PS Sorry Lars już nie będę:/

Do góry
#452544 - 04/01/2006 18:22 Re: TREWOR
joesakic Offline
enthusiast

Meldunek: 25/11/2005
hahaha Tego Bystoela toś wytypowała chłopak sie wkurzył i wygrał konkurs:P może puść Stocha następnym razem:)

Do góry
#452545 - 05/01/2006 15:25 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Kolejny próg zakończony... podoba mi się to

Na razie coś z Europy...

HIFK - Lahti
...

KalPa - HPK
...

Wiem, wiem... poszedłem na łatwiznę na całej linii. Nawet nie musiałem dużo pisać, bo te nazwy takie krótkie

Jeszcze sprawa skoków.
Dzwonił do mnie Matti i mówił, żebym zagrał coś przeciwko niemu, bo chce wygrać w końcu jakiś turniej. Matti, mówisz i masz

Roar Ljoekelsoey - Matti Hautamaeki KL w kl. końcowej
...

Do góry
#452546 - 05/01/2006 19:10 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Ostatnio rzadko się cieszę z trafionych typów i rzadko smucę z spudłowanych, ale to co zrobił dzisiaj HIFK... przeszli samych siebie

Nie polecam grać wszystkiego, tylko coś wybrać:

Detroit - St. Louis
Ostatnio przegrali; przed nimi ciężkie mecze, a więc pkt. by się zdały; STL słabi...

Boston - Ottawa
Kontuzje i dobra forma ATL spowodowały mały pogrom, ale powrót Haska i zwycięstwo nad WAS dobrze wróży...

San Jose - Columbus
Przeciwko CBJ zawsze można zagrać

NY Rangers - Philadelphia
Lubię Lotników, bo dali mi troszkę zarobić, ale 9 meczy bez porażki...

Golden State - Indiana
Najprawdopodobniej w Indianie nie zagrają Tinsley, O'Neal i Artest, czyli z tego co się orientuję 3 zawodników z pierwszej 5.

Zapowiada się długa noc...

PS Liczbą miesiąca jest jednak 16, a nie jak niektórym wcześniej mówiłem 17 (kto ma wiedzieć, wie o co chodzi )

Do góry
#452547 - 05/01/2006 21:42 Re: TREWOR
joesakic Offline
enthusiast

I tam mi sie ta liczba miesiaca nie podoba ja bym dał 2 to tak w sam raz:)

Do góry
#452548 - 06/01/2006 07:15 Re: TREWOR
futbolejro Offline
stranger

Meldunek: 29/12/2005
kurczę, ja już sam nie wiem ale odkąd wchodzę na tą stronkę to skuteczność drastycznie spadła;/ mam nadzieję, że to zbieg okoliczności...

Do góry
#452549 - 06/01/2006 09:07 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Nocka całkiem udana. Zostaje mi tylko próg na win OTT albo na loss BOS... i za to kocham NHL.

Na dzisiaj kompletny brak pomysłu , ale mam nadzieję, że radar coś wykryje . Była to taka mała opowieść z minkami

MVD - Magnitogorsk
Typ na siłę. Gdybym już musiał coś wybrać to właśnie to, a uzasadnienia i obaw szukać w 1. poście tematu.

PS Futbolejro możesz sobie tutaj zaglądać ile razy chcesz, mnie to nie przeszkadza. A to czy skuteczność spadła? Może i tak, ale czytając wszystkie posty wiele można zrozumieć
I jeszcze jedno Arturze... tylko bez imion proszę

Do góry
#452550 - 06/01/2006 23:34 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Roar oddał, co Lars zabrał,a Magni odnieśli "pewne" zwycięstwo.

Teraz symbolicznie:

Nashville - Detroit
...
Typ: X

PS GKS Tychy - Unia Oświęcim 2-4

Do góry
#452551 - 07/01/2006 13:20 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Po spokojnej nocy wracamy do gry. NHL dzisiaj zaczyna od 19:00 i to jest bardzo dobra wiadomość. A więc zaczynamy:

Sodertajle - HV 71
No to jeszcze nie czas na NHL, bo Europa zaczyna o 15:00. Mecz lidera z 15 wiceliderem ligii . Jak wejdzie będą pieniążki, a jak nie wejdzie będzie big surprise.

NY Rangers - Florida
Strażnicy nie zaznali smaku zwycięstwa już od 3 spotkań przegrywając je wszystkie po dogrywce. Jest to tym dziwniejsze, że ostatnie 2 mecze rozgrywali na własnym lodowisku. Dzisiaj zawitają tam Panterki, które na obczyźnie nie prezentują się najlepiej i wogóle .
Mecz o 19:00, a więc trzeba zagrać , a jakby co, to się pomyśli, w którą stronę pójdzie próg.
- Ej, progi przecież nie chodzą?
- Wiem, to tylko taka przenośnia.
- Aha. Chyba że tak.

Montreal - Ottawa
Dalszy ciąg planu.

Colorado - Columbus
Goście chyba nie wiedzą, że w czasie zimy lepiej się nie wybierać w góry. Nawet Niebieskie Kurtki im nie pomogą i zostaną zasypani przez Lawinę.

To takie moje luźne przemyślenia na temat tych meczy... bardzo luźne

Do góry
#452552 - 07/01/2006 18:25 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Niestety HV przegrało, ale że był to ich 3. mecz bez zwycięstwa na wyjeździe...

Dawno nie było nic z piłki, a więc najwyższy czas to zmienić.

Palermo - Juventus
...

Do góry
#452553 - 07/01/2006 23:13 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

No i takie. Jest jak jest, mogło być lepiej, a mogło gorzej.

NYR => próg zaczęty i zakończony w tym samym dniu - to jest to co tygrysy lubią najbardziej .

OTT => próg 3
Dosyć ciekawy wynik. Nie wiem co robi ten Emery w tej bramce. Miał 4/11, wszedł Hasek i od razu 0/13. Statystyki mówią, że od 2. tercji nie wyglądało to najgorzej, strzały 27-13 dla OTT. Wiem, że MTL pewnie się cofnęli do obrony, ale traktuję to jako dobry prognostyk przed meczem z PHX.

CLB => próg 2
Tutaj stało się to, czego można się spodziewać. COL przerwali passę 13 meczy bez OT i pewnie dużo osób się z tego cieszy. Mi to będzie obojętne, jeżeli CBJ polegną jutro w PHX.
Coś o meczu? Zdecydowana przewaga AVS, co przełożyło się na strzały 48-21. O przewadze wiem, bo dzięki technice XXI w. mogłem się poczuć, jakbym osobiście siedział w Pepsi Center .

No i jeszcze Juventus. Powrót do piłki okazał się udany .

Żeby mi się jutro, a raczej już dzisiaj chciało wstać z łóżka...

Orlando (-4.5) - Charlotte
Mam nadzieje, że ORL zagrają w pełnym składzie, a więc Hill, Francis i 3 koszulki .

NBA na razie traktuję jako hobby.

Do góry
#452554 - 08/01/2006 13:28 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Niedziela jest dniem odpoczynku, a więc krótka piłka:

Siena - Inter
...

Phoenix - Columbus
Patrz wyżej.

Chicago - Nashville
Ze względu na serię meczy NSH bez...

Do góry
#452555 - 10/01/2006 09:24 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

No, w końcu udało mi się osiągnąć 100% skuteczność .

Sodertalje SK - Linköpings
Pamiętam jak Soda zabrała mi pieniążki w meczu z HV. Może dzisiaj zechcą oddać?

Ottawa - Phoenix
PHX zaskoczyli mnie w niedzielę i mam nadzieję, że to koniec niespodzianek z ich strony. OTT po 2 porażkach z rzędu wraca do domu odzyskać zaufanie kibiców i... moje . Kluczem do sukcesu może się okazać obsada bramki Senatorów i jeśli zabroni nasz sąsiad z południa, powinno być dobrze.

Nashville - NY Islanders
Może akurat dzisiaj...

BTW Chiałem jeszcze wspomnieć o niedzielnym powrocie "Air Canada" do Toronto i o jego wspaniałym rzucie za 3 pkt. na 0.1 s. przed końcową syreną przy stanie TOR-NJN 104-102.
Warte uwagi są jeszcze "Jordanowskie" przebłyski w wykonaniu Bryanta

Do góry
#452556 - 10/01/2006 12:52 Re: TREWOR
joesakic Offline
enthusiast

hehe wizde tutaj chyba już jakas progresje remisową na NSH dziwne w sumie bo włąśnie też myślałem o tych 2 meczach z NHlL czyli o X NSH i win OTT także to dobry prognostyk Trewis, powinno wejśc:)

PS Byle do piątku ... KS UNIA!!

Do góry
#452557 - 11/01/2006 17:30 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Ottawa - mission complete - próg elegancko zakończony i wcześniejsze niepowodzenia poszły w niepamięć .

Columbus - Pittsburgh
3 odcinek serialu pt. "Porażka Kurtek". Może w głównej roli wystąpi Mario Lemieux, który ma zamiar w najbliższym czasie wrócić na lód.

Atlanta - Nashville
Wczoraj zabrakło około 3 minut... Może akurat dzisiaj...

Golden State - Miami (-4)
...

Do góry
#452558 - 12/01/2006 09:19 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Nashville - mission complete - pewnie w wielu domach zapanowała radość z wyniku ATL-NSH

Linkopings - Leksand
Kurs niski, ale że Linki nie wygrały już od 4 spotkań...

NHL pobawcie się dzisiaj sami

Do góry
#452559 - 12/01/2006 11:27 Re: TREWOR
piotr34 Offline
member

Meldunek: 10/01/2006
Trewor jestes wielki chłopie.

Do góry
#452560 - 12/01/2006 21:22 Re: TREWOR
futbolejro Offline
stranger