#880858 - 20/01/2007 18:07
Re: TREWOR
[Re: bizon]
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2005
|
Wstaje rano z usmiechem bo mysle ze stan kasy sie powiekszyl a tu g**** Ja sie kładłem spać z takimi myślami Mam nadzieje ze moze dzisiaj sie Detroit zrehabilituje Ostrożnie z tym Detroit bo dzisiaj( i nie tylko dzisiaj bo za tydzień również  Lawina sprowadzi Skrzydła na ziemię  PS. Dziś ostatnia kolejka....  przed ALL STAR GAME Colorado Avalanche for ever and ever !!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#880956 - 20/01/2007 18:38
[Re: joesakic]
|
stranger
Meldunek: 15/01/2007
|
Oj Joe  Przyzwyczajaj sie już do myśli, ze w tym roku PO w Denver nie bedzie <no chyba, że Nuggets, ale NBA nie sledze, więc nie wiem:) >
|
Do góry
|
|
|
|
#881342 - 20/01/2007 21:28
[Re: Marchi]
|
veteran
Meldunek: 23/12/2001
|
 New Jersey - Philadelphia 4-3 OT  Jedyna rzecz, której nie lubię w NHL to właśnie zwycięstwa po OT. Nashville - ChicagoJeden typ o niskim kursie już nie wszedł, a więc może drugi? Ostatni mecz przed All Star Game (transmisja najprawdopodobniej na TVU Player, program O-TSN) więc warto byłoby go wygrać. Predators mocni u siebie, brak kontuzji. Chicago przeciętne na wyjazdach, kilka kluczowych kontuzji (Bondra, Bourque...) itp. Typ: 1 A. Roddick - M. AncicGospodarze dobrze spisują sieę na własnym korcie...  . Nie mam możliwości oglądać AO więc nie będę się trudził co do opisu. Może w nocy znajdę jakąś relacje na TVU. Typ: 1 J. Jankovic - S. WilliamsTyp bazuje na opinii ludzi z Kortu Tenisowego. Typ: 1Widzę, że mogą tutaj powstać małe spięcia na lini Joe - Marchi lub Colorado - NY Rangers jak kto woli (kolejność alfabetyczna). Proszę o załatwianie tego typu spraw Priv'em  . A ze swojej strony dodam tylko, że i tak Skrzydełka z Detroit pogodzą Was obu, gdy będą sięgać po Stanley'a w tym roku  . Bez komentarzy proszę - powiedział Pan i władca. __________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#884390 - 21/01/2007 19:24
[Re: Trewor]
|
stranger
Meldunek: 30/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#885512 - 22/01/2007 10:30
[Re: danadam]
|
stranger
|
Ehh... mimo prowadzenia po pierwszej połowie 21 - 3, New Enegland przegrało z Indianapolis 34 - 38, po pięknym meczu, co zrobić  o Super Bowl zagrają Chicago z Indianapolis i nawet za bardzo nie mam komu kibicowac. Z innej beczki - w meczu " Young Stars" NHLa, jest wyski współczynnik na reprezentacje konferncji zachodniej, co w sumie mnie trochę dziwi patrząc na sklady. Moze warto zayzykować...i wierzyć w naszego pół-rodaka 
|
Do góry
|
|
|
|
#886148 - 22/01/2007 15:22
|
veteran
|
 TKH Toruń - Cracovia 6-4  Po 13 minutach Craxa przegrywała już 4-0  . Ale w sumie to dobry znak - Unia Oświęcim w 2. rundzie PO ???  Co do New England to rzeczywiście szkoda, bo też im kibicowałem. Niestety nie dotrwałem do ich meczu, ale obejrzałem ten wcześniejszy półfinał czy finał. Piękny sport, naprawdę piękny. A wszystko dzięki TVU Player. Przed chwilką dzięki uprzejmości tego programu podziwiałem Rafaela 'Rafę' Nadala, jak pogonił Murraya po korcie (oglądałem od połowy 4. seta, więc mój komentarz nie dotyczy tego co się działo wcześniej). Tripelek by prof Roddick - Fish Federer - Robredo  Boston - San AntonioZa bardzo nie ma co teraz grać. NHL czeka na swoje święto, którego punkt kulminacyjny nastąpi w nocy z środy na czwartek, więc po małych kursach zdecydowałem się na coś takiego.  No i teraz najważniejsza sprawa: Danadam z tymi  za buty to jakoś się dogadamy mam nadzieję. W sumie dostałeś spodnie więc jesteśmy kwita  . A z drugiej strony chyba nie powinieneś wyciagać naszych rodzinnych brudów na publiczne forum. __________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#888599 - 23/01/2007 14:47
|
veteran
|
Tripelek by prof  Roddick - Fish 6-2 6-2 6-2   Federer - Robredo 6-3 7-6 7-5   Boston - San Antonio 89-93  Dubelek* by prof Clijsters - Hingis  Vsetin - LiberecDlaczego doba ma tylko 24h  * jeszcze nie wiem czy na czeski hokej jest 3 AKO czy nie, ale jak zajdę do profa to miła i całkiem niezła Pani na pewno mi powie  __________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#892657 - 24/01/2007 18:10
|
veteran
|
Dubelek by prof  Clijsters - Hingis 3-6 6-4 6-3   Vsetin - Liberec 0-3  Miałem przyjemność oglądać w nocy Kim z Martiną. Już kiedyś postanowiłem sobie, że damskiemu tenisowi mówię  . Wczorajszy/dzisiejszy mecz utwierdził mnie w tym przekonaniu. Na mój gust Kim grała lepiej. Miała inicjatywę, starała się grać trudne piłki i rozrzucać Hingis po korcie. W 45 przypadkach się udało, bo tyle też winnersów zaliczyła Belgijka, ale te 60 UE (unforced errors)  . W sumie jeszcze jakoś można by je było przeboleć, ale te bodajże 2 łatwe smecze prosto w siatkę  Na szczęście dla mnie i pewnie dla Kim zdołała się jakoś pozbierać i wyszła obronna rakietą z tych opresji. A Martinka? No niewiele jej zabrakło, aby zwyciężyć. Jednak okazało się, że samym przebijaniem i liczeniem na błąd rywalki nie da się wygrać meczu, nawet jeśli osoba po drugiej stronie popełnia 60 UE. To tyle z mojej strony na temat tego spotkania. Jeżeli nie zgadzasz się z tą relacją i chciałbyś się tym z kimś podzielić, to spisz swoje przemyślenia na kartce, idź przed lustro i sobie czytaj na głos  . Taki mały 'joke', co by mi tu nie robić bałaganu w temacie i polemiki na temat tego meczu. Ogólnie noc była ciekawa, bo od 02:00 można było obejrzeć kawałek meczu All Stars Game w wykonaniu 'Young', mecze AO i od czasu do czasu podziwiać super duet z Denver - AI i Carmelo. Dubelek by prof Federer - RoddickZ ciężkim sercem, ale jednak po raz kolejny gram na Szwajcara. Mimo całej mojej sympatii do Roddicka (czysto takiej sportowej oczywiście, żeby nie było  ), jakoś nie wierzę, żeby mógł pokonać Rogera. Żałuje tylko, że to dopiero półfinał, a nie już finał. Kto rozdawał te rozstawienia Typ: 1 Charlotte - DetroitHmmm... W Pistonsach Webber już coraz bardziej zaaklimatyzowany, w Charlotte jakieś tam kontuzje (nawet nie sprawdzam jakie, bo tam zawsze ktoś jest 'injury'  ). Typ: 2 All Star GameOpis chyba zbędny. Dzisiaj/jutro w nocy odbędzie się mecz gwiazd najlepszej hokejowej ligi świata (zaraz po PLH oczywiście  ). W Dallas na przeciwko siebie staną najlepsi gracze z Wschodu i Zachodu. Mając nadzieję, a chyba nawet pewność, że stworzą oni niezapomniane widowisko zapraszam o 02:00 przed TVU Player, włączamy kanał O-TSN Sport, odczekujemy chwilkę i już możemy się delektować tym co najlepsze. __________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#896293 - 25/01/2007 21:52
|
veteran
|
Dubelek by prof  Federer - Roddick 6-4 6-0 6-2   Charlotte - Detroit 93-102  Czy mnie jeszcze będą wpuszczać do naziemnych?  All Star Game: West - East 12-9 To się chłopcy rozstrzelali. Chyba jedyny mecz w sezonie, gdzie jest możliwość i to całkiem realna zagrania over 15.5  . Młode wilczki w osobach Owcy i Sida muszą poczekać i jeszcze trochę pograć, żeby decydować o wyniku w takim meczu. Młody 'Pingwin' w lidze praktycznie w każdym meczu punktuje i to niejednokrotnie, a tutaj po meczu widnieje '0' przy jego nazwisku. Podobała mi się 3. tercja (niektórzy pewnie jej nie pamiętają  ), a zwłaszcza postawa Turco. Marty z mikrofonem i słuchawką pod kaskiem bronił i jednocześnie komentował, to co się działo na lodzie  . Gonzalez - HaasMiałem przyjemność oglądać kilka gemów w wykonaniu Haasa w meczu z Davydenko. To co się rzucało w oczy to przyzwoity serw i wspaniały beckhand. Gonzaleza nie widziałem, ale z tego co piszą ludzie powinien wygrać. Serw i jego firmowe zagranie w postaci forhandu mają zadecydować o wyniku. Idąc za głosem ludu... Typ: 1__________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#897079 - 26/01/2007 11:48
|
stranger
|
Gratuluje passy  <swoją drogą, nie spodziewałem się aż tak łatwych zwycięstw zarówno Federera, jak i Gonzaleza> A jak tam, widzisz cos ciekawego na najblizsze dni w NHLu <udało się wreszcie wysupłac coś i wpłacić na Bwina, czekam tylko aż przepłynie na wiedeńskie konto i biore się za grę  >
|
Do góry
|
|
|
|
#897341 - 26/01/2007 15:09
|
veteran
|
 Gonzalez - Haas 6-1 6-3 6-1  Gonzo pojechał Niemca w trzech krótkich setach. Dominacja Chilijczyka nie podlegała dyskusji ani przez moment. A ten jego forhand... Przytoczę tylko dwie statystyki Gonzaleza: winners/ue - 42/3  Jak zapewne każdy wie w finale spotka się z Federer i tu niestety nawet te jego magiczne uderzenia nie pomogą. Jak zawsze część ludzi wychodzi z założenia, że przecież Szwajcar nie może cały czas wygrywać, że musi mieć w końcu słabszy dzień itp. Nie twierdzę, że nie ma on tych słabszych dni, ale jakimś szczęśliwym dla niego trafem wypadają one zawsze, gdy ma przerwę w turnieju. Jeszcze ta nadzieja, że buki wystawią na Fedka kurs w okolicach 1.4  . Taki kurs to był na niego 2 tygodnie temu i dotyczył zakładu 'zwycięzca AO'. BAW już wystawił magiczne 1.09 (chyba ludzie ostro walą na Gonza, bo już wzrósł do 1.15). Jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać u naziemnych (właśnie widzę, że fortuna sazky - czeski prof, wystawił kurs 1.15), ale meczyk odpuszczam. Jak to ostatnio bywa wczesnym porankiem zasiądę sobie przed TVU Player i będę podziwiał zapewne całkiem niezłe spotkanie. Tripelek by STS Warszawa - Olsztyn (-1.5)Prawie lider gra z ostatnim miejscem. Myślę, że nie powinno być tutaj niespodzianki i Olsztynianie szybko, łatwo i przyjemnie pojadą gospodarzy 3-0... no ewentualnie 3-1  . Typ: 2 Wrocław - Jastrzębie'Sytuacja podobnie jak wyżej. Ogólnie nasza PLS dzieli się na Bełchatów, Olsztyn, Jastrzębie, Częstochowę, czarną dziurę i resztę ligi. Może trochę to uprościłem, ale tak to mniej a więcej wygląda.' - powiedział znawca siatkówki Trewor Typ: 2 Budejovice - VsetinWicelider czeskiej ekstraligi kontra czarna latarnia tych rozgrywek. Vsetin podobno rozsprzedany na wszystkie strony, do tego Budejki mocne u siebie. Albo pewne zwycięstwo gospodarzy albo... wałek  . Typ: 1Po krótkiej przerwie spowodowanej meczem All Star swoje rozgrywki wznawia liga NHL, ale zostawimy ją sobie na wieczór. Ale skoro Marchi pytasz jak się zapatruję na NHL, to na razie chyba zacznę grać na loss St. Louis, bo mają już 7 meczy bez porażki, a teraz grają kolejno z Detroit, Nashville, Minnesotą, w Detroit... i to już wystarczy. Myślę, że dzisiaj już chyba poznają smak porażki, bo Skrzydła 2 porażki z rzędu, wypoczęty Hasek... Dobrze Marchi, że w końcu zdecydowałeś się na jakiegoś netowca. Jakby nie było zawsze to jakaś wygoda, jak sobie możesz siedząc w fotelu zapodać kupon. Tym bardziej gdy komputer masz przy oknie i widzisz co się dzieje po drugiej stronie  . Największym plusem BAW są niewątpliwie zakłady live, na których można często znaleźć coś ciekawego (np. dzisiaj widząć co się działo na korcie, grzechem było nie grać na kolejne zwycięstwa Gonza w setach), ale trzeba uważać, żeby nie przegiąć tzw. pały. __________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#898056 - 26/01/2007 19:39
|
veteran
|
Tripelek by STS  Warszawa - Olsztyn (-1.5) 25-22 21-25 23-25 21-25   Wrocław - Jastrzębie 14-25 12-25 16-25   Budejovice - Vsetin 7-2 (0-2; 4-0;3-0)  Po kolei: - w Warszawie handi jak w mordę strzelił  - we Wrocławiu po 'ciężkiej' walce jednak to Jastrzębie wyszło zwycięsko  - jak widać był i wałek (1. tercja) i pewne zwycięstwo gospodarzy St. Louis - DetroitTak jak pisałem St. Louis 7 meczy bez porażki, Detroit za to już 2 z rzędu, a więc gramy na loss Blues. Typ: 2Ta dobra passa powoli zaczyna ciążyć na mojej psychice, ale jakoś to wytrzymam, byle by siadało  . 03:30 => TVU Player => Star Sports => => Sharapova - Williams => nie grać, podziwiać__________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#903484 - 28/01/2007 15:36
|
veteran
|
 St. Louis - Nashville 3-6  Blues w końcu loss  . Vitkovice - Sparta P.Sparta przetrzebiona kontuzjami i pewnie stąd ostatnia porażka u siebie z Pardubkami 3-6. Vitki całkiem solidna drużyna, więc miejmy nadzieję, że to wykorzystają. A poza tym w końcu niedziela i coś trzeba yyy... tzn. wypadałoby zagrać  . Typ: 1__________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#909045 - 30/01/2007 12:43
|
veteran
|
 Vitkovice - Sparta P. 5-2  SoenderjyskE - Roedovre'W najbliższym spotkaniu pomiędzy Sonderjyske, a Rodovre goście wystąpią bez kilku kluczowych nazwisk. Po bardzo złej passie aż 9 porażek w ostatnich 11 spotkaniach Rodovre będzie musiało teraz poradzić sobie dodatkowo bez dwóch, najlepszych zawodników, jedynych reprezentantów narodowych w ich składzie, Alexandra Sundberga oraz Simona Nielsena. To wielka strata dla przyjezdnych. Dodatkową wielką stratą jest brak zawieszonego Kaspera Pedersena oraz kontuzjowanych Martin Pyndt, Michael Smidt i Jeremy Stevensona. Przez te kontuzje Rodovre osiąga tak złe wyniki, a w tym meczu zagra dodatkowo bez 3 zawieszonych hokeistów. Wszystko w tym meczu, łącznie z czystą klasą sportową, przemawia tutaj na gospodarzy, zwłaszcza że jest to bardzo ważne spotkanie w walce o premiowaną 4 pozycję.' - by Kaiser. Kurs u netowców oscyluje już tylko w granicach 1.65. Najwyższy chyba można znaleźć w profie 2.03. Różnie bywa z takimi newsami, ale żal nie zagrać  . Mam tylko nadzieję, że goście nie wygrają np. 8-3, a wszystkie bramki dla nich strzelą wyżej wymienieni zawodnicy Typ: 1__________________________________________________ 
|
Do góry
|
|
|
|
#911937 - 30/01/2007 21:42
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2005
|
Wzajemnie Oj denerwowała się denerwowała ,tym bardziej że piątek ma urodziny, a gdyby tak nie siadło to po prezencie  Jako ze dziś moi amerykańscy Przyjaciele  z telewizji VERSUS pokazują meczyk chłopaków z Colorado , więc takie oto dwa typy co by się lepiej oglądało Colorado Avalanche - Nashville Predators Czy końcowy wynik będzie parzysty czy nieparzysty? (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) Typ: ParzystyZakładając że nie będzie remisu szanse wynoszą 50/50 ,a kursy odpowiednio 1.45 do 2.55 więc chyba warto spróbować ( kiedyś myslałem o graniu progresji na parzysty wynik, byćmoze po sesji wrócę do tego pomysłu  No i drugi typ: Colorado Avalanche - Nashville Predators oczywiśćie: 1  PS. Gratulacje dla Polaków za kolejne w ciągu kilku ostatnich miesięcy zwycięstwo z Sowietami na mistrzowskiej imprezie.  (szkoda że to nie hokej  ) PS 2. Szkoda że w tej samej imprezie nie sypnęło parą remisów w wieczornych ćwierć finałach 
|
Do góry
|
|
|
|
#912067 - 30/01/2007 22:39
|
stranger
|
Joe również mam przeczucie, że Lawiny dzisiaj wygrają, w końcu Nashville musi czasem wtopić...
Jako, że ja dziś wtopiłem 50 zł, to za ostatni 50 stawiamwszytsko na jedną karte - gram Buffalo i Ottawe na czyste 1, chodzi mi jeszcze San Jose po głowie, ale na mecze nie zaryzykuje.
Trewor dzięki za typ z ligi duńskiej, byłoby pięknie gdyby Suhy nie doradził "pewnych" Slavii i Birmingham...:/
|
Do góry
|
|
|
|
#912084 - 30/01/2007 22:49
|
newbie
Meldunek: 29/01/2007
|
Cześć Trewor  Ja a'propos wyników parzystych i nieparzystych. Jeżeli stawiasz zakład na wynik parzysty, włącznie z dogrywką i rzutami karnymi, to szanse nie wynoszą 50/50. Jeżeli jest remis (wynik parzysty) i wygrałbyś zakład, przy założeniu, że nie obstawiasz dogrywki i karnych, przegrywasz zakład, ponieważ w dogrywce i karnych jest niemożliwy remis, więc będzie wynik nieparzysty. Czyli przy remisie przegrywasz zawsze, a wygrywasz tylko wtedy, jeżeli któras z druzyn jest zdecydowanie lepsza (2-0, 3-1 itd) lub bramek jest duzo (4-2,6-4, 6-2 itd). Dlatego kurs jest tak wysoki. A tak w ogóle, to bardzo lubię twoje typy  Pozdrawiam Aga
|
Do góry
|
|
|
|
|
|